• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi oğlum acı yiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

secosel

hayatçokgüzel
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
594
7
96
Konya
arkadaşlar 18 aylık oğlum acı şeyleri tınlamadan yiyor.bebeği acı yiyen başka anneler var mı? bugün yöresel yemeğimiz olan arabaşı çorbasından bir kase yedi.surat ifadesi bile değişmiyor.mama mama diyerek iştahla yiyor.böyle birşey yaşayan var mı? deneyimlerinizi bekliyorum

hamilelikte acı yedın mı cok ,damaktadı oluşuyormuş ya o zmaandan ondan sordum

benim bebeğim de ekşi şeylere bayılıyor..limon dahi damlatsam ağzına, yüzünü buruşturmadı...
hamileliğimin başlarında yeşil zeytin,turşu gibi gıdaları çok tüketmiştim..oradan aşina herhalde tadına diye düşünüyorum...
ayrıca benim eşim gaziantepli, orada da 1-2 yaşlarındaki çocuklar, çok çok acılı dolmaları vs.. yiyebiliyorlar...
bu, genel olarak annenin ve ailenin yemek kültürü ile ilintili herhalde, diye düşünüyorum...

benim kızım da 17 aylık çiğköfteye bayılıyor :) hamileyken bir kaç defa yedim sadece.... doktorlar 1 yaşından sonra bol baharat tüketmenin yararlı olduğunu söylüyorlar.

herşeyin aşırısı zarar.aşırı vermediğin sürece zararı olacağını düşünmüyorum.aksine iştahı açık olur herzaman yeme sorunun olmaz en azından

arkadaşımın oğlu da küçüklükten çiğ köfte yiyor ve acılığına o karar veriyor:1:

bence bir dr. danışın derim bu yaşta midelerine bişey olmasın bebelerin
Allah korusun bütün yavruları

acı çok faydalı aslında eğer midesine dokunmuyorsa.. ne güzel, afiyet olsun a.s.

benim kızım 14 aylık sofradaki pul bibere parmağını bandırıp yalıyor ve eliyle çok güzel hareketi yapıyor.
deliricem vazgeçiremiyorum.

Back