- 1 Ekim 2007
- 715
- 2
- 44
- Konu Sahibi gxuxlxuxcxuxk
artık gerçekten ne yapacagımı şaşırdım.... o kadar çok yol denedim ki..........bu yüzden dr.a bile götürdüm.herşe y norml çıktı.ama artık büyüdü kendi yemesi gerek miyor mu?dediğimde dr.yer sen çok üstüne düşüyorsun herhalde dedi.ama o kadar çok yol denedim ki en acımasızını yazayım sizlere.hafta sonuydu kocacımda evde bir güzel kahvaltı hazırladım oğlum kahvaltıyı görünce zaten başladı yaygaraya.... hiççç oralar olmadım.eşim zorla ağzına 1 lokma yumurta soktu atakan (oğlum)bir yandan ağlıyor bir yandanda yumurtayı yanagında bekletiyordu.e şime dedim ki bırak bugünde aç bırakalım ...o gün akşam saat 5 e kadar aç durdu..sadece bizden habersiz küçük bir şeker yemiş 2.yerken yakaladım elinden aldım.kararlıy dım bu gün gerçekten kararlıyım dedim kendi kendime..akşam 4 oldu artık midesine kramplar giriyordu kiii...midesin i tutarak geziyordu ben hiç oralı oladım.annecim yemek istiyorum dedikçe ben daha yemek saati gelmedi dedim.ama içim o kadar kötüydü ki anlatamam...be zelye ve pilav pisirdim.akşam yemeginide o gün 5 te yedik.atakan her zaman ki gibi sadece 2 kaşık aldı ve doydum deyip kalktı yine ben zorla yedirdim.kavga dövüş ... arkadaşlar okadar zor bir durum ki allah kimsenin başına vermesin 1 ay önce kürtaj oldum(boş gebelik)12 haftalıktı 12 haftanın 10 haftası çok zor geçti sancılar içinde.kürtaj desen genel anesteziyle oldugu halde ameliyathanede üşümüşüm sancım çoktu.atakan beni o zor günlermde bile yemek yedirirken sinir krizleri geçirttirdi.artık bilmiyorum ne yapacagımı şaşırmış durumdayım.ben imle aynı durumda olan arkadaşlarla paylaşmak istedim.sağlıcakla kalın.....