oğlum 1 aydır hiç kilo almamış bu durumda olan var mııııı

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
kızlar bebeğim bir aydır aynı kilosunda ebe yaz ayında bunun olabileceğini, normal olduğunu söyledi. Ama ben yine de korkuyorum sütüm mü yetmiyo acaba:çok üzgünüm: havada sıcak olduğu için eskisi gibi de emmiyo ve huysuzlanıyo sizde de bu tür sorunlar var mı arkadaşlar endişeleniyorum ben:çok üzgünüm:

• Konu Sahibi EU2
şöyle düşünüyorum yaz ayı olduğu için daha çok emme ihtiyacı duyarlar su ihtiyacı gereği. benimki geceleri kalkmazken 3 saatte bi uyanmaya başladı. bence doktora götür ve idarar tahlili iste. kafandaki şüphe de gitmiş olur. zaten 1 saatte sonuç çıkıyo. umarım bişeyi yoktur ama...

• Konu Sahibi EU2

merak etme arkadasım normal olabılır bazen boyle seyler buyudukce kılo alımı daha da azalır bebeklıgındekı gıbı hızlı kılo almazlar
benım ıkı kızım var ıkısıde 2 kılo ancak dogabıldıler bebeklıklerındede 1er ay gerıden gelırlerdı mınyon oldugum ıcın bana cekmısler:))
ama sımdı masaallah kendılerını baya toparlıyorlar yeme alıskanlıkları cok duzenlıdır guzel beslenırler zararlı hıc bısey yemez ıcmezler
parkta bakıyorum yasıtları cıps kola marketı goturuyor saglıksız beslenıyor benımkıler parkta brokolı meyve yerdı yasıtlarının yarısı kadar:)))
onemlı olan saglıklı olması bence
su ara sıcaklardanda olabılır havaların tadı yok cunku ac olsa sureklı aglar bellı eder aclıgını ne kadarlık oldugunu bılmıyorum ama dıs cıkarıyorda olabılır ondanda olabılır

• Konu Sahibi EU2

idrar tahlili geçen hafta yapılmıştı temiz çıktı benim oğlum susuz kalmış o yüzden idrarında lekelenme vardı doktor tahlil istedi istediği kadar su ver dedi su içiyo o yüzden canım tşk cevabın içina.s.

• Konu Sahibi EU2

tşk ederim canıma.s.

• Konu Sahibi EU2
selam.. benim kızımda 2-3 ay arası hiç kilo almamıştı dr sütün yetmiyordur dedi mama başladı. bana kalsa sütüm vardı ama demekki yetmiyormuş işte şimdi mama ve anne sütü alıyor kilo alımı normal. 6 aya kadar beyin gelişimi çok önemli olduğundan yeterli beslenmesi önemli dedi.bence dr la görüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…