Ya bilmem mi o kabusuSağolun kızlar sabah tekrar değiştirdim bandı hiç sesiniçıkarmadı ama bizim aynı zamanda sünnet sonrası yapışıklık vardı operasyon sırasında o da açıldı. Sürekli sıyırıp krem sürmemiz gerekiyor. Oldukça gömülü pipisi. Dokunduğumuz anda suratı şekilden şekilde giriyor yavrumun. Kremde durmuyor üstünde her alt açma kabusa dönüştü
Ah kıyamam çoğu doktor gömülü olduğunda yapmıyormuş sünneti. Bizi hiç uyarmadılar bilsek yaptırımıydıkYa bilmem mi o kabusubizimde aynıydı yapışıklıkta giderildi. Toplu bir bebek o bölgede yağ dokusundan dolayı ve erken dönemde yapılan sünnetlerde olası bir durummuş. Oğlumu en çok yoran o oldu. Hala krem sürüyoruz bizde.
Yapışıklık ne onu bile bilmiyorduk ki yaşayınca öğreniyoruz. Allah beterlerinden saklasın inşallah ne diyelim. Cnm biz 3 gün boyunca zar zor sürdük 3.gün kontrolde dr antibiyotikli bir krem sürdü o baya toparladı. O kadar acele yalap şak sürüyorduk ki inan hatırlamıyorum. Muhtemelen kalıyordu. Bir de o açıklığı geri çekerek yani deriyi bir nevi yırtarak açıyorlarmışAh kıyamam çoğu doktor gömülü olduğunda yapmıyormuş sünneti. Bizi hiç uyarmadılar bilsek yaptırımıydıkkrem hiç üstünde kalmıyor ama sizinde öyle miydi ? Tekrar yapışm olmadı dimi cidden kabus gibi
Yapışıklık olmaması için en günde bir aynı şekilde krem sürüyoruz. Siz ne kullnıyorsunuz.Ah kıyamam çoğu doktor gömülü olduğunda yapmıyormuş sünneti. Bizi hiç uyarmadılar bilsek yaptırımıydıkkrem hiç üstünde kalmıyor ama sizinde öyle miydi ? Tekrar yapışm olmadı dimi cidden kabus gibi
Yapışıklık ne onu bile bilmiyorduk ki yaşayınca öğreniyoruz. Allah beterlerinden saklasın inşallah ne diyelim. Cnm biz 3 gün boyunca zar zor sürdük 3.gün kontrolde dr antibiyotikli bir krem sürdü o baya toparladı. O kadar acele yalap şak sürüyorduk ki inan hatırlamıyorum. Muhtemelen kalıyordu. Bir de o açıklığı geri çekerek yani deriyi bir nevi yırtarak açıyorlarmışo yüzden çok zorlanıyorlar kuzucuklar
Resmen açık bir yara gibi kıpkırmızı inşallah bu günlerde geçer. Tekrar aynı şeyleri yaşamamaları için mecbur sürücez. Furacin merhem verdiler bize hastaneden size ne vermişlerdi? Bi de bizi 3. Gün çağırmadı direk bir hafta sonra dedi ama duruma göre pazartesi götüreceğim.Yapışıklık olmaması için en günde bir aynı şekilde krem sürüyoruz. Siz ne kullnıyorsunuz.
Bize herhangi bir krem adı yazmadılar bepanten türevi nemlendirici krem kullanabilirsiniz dediler. Bizde fito da vardı bepanten ile dönüşümlü kullandık. Bizde de hala hafif kırmızılık var. Geçecek Allahın izniyle. Zor bir süreç ama beterin beteri var deyip şükredelim.Resmen açık bir yara gibi kıpkırmızı inşallah bu günlerde geçer. Tekrar aynı şeyleri yaşamamaları için mecbur sürücez. Furacin merhem verdiler bize hastaneden size ne vermişlerdi? Bi de bizi 3. Gün çağırmadı direk bir hafta sonra dedi ama duruma göre pazartesi götüreceğim.
Ameliyat sonrası hiç kontrole gitmediniz mi cnm. Dr bir şey demedi mi. Mesela bizim diğer testise göre küçük sizinde öyledir ele gelmiyordur belki.Kızlar nasılsınız? Maalesef bizim testis hala ortada yok ameliyat sonrası dolu gibiydi ama torba yukarı çekiliyordu ve doktoru 6 ay beklicez tekrar gerekebilir demişti. Bu sabah sağ taraftakininde boş olduğunu farkettim. Bu zamana kadar hiçbir sorun yoktu. Artık çıldırıcam gerçekten
ilk fırsatta Erbuğ keskine götürüp onun fikrini alacağım
Yaaa, Insallah geri gelir. Bizim de ameliyatimiz pazartesi Allah nasip ederse.Kızlar nasılsınız? Maalesef bizim testis hala ortada yok ameliyat sonrası dolu gibiydi ama torba yukarı çekiliyordu ve doktoru 6 ay beklicez tekrar gerekebilir demişti. Bu sabah sağ taraftakininde boş olduğunu farkettim. Bu zamana kadar hiçbir sorun yoktu. Artık çıldırıcam gerçekten
ilk fırsatta Erbuğ keskine götürüp onun fikrini alacağım
Bu sonrada indirilen testisin ishlevi nasil oluyor acaba? Yani normal sperm uretebilecekmi ve ya uretememe durumu var mi acaba? Doktor bi aciklama yaptimi bu konuda?Ameliyat sonrası hiç kontrole gitmediniz mi cnm. Dr bir şey demedi mi. Mesela bizim diğer testise göre küçük sizinde öyledir ele gelmiyordur belki.
İçerde kaldığı süreye ve ne kadar etkilendiğine bağlıymış cnm. Anlayabilmek için Ergenlik döneminde sperm testi yapılabilirmiş. Veya evlilik gibi durumlarda belli olabilir demişti. Ne kadar erken inerse o kadar iyi işlevi açısından. Sana şimdiden kolaylıklar dilerim. Umarım göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider.Bu sonrada indirilen testisin ishlevi nasil oluyor acaba? Yani normal sperm uretebilecekmi ve ya uretememe durumu var mi acaba? Doktor bi aciklama yaptimi bu konuda?
Amin canım tesekkurler.İçerde kaldığı süreye ve ne kadar etkilendiğine bağlıymış cnm. Anlayabilmek için Ergenlik döneminde sperm testi yapılabilirmiş. Veya evlilik gibi durumlarda belli olabilir demişti. Ne kadar erken inerse o kadar iyi işlevi açısından. Sana şimdiden kolaylıklar dilerim. Umarım göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider.
Gittik canım zaten daha ameliyattan sonra torba yukarı doğru çekiyor bazen 6 ay sonra ikinci bir ameliyat gerekebiliyor demişti. Kontrolde de hemen torbanın üst tarafında şu an inmesini beklicez 6 ay sonra karar vericez dedi.Ameliyat sonrası hiç kontrole gitmediniz mi cnm. Dr bir şey demedi mi. Mesela bizim diğer testise göre küçük sizinde öyledir ele gelmiyordur belki.
Allah yardımcınız olsun kolaylıkla atlatın inşallah canımYaaa, Insallah geri gelir. Bizim de ameliyatimiz pazartesi Allah nasip ederse.
Anladım cnm. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallahGittik canım zaten daha ameliyattan sonra torba yukarı doğru çekiyor bazen 6 ay sonra ikinci bir ameliyat gerekebiliyor demişti. Kontrolde de hemen torbanın üst tarafında şu an inmesini beklicez 6 ay sonra karar vericez dedi.
Maşallah çok geçmiş olsun. Damar yolunu sonradan açmaları ne güzel olmuş keşke bizede o eziyeti yaşatmasalardı. Nerede yaptırdınız? İstanbulda mısınız? Rabbim hiçbirimize tekrarını yaşatmasınMerhaba kizlar, oglumun ameliyati iyi gecti. Pazartesi amelyat olduk 1 saat surdu. Ameliyat odasina kdr yaninda girdim ve anestezi ile uyutulduktan sonra odadan ciktim. Damar yolunu anestezi verildikten sonra acmislar ondan once hicbisey yapmadilar. sadece kilosuna, tansiyon ve oksijenine baktilar. Ameliyatdan 3 saat sonra taburcu olduk. Ustde ve Yumurta tobasi olmak uzere iki yerinde kesik var, dikisler iceriden yapilmis ve uzerine yapistirici suruldugu icin enfeksiyon kapma ihtimali dusuk dedi. Istersen yarin banyo yaptirabilirsin de dedi. Eve geldigimiz gibi oynamaya basladi. Yani farkinda bile degil cok sukur. Size de haber vereyim dedim.Mancar siz nasilsiniz?
Çok sevindim cnm yaMerhaba kizlar, oglumun ameliyati iyi gecti. Pazartesi amelyat olduk 1 saat surdu. Ameliyat odasina kdr yaninda girdim ve anestezi ile uyutulduktan sonra odadan ciktim. Damar yolunu anestezi verildikten sonra acmislar ondan once hicbisey yapmadilar. sadece kilosuna, tansiyon ve oksijenine baktilar. Ameliyatdan 3 saat sonra taburcu olduk. Ustde ve Yumurta tobasi olmak uzere iki yerinde kesik var, dikisler iceriden yapilmis ve uzerine yapistirici suruldugu icin enfeksiyon kapma ihtimali dusuk dedi. Istersen yarin banyo yaptirabilirsin de dedi. Eve geldigimiz gibi oynamaya basladi. Yani farkinda bile degil cok sukur. Size de haber vereyim dedim.Mancar siz nasilsiniz?