• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ogle Uykusunu Bırakalim mı?

burcukutlu

anne, eş, çocuk, kardeş..
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2006
3.405
26
358
43
İstanbul
Merhabalar, oglum 11 Mayısta 2,5 yasını dolduracak. ogle uykularinda sorun yasiyoruz. uyumak istemiyor.. Acaba sizler cocuklariniza hangi yasta ogle uykularini biraktirdiniz? zorla da olsa uyutmali miyim oglumu? yoksa ona mi birakmaliyim uyumak isterse uyusun, uyumak istemezse uyumasin? onerilerinizi bekliyorum..

Daha çok küçük annesi. Öğle uykusu lazım tosun paşaya.Geç kalkıyorsa öğlen uykusuna yatmak istemeyebilir, erken kaldırın öğlende mışıl mışıl uyusun:ecrin_bebek:

Daha çok küçük annesi. Öğle uykusu lazım tosun paşaya.Geç kalkıyorsa öğlen uykusuna yatmak istemeyebilir, erken kaldırın öğlende mışıl mışıl uyusun:ecrin_bebek:

anladim canim ama erken de kalkmiyor kalkinca da cok huysuz oluyor :çok üzgünüm:

doktorlar 4 yaşına kadar uygun görüyorlar,benim kızda 2,5 yaşında uyumak istemiyordu.ama her zaman uyutmay çalıştıgımdada uyurdu.bence biraz daha uyusun.kızımı 3,5 yaşına kadar ögle uykusu uyuttum.

valla çocuklar 4 yaşına kadar ihtiyaç duyuyor, her ne kadar zor uyusalarda,
zaten onlar kendileri ayarlıyor uyku durumlarını, sen değiştirmeye çalışırsan sen kaybedersin, çocuğun yine içgüdülerine göre uyuyup uyanacaktır, öğlen uyumayınca huysuz mızmız yada yaramaz olacaktır, ayrıca 2,5 yaş gerçekten çok erken
:hulya:

herkese tesekkurler. kendi haline birakiyorum artik. arada uyuyoruz arada uyumuyoruz. bakalim, simdilik boyle idare edecegiz..

Back