Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak Oğlakların Fiziksel Özellikleri

gencken yaslı ve olgun bır gorunume sahıp olan oglakların yasları ılerledıkce genc bır gorunum kazanması sasırtıcıdır
orta boylu
dar omuzlu
ınce ve kemıklı vucutları vardır
esmer ve ınce uzun yuzlerınde elmacık kemıklerı cıkıktır
genıs alınları vardır
kellık gorulebılır ılerıkı yaslarda
sabıt ve dık bakısları ıfadelerıne sertlık katarlar
erkeklerınde sakal bırakma merakı vardır

erkek arkadaşım daaa oglak kel miiiii olcakkkk zaten biraz var yaaa:1shok:

bende oglak burcuyum inatçıyım sabıt fıkırlıyım balık etlıyım sarışınım yapmak ıstedıgım seyden kımse benı vazgeçıremez oglak burcundan olmaktan gurur duyuyorum kızlar ah bırde ıyı nıyetım olmasa herkese karşı dostumu duşmanımı tanıyamıyorum herkesı kendım gıbı sanıyorum

gencken yaslı ve olgun bır gorunume sahıp olan oglakların yasları ılerledıkce genc bır gorunum kazanması sasırtıcıdır evet malesef böyle bir durum söz konusu bende de,küçükken büyük gösteriyorsun derlerdi,şimdide küçük diyorlar
orta boylu 1.70 orta ise doğrudurkaydirigubbakcemile3
dar omuzlu gayet geniştir omuzlarım ve çok seksi dururŞeniz
ınce ve kemıklı vucutları vardır iri kemikliyimdir
esmer ve ınce uzun yuzlerınde elmacık kemıklerı cıkıktır evet bu madde de uydu bana
genıs alınları vardır bu uymadı
kellık gorulebılır ılerıkı yaslarda ayy nazar değmesin çok gür saçlarım vardır
sabıt ve dık bakısları ıfadelerıne sertlık katarlar evet herkes yanına yaklaşamıos korkuyoruz senden derler ilginçtir:jeyyar:

Son düzenleme:

Ay 100%100 uyuyor ya 15 yasimda 20 gosteriyordum ama simdi kimse inanmiyor 39 olduguma kaydirigubbakcemile2
1.66 boy orta boy zemuszemus
omuzum vucudumla orantili en azindan sisko gostermiyorsositososito
gercektende kemikliyim ama sisko degilim cok sukur :kedi:
ince ve uzun yuzum var ama beyaz tenliyim opuyorumnanaktan
gercetende alnim acik şakkıdı
oldukca saclarim fazla ama insallah ilerde kellik olmaz :1shok:
gercektende sert bakarim gulumsemiyorsam sinirliyim bile sana bilirler ama gulumsuyorsam cok sempatik gorunurum hatda bana cok kisi soylemistir "ay sen ne mutavaziymisin ben seni kibirli biri sanirdim" gibilerinden :bbo:

Ben burcumun her konuda butun ozeliklerini tasiyan bir oglagim opuyorumnanaktan

Bana da çok uyuyor Ben oğlak eşim balık ....ıyi geçiniyoruz çok şükür... :Saruboceq:
saçlar normal omuzlarım dik ve 1,66 54 kiloyum Aslında çok güler yüzlü olduğumu söylerler tanıdıklarım ama dışarıda çok asık suratlı oluyormuşum Kibirli sanıp yanıma yaklaşamazlar ama tanıyınca iş değişiyor tabi.... ama çooooook inatımdır aman aman allah saklasın sevdiklerimi....
Yanlız kızlar biraz birbirimizi tanısak eminim iyi anlaşırız ama sizi sırayla okudum da hepiniz bi kibirli duruyosunuz karşıdan:roflol: Aynı ben.....:roflol::roflol::roflol:

karakter olarak oğlak burcundan bir sürü özelliğim var ama fiziksel olarak bana pek uymuyor,yükselenim terazi ona mı çektim ne

inanmiyorum resmen annemi anlatmissin :1shok:

benimde erkek arkaşım oğlak burcu ama boyu uzun öyle pekte orta olmaz herhalde 1,82 boy ama diğer özellikleri tutuyor esmer zayıf sert bakışlı bide çok inatttt XD

Esmer değilim, uzun boyluyum ve geniş bir alnım da yok ama gene de süper bir oğlağııım :)) burcumu çok seviyorum

aynı ben orta boy, kemikli yüz hatları, keskin bakışlar :)) tam bir ağlak kadınıyım galiba 22 yaşındayım daha büyük gösteriyorsun diyorlar umarım 'yaşlandıkça gençleşip güzelleşiyorlar' teorisi ben de de vuku bulur bakalım zamanla görcez :)

gencken yaslı ve olgun bır gorunume sahiptirler-- Aynı benn
orta boylu -- Bu da doğru
dar omuzlu -- Yok tam tersi geniş omuzluyum, gören basketçi sanar kaydirigubbakcemile3
ınce ve kemıklı vucutları vardır -- Nerdee o günler boshayallersmile
esmer ve ınce uzun yuzlerınde elmacık kemıklerı cıkıktır -- Yoo tam tersi beyaz tenliyim
genıs alınları vardır -- Küçücik alnım var ya lülülülülülü
sabıt ve dık bakısları ıfadelerıne sertlık katarlar -- Beni tanımayanlar zaten hep sert ve ciddi sanarlar

aynen ya:)
Bana da hep sert kızsın derler.. tanıdıkça da hiç göründüğün gibi değilmişsin derler..
Hatta ilk tanışmada benden nefret eden, tanıdıkça da sıkı dost olduğum insanlar bile oldu.. kaydirigubbakcemile3

bu arada ben geniş omuzluyum, kemikliyim ama ince uzun bir yapımın olduğu söylenir..
Esmerim bu doğru, alnım geniş, elmacık kemiklerimde çıkıktır.. Saçlarımda dökülüyor.. mafoldumben

Oğlağım güselim esmer deil,beyazım,inatçı bir keçiyim,evet geniş alınlı kemikli inceyim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…