Aslında normal davranıyor ya..sadece arada baktığını yakalıyorum o kadar.Ben mesela sevmediğim zamanlarda bile sanki her hareketini bana yapıyor gibiydi.bana yapmıyorsa eğer ,öyleyse acayip uyumlu olurduk ..ne istediğimi benden önce bilip yapıyor.ona göre Konuşuyor.bu kimseyi kırmamak için yaptığı bir şey herhalde.mesela ben cevap vermediğim zamanlarda bir kaç hafta uğraştı çeşitli yollarla ama mesela o arkadaşımla şu zamanlarda yine çok konuşmuyor.ama bu da benim için kötü çünkü arkadaşımla Konuşurken ben ona baksam bile hiç bakmıyordu inat yaptığını anlıyorsun yani yok saysa da aslında saymıyor diye seviniyorsun.bir de küpesi falan var yemek yapıyor temizlik,pek eski kafalı değil galiba
kitaplar aşk sözleri aslında herkesin istediği bir erkek.birde ben kimseyle çıkmadığım için de konuşamıyorum hani gidip Konuşmak ne konuşcam nasıl muhabbete gircem.ne dersem ne düşünür.özellikle önceki boğadan da bu Yüzden kaçtım ama yanlış anladı herhalde yani Sevdiğim kişiyle konuşamıyorum herşeyini merak ediyorum ama bunu sosyal medyadan öğreniyorum sormak yok.ama benim sosyal medya hesabımda çok aktif değil böyle de çelişkili.işte o Boğa bu kadar belli ettiğini sevdiğini de ben çocuğun yüzüne bile bakamayınca,ama 3sene oldu.neyse sonra lise bitti gitmiş 2günlük tanıdıgı bi kızla çıkmış kendi bilir kendine bulmuş içki içen gece ortamını seven birini..