Oğlak burcu sevgilisi veya eşi olanlar ...

Emcekare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
110
84
98
34
Merhabalar herkese
Konu başlığından da anlaşılacağı gibi oğlak burcu erkeğiyle başım dertte. Kendisi evlilik amaçlı tanıştığım biri ve ilk tanıştığımız dönemlerde sürekli bu konu ile alakalı konuşuyorduk, bir kaçta olsa güzel söz söylüyordu vs. Uzun süredir ilgisiz, asla seviyorum, özlüyorum ya da şöyle hissediyorum gibi cümleler kurmuyor. Ne hissediyorsun diyorum net cevaplar vermiyor. Ayrılmak istiyorum kapıma geliyor ayrılmak istemiyor. Ailemin mal varlıgından tutunda statüme kadar beğenmiyormus havası yaratıyor ( kendisinden daha iyi durumda olduğum halde )
Havalı olduğumu düşünüyor (söylediği herşeyi yaptıgım halde)
Sadece mantık arıyorda sanki ondan da emin olamıyor gibi. Sanırım sevmiyor ama cepte de tutmak istiyor
(Burcunu yazma sebebim daha iyi analiz etmeniz yoksa her burç bir degil biliyorum )
Terket demeden önce öneride bulunursanız sevinirim
Geri barısıyorum çünkü

Eşim oğlak burcu ben akrep ama bana normal gelmedi yazdıklarınız belki bir kişilik bozukluğu vs olabilir. Sizin ilişkinizi en iyi siz bilirsiniz tabi ama sağlıklı devam etmeme ihtimali yüksek gibi sanki tabi bu sadece yazdığınız yazı üzerine benim fikrim.

Ben de senin anlattığın gibi bir oğlakla çıkmıştım. Ve sonunda terkedemedigim, beni bırakma diye ağlayan adam tarafından terkedildim. Aylar sonra da öğrendim ki aldatılmışım djsjsjsj şimdi düşünüyorum da keşke ben ayrılsaydım. Bir onerim yok. Umutsuz vaka

Merhabalar herkese
Konu başlığından da anlaşılacağı gibi oğlak burcu erkeğiyle başım dertte. Kendisi evlilik amaçlı tanıştığım biri ve ilk tanıştığımız dönemlerde sürekli bu konu ile alakalı konuşuyorduk, bir kaçta olsa güzel söz söylüyordu vs. Uzun süredir ilgisiz, asla seviyorum, özlüyorum ya da şöyle hissediyorum gibi cümleler kurmuyor. Ne hissediyorsun diyorum net cevaplar vermiyor. Ayrılmak istiyorum kapıma geliyor ayrılmak istemiyor. Ailemin mal varlıgından tutunda statüme kadar beğenmiyormus havası yaratıyor ( kendisinden daha iyi durumda olduğum halde )
Sadece mantık arıyorda sanki ondan da emin olamıyor gibi. Sanırım sevmiyor ama cepte de tutmak istiyor
(Burcunu yazma sebebim daha iyi analiz etmeniz yoksa her burç bir degil biliyorum )
Geri barısıyorum çünkü
Oğlak Burcu sevgilim vardı. Asla ne istediğini anlayamıyordum. Bazen bana aşık olduğuna emin olacağım gibi davranıyordu bazen yüzüme bakmıyordu. Çok dengesizdi. Sonunda dayanamadım çünkü çok yıprandım ve ben ayrıldım çok zor oldu ama unuttum. Gerçekten boşuna katlanmışım dedim.

Oglak burcu Bi kocam var çogu yorumda oldugu gibi çok farklı ruh hali ve karakterleri olabiliyor biraz anlayış ve mantıklı Bi insan degilsen anlaşamazsın ben mesela eşimi anlamış durumdayım bazen şen şakrak sohbetine doyum olmayan çocuklar gibi eglendigimiz mutlu olduğumuz olur bazen de bişey yokken keyifsiz agzını bıçak açmayan birine dönüşüyor başlarda sorun ediyordum sonra onu anlamaya başladım mesela şuan öyle keyifsiz oldugunda hiç üstüne gitmem bişey sormam sevdigi şeyleri yaparım işten geldiginde her şekilde ilgilenirim sonra yanına uzanırım sarılıp beraber film izleriz ve o bu ruh halini üstünden atınca da gayet mutlu ve sorunsuz şekilde hayatımıza devam ediyoruz biraz uyum isteyen Bi karakter ama şöyle de güzel Bi yanı var onu anladığında ve uyum sagladıgında Bi yerden sonra tamamen senin mutlulugun için çabalayan birisi oluyor yani biraz almadan vermeyen Bi tip benim kocam böyle ama seninki ne olur bilemem sabırlı ve anlayışlı degilsen yürümez bu iş

Eşim oğlak burcu ben akrep ama bana normal gelmedi yazdıklarınız belki bir kişilik bozukluğu vs olabilir. Sizin ilişkinizi en iyi siz bilirsiniz tabi ama sağlıklı devam etmeme ihtimali yüksek gibi sanki tabi bu sadece yazdığınız yazı üzerine benim fikrim.
Çok haklısınız hiç saglıklı bir durum degil. İlk kez böyle bir iliskim oldu. Çözemiyorum çözemeyince de sanırım merak ediyorum

Ben de senin anlattığın gibi bir oğlakla çıkmıştım. Ve sonunda terkedemedigim, beni bırakma diye ağlayan adam tarafından terkedildim. Aylar sonra da öğrendim ki aldatılmışım djsjsjsj şimdi düşünüyorum da keşke ben ayrılsaydım. Bir onerim yok. Umutsuz vaka
Ben aldatmanın karakterle alakası olduğunu düşünüyorum. Tabi bu da yapabilir çünkü davranışları düzgün degil.

Oglak burcu Bi kocam var çogu yorumda oldugu gibi çok farklı ruh hali ve karakterleri olabiliyor biraz anlayış ve mantıklı Bi insan degilsen anlaşamazsın ben mesela eşimi anlamış durumdayım bazen şen şakrak sohbetine doyum olmayan çocuklar gibi eglendigimiz mutlu olduğumuz olur bazen de bişey yokken keyifsiz agzını bıçak açmayan birine dönüşüyor başlarda sorun ediyordum sonra onu anlamaya başladım mesela şuan öyle keyifsiz oldugunda hiç üstüne gitmem bişey sormam sevdigi şeyleri yaparım işten geldiginde her şekilde ilgilenirim sonra yanına uzanırım sarılıp beraber film izleriz ve o bu ruh halini üstünden atınca da gayet mutlu ve sorunsuz şekilde hayatımıza devam ediyoruz biraz uyum isteyen Bi karakter ama şöyle de güzel Bi yanı var onu anladığında ve uyum sagladıgında Bi yerden sonra tamamen senin mutlulugun için çabalayan birisi oluyor yani biraz almadan vermeyen Bi tip benim kocam böyle ama seninki ne olur bilemem sabırlı ve anlayışlı degilsen yürümez bu iş
Çok anlayışlıyım kıskançlık dışında. Kıskanınca çılgına dönüyorum emir cümleleri kullanıyorum o da buna gelmiyor. Ben kullanabilirim ama sen yapamazsın modunda hep. Onu anlamak çok zor çünkü sürekli düşünce içerisinde ve ne düşündüğünü söylemediği icin çözemiyorsun. Çok fazla alttan alıyorum kendimden ödün veriyorum bu da insanı yıpratıyor. Ayrıamıyorum da düzelsin istiyorum. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım:(

Çok anlayışlıyım kıskançlık dışında. Kıskanınca çılgına dönüyorum emir cümleleri kullanıyorum o da buna gelmiyor. Ben kullanabilirim ama sen yapamazsın modunda hep. Onu anlamak çok zor çünkü sürekli düşünce içerisinde ve ne düşündüğünü söylemediği icin çözemiyorsun. Çok fazla alttan alıyorum kendimden ödün veriyorum bu da insanı yıpratıyor. Ayrıamıyorum da düzelsin istiyorum. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım:KK43:
Valla zor geçinmek şükür biz çok iyiyiz Bi sorunumuz yok ama ilk zamanlar onu anlatana çözene kadar biraz zorlandım yalan yok

Hâlâ devam ediyor musun benim eşim de oğlak davranışları normal mi diye bakarken bu topik çıktı karşıma merak ettim terk ettin mi

Merhabalar herkese
Geri barısıyorum çünkü
Ben Mayıs doğumluyum hatta bugün benim doğum günüm hangi burç oluyorum çok anlamam burçlardan ama

Çok anlayışlıyım kıskançlık dışında. Kıskanınca çılgına dönüyorum emir cümleleri kullanıyorum o da buna gelmiyor. Ben kullanabilirim ama sen yapamazsın modunda hep. Onu anlamak çok zor çünkü sürekli düşünce içerisinde ve ne düşündüğünü söylemediği icin çözemiyorsun. Çok fazla alttan alıyorum kendimden ödün veriyorum bu da insanı yıpratıyor. Ayrıamıyorum da düzelsin istiyorum. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım:KK43:
Sabit fikirlinin önde gidenidir asla eleştiri kabul etmez öyle kabul etmez ki mesela benim eşim kova burcuyum diyor ısrarla oğlağı bile kabul etmiyor. Aşırı mülkiyetçidirler herşeyi sahpilenirler en iyisi kendisininkidir herşey kontrolleri altında olsun isterler. Ilk adımı asla atmaz. Ben yeni tanistigimizda seni özleyeceğim demistim ne kadar demişti. Böyle de duygusuz. Şimdi bebeğimiz olacak Allah kısmet ederse ilk duyduğumda kendine dikkat et emanet sende demişti tabiki sasirmadim adam böyle. Şimdi de kız olacağını öğrendik kızım kızım diye 4 köşe durumda. Asla beni şaşırtmadı evlenmeden önce de böyleydi ben böyle kabul ettim. Hani bazıları diyor flört dönemi çok güzeldi şimdi bambaşka oldu oğlaklar öyle değil baştan bilmek daha iyi bence. Ama huyunda gidersen dünyanın en iyi eşi en iyi arkadaşı en güvenilir limanı diyebilirim kendi eşim için. Eğlencelidir Ama canı istemezse laf cambazligiyla haklı olanı haksız çıkarabilir. Onunla didişeceğine kaçarsın öyle bile kurtulamazsın. Ben de yay burcuyum cok zıtız. Ben değişken karakterim esneğim o sabit ve katı. Çok tartışıyoruz. Ama gene de çok seviyorum gene olsa gene evlenirim. Ha evliliğe de kendileri tam olmazsa adım atmıyorlar. Bazi adımları atmak için kendilerinin de tam olması gerekiyor. Mevkiye ve statüye önem veriyorlar. Mesela Ben doktora yapıyordum o lisans mezunuydu. Her ortamda övünerek gerinerek söyler eşim şöyle böyle kıymetli çalışmaları var. Mesela şuan sırtımı ovalıyor. Saat 3 de isyerindeyken aradığımda bana bağırıp çağırıp telefonu kapatmıştı asabidir biraz böyle de dengesiz. Iyi anlamak gerekiyor. Hicbiseyi soyleyerek yapmıyor o yüzden hep Bilinç altına işliyorum mesela başarılı insanları örnek göstererek anlamasını istediğim şeyi aktarıyorum o benimsiyor ve dikkat ediyor. Ama bunu yap desem asla yapmaz. Hep dolaylı yoldan çaktırmadan anlatıyorum. Biraz yoruyor ama ne yapayım basit olan da bana sıkıcı geliyor 😊

Ayy bi de ayrılmazlar mülkiyet kavramından dolayı herseyi söylerler baktı iş ciddiye biniyor gelip alttan alırlar. aldatan da nadirdir.

Back
X