Mrb dini inancı yüksek biriyim, duasız bir gün geçirdiğimi uyuduğumu bilmem.Eğer inancınız varsa Allah’a sürekli işlerimi kolaylaştır diye dua etmenizi tavsiye ederim
Ben de çok muzdaribim bu konudan. Yükselenim oğlak. Ama bunun ben burçtan değil de Allah katındaki yerimizden kaynaklandığına inanıyorum. Sevdiği kullarını sınıyor çünküMrb dini inancı yüksek biriyim, duasız bir gün geçirdiğimi uyuduğumu bilmem.hep bir şeyler için mücadele etmekten o kadar yoruldum ki ruhum 80 lik (erken olgunlaşmak, sorumluluklar)
Çok haklısınızBen de çok muzdaribim bu konudan. Yükselenim oğlak. Ama bunun ben burçtan değil de Allah katındaki yerimizden kaynaklandığına inanıyorum. Sevdiği kullarını sınıyor çünkü
Amin inşallahBende oğlak burcuyum ama bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum hayat böyledir birşeyler için hep emek verip çabalamak zorundayız bazen işler istediğimiz gibi gitmeye bilir olumsuzluklar yaşayabiliriz imtihan dünyası sonuçta bakalım yaşadıkça daha neler göreceğiz , ayrıca abimin eşi de aslan burcu 12 senedir çok iyi anlaşıyoruz onunla, ne diyelim Rabbim cümlemizin imtihanını kolay eylesin , dularımızı bizim için hayırlı kılıp öyle nasip etsin inşAllah.
Kendimi öyle teselli ediyorum belki deBen de oğlak burcuyum benim de hiçbir işim rast gitmez.Ama burçla mı alakalı bilemiyorum.
Ama genel de var oğlak burçlarında benceKendimi öyle teselli ediyorum belki de
Kesinlikle !!! Tanıdığım bildiğim hepsi öyle. Şu yönden şanslıyız eninde sonunda çaba gösterdiğimiz herşeyi sahip olabiliyoruz. Kan ter gözyaşı dökerek tabiiAma genel de var oğlak burçlarında bence
Ben 41 yaşındayım her işim tam olcakken olmuyor geç oluyor ama hiç ummadığım anda oluyor.Kesinlikle !!! Tanıdığım bildiğim hepsi öyle. Şu yönden şanslıyız eninde sonunda çaba gösterdiğimiz herşeyi sahip olabiliyoruz. Kan ter gözyaşı dökerek tabiiTek sitemim hep mi böyle olacak 5 yaşından itibaren yani kendimi bildim bileli böyle (33)
Öyle gerçektenBurçlarla pek aram yokdur ama bende oglak burcuyum ve zorluklar bitmiyo gerçekden öyle sanki