öfkenizi bağırarak mı gösterirsiniz?

yaren06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
26
0
44
ABD'deki yapılan bir araştırmaya göre öfkelerini bağırarak gösteren kadınlar daha uzun yaşıyor.
Circulation adlı tıp dergisinde yayımlanan, yaklaşık 2 bin kadın üzerinde yapılan araştırmaya göre, eşleriyle kavga ederken öfkelerini dışa vurmak yerine susmayı tercih eden kadınların kalp hastalıklarından ölme ihtimali 4 kat fazla.

siz öfkenizi nasıl gösterirsiniz?bağırırmısınız?

Aklımda olsunda,Keza kocamdan önce ölmek istememşakkıdışakkıdı

ÖFKEYİ İÇİNE ATIP DERT OLMAKDANSA BIRAK BAĞİR GİTSİN ...BENDE SES TONUMU BAZEN YÜKSELTE BİLİYORUM ÖFKE SAÇMAK GÜZEL :içelim:

Tamamen güne nasil basladigima bagli bir sey aslinda..
Kimi zaman en kizilmayacak seylere volkan gibi patlar, en kizilacak seyleri de sükunetle karsilayabiliyoum..

Aklımda olsunda,Keza kocamdan önce ölmek istemem
çok hoş ya ..
bende sinirlenince çok ama çok fazla bağırırdım yanii sesimle çıkartırdım öfkemi ama artık okadar çok bağıramıyorum uzun zamandır sessizliği ve hatta bi tartışma ortamında bulunduğunduğumda orayı terk etmeyi tercih ediyorum ama benim sebebim kızım eğer kızım yanımda diilse aman allah bağırırım hemde nasıl . sadece kızım bundan rahatsılık hissettiği için onun yanında hareketlerime biraz daha fazla özen göstermek zorunda kalıyorummmm

bende çok bağıranlardanım ama kocamda çok bağırır bakalım hangimiz daha çok yaşayacak?

walla eşime göre daha sabırsız ve sinirli biriyim.
o hiç sesini yükseltmezken benim bazen yükselttiğim oluyor malesef...

ama kesinlikle ondan önce ölmek isterim ben...

ben eşime karşı sessiz kalıyorum bazen. sesimi yükselttiğimde kendimden geçiyorum ve çok fazla bağırıyorum... o yzüden saygımı yitirmemek için sessiz konuşmaya çalışıyorum. ama tabi bağırdığım oluyor...

aman ben çok cırtlakım 4 bebe var bütüngün bağırıyom imdi ben uzunmu yaşayacak yo anam uzun yaşamam ben bunlar kalpten olmasa snir krizinden öldürürler beni be

ben kendimi ilk zamanlar odaya kitlerdim
susmak tercihim olduğu için
ama eşim kapıyı kırdıktan sonra kapı yalama oldu
kilitlenmeyi bırak kapanmıyo bilem

şimdide öfkelendiğim zaman hiç belli etmiyorum
sakinleşince alıyorum karşıma
güzel güzel konuşuyorum
daha önce yapsaydım keşke
kapı sağlam kalırdı en azından

sinirlendiğimde ya bişeyler parçalarım yada sinirlendiğim kişiyi(eşim,abim)ıssırırım eğer ıssıramayacağım biriyse döverim:)))

Avazım çıktığı kadar bağrıyorum eee ne demişler duvarı nem insanı gam yıkar atmayın hanımlar içinize ne yaparsanız kendinize yaparsınız

Ben az yaşarım herhalde öfkemi genelde kendi kendime yaşar sessizliğe gömülürüm.
Ancak kendim kendimi sakinleştirebiliyorum beynimde sorunu çözemediğim zaman
dünyayla bağım kopmuş olur sanki. Ama küçük günlük durumlarda çocuklar kızdırdıysa mesela
o zaman hırçınlaşıp bazen bağırdığım olur.

Bende böyleyim ama bana cok zarar veriyor..Sinir icimde büyüyor ve migdeme vuruyor..! Artik yavas yavas sinirmi öfkemi disari vermeye calisiyorum...tabiki konusarak..öyle olagan üstü bagirmayi sevmem ama cokta cileden cikartirlarsa onuda yaparim..! Yeterki icimde kalmasin...!

hayatimda hiç bagirdigimi hatirlamiyorum valla..ne öfkemi,ne sinirimi,ne sevincimi bagirarak göstermedim..hele sinirlenince yada öfkelenince bana bi peygamber sabri çöker sormayin :))) kimse agzimi acamaz ben fazla yasamam bu araştirmaya göre :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…