Öfkemi kontrol edemiyorum tarafsız yorum yapar mısınız

Anneye bağırmak, kızmak falan hoş şeyler değil ancak bu konuya herkes değinmiş zaten
Ben derim ki ; kendinize bu kadar acımayın, hayat böyle geçmez
Hem çalıştım, hem aileme baktım, hem kendi başına bir iş yapamayan üç kardeşi idare ettim yıllarca, yetmezmiş gibi annem hastalandı 9 yılda ona çok özel bir bakım yaptık kardeşlerimle birlikte, yine de böyle bir psikolojiye girmedim. Herkesin hayatı farklı, herkesin zorlukları var, her hayat bir imtihan. Sınavınıza odaklanın, biri seslendi ya da evde bir iş çıktı diye bahane üretmeyin, hayata asılın biraz. O olmadı, bu olmadı, şöyle sorumluluk, böyle dert sizi sadece geri götürür. Şanslısınız ki şu an sabit bir geliriniz var, hastalık gibi sürekli uğraş gerektiren bir zorluğunuz yok sadece hedefinize odaklanın, öfkeyle hiç bir iş olmaz.
Anneyi de hoş tutun, bir duasıyla bin yıl çalışıp yapamayacağınız işleri yaparsınız, bunu çok yaşamışımdır. Yaşınız çok genç, yolun aydınlık olsun, başarılı ol inşallah, geriye baktığında üzülecek anılar biriktirme, keşke diyeceğin sözler çıkmasın ağzından teyze tavsiyesi :)

Aynen sadece bu konu değil bizi bu duruma getiren. Video izlettim, üstteki üyenin dediği gibi kapıyı kilitledim anahtarı yanıma aldım. Konuştuk zaten dilenci olacağını düşünememiş. Niye açtığını kendisi de bilmiyormuş öyle söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…