- 10 Eylül 2018
- 805
- 2.073
- 113
Kız da bundan dert yanıyor zaten o beni doğurmuş ama ben onu doğurmuşum gibi davranıyor diyor. Bunun söylemi bile sizi rahatsız etti bakın anneyi yönetmek nedir diye, konu sahibi bu durumu yaşıyor. Ve bu durumun absürtlüğünün farkında, bunalmış durumda.Haklısınız evet. Herkesin kızmışlığı var tartışmışlıgı var. Ancak benim yazdıklarımda vurguladığım şey sesini yükseltmesi vs. değil. Buna hiç değinmedim.
Anneyi yönetmek tabiri beni çok rahatsız etti ben bunu saygısızlık olarak görürüm, hoş değil. Kim kimi doğurmuş da bu kelimeyi kullanabiliyor kim kimin çocuğu yani. Yazdıklarımda buna tepki verdim zaten
Vicdanlı olup olmadığıma siz karar veremezsiniz. Sağolun siz kazanamazsınız dediniz ya kesin kazanamam tüh tüh(!)Ne vicdansiz insansiniz..insalllah bir yeri kazanamazsiniz
Aynen öyle. Bu ince çizgiyi anlamak istemeyenler var. Saygıyla karşılıyorum, sonuçta bu durumu yaşayan benim. Üstte bir üyenin söylediğini yaptım. Küçük bir kağıda yabancılara kapıyı açma yazdım ve yapıştırdım. Umarım etkisi olur. Daha o kadar yaşlı değil ki hem, kendi kendini bağımlı hale getiriyor.Kız da bundan dert yanıyor zaten o beni doğurmuş ama ben onu doğurmuşum gibi davranıyor diyor. Bunun söylemi bile sizi rahatsız etti bakın anneyi yönetmek nedir diye, konu sahibi bu durumu yaşıyor. Ve bu durumun absürtlüğünün farkında, bunalmış durumda.
Anladım, her şey gönlünüzce olsun teşekkürler yorumunuz için :)Annenize güzel bir sağlık kontrolü yaptırın. Çok unutuyor dediniz ya.
Bağımlı biri zor.
Kpss'ye bende hazırlanıyorum. Daha biymeyen dersim var. Soru çözmek yok, tekrar yapıyorum. Tek başıma kızımı büyütüyorum şükür, ev taşıyacağız sınavdan sonra eşya toplıyoruzdiğer ev tadilatta.
Yani bir tek sınava hazırlık yapamayan sen değilsin ben de varım
Ne dememi bekliyorsunuz bravo muVicdanlı olup olmadığıma siz karar veremezsiniz. Sağolun siz kazanamazsınız dediniz ya kesin kazanamam tüh tüh(!)
Bravo demenizi beklemiyorum, vicdansız olup olmadığıma siz karar veremezsiniz, çünkü hayatımı bilmiyorsunuz anlattığım kadarını biliyorsunuz. Her konuya çok bilmiş edasıyla ve olumsuz saçma yorumlar yaptığınızı gördüm. Gerçek hayatta mutsuz olduğunuz için mi burada insanlara kötü yorum yapıyorsunuz? Böyle eğlenceli oluyor herhalde, haydi devamke Ne dememi bekliyorsunuz bravo mu
Eee bu ne yaman celiski tatlim..sen de idrardan karakter tahlili yapiyorsun..ayrica benim msjlari okuyana kadar hayirli evlat ol...not..yazarsan yorum yapılırBravo demenizi beklemiyorum, vicdansız olup olmadığıma siz karar veremezsiniz, çünkü hayatımı bilmiyorsunuz anlattığım kadarını biliyorsunuz. Her konuya çok bilmiş edasıyla ve olumsuz saçma yorumlar yaptığınızı gördüm. Gerçek hayatta mutsuz olduğunuz için mi burada insanlara kötü yorum yapıyorsunuz? Böyle eğlenceli oluyor herhalde, haydi devamke 
Bunun fedakarlıkla alakası yok. Anneyi koyduğu çerçeve ile alakası var. Konu sahibinin anlattıkları her anne ve kızın yaşayacağı türden. Bu olaylar yüzünden anneye kin duyulamaz.her annenin sizin anneniz kadar fedakar olmadığının da farkındasınızdır umarım
Beni son raddeye getiren bir olay bu. Daha önce ne yaşadığımı biliyormuş gibi konuşmayın lütfen. Cümlelerim hiç de çocukça değil, ben böyle konuşuyorum hanımefendi. Üslubum, konuşmam vs. sizi alakadar etmez değil mi? Yönetilmeden kasıt şu mesela ben ders çalışmasaydım o kapının açılmayacağını kendim söylerdim güzel bir dille. Bunu tek başına hatırlayamamış. Anneme üzülecek bir durum yok, bütün sorumluluk benim üstümde. Akranlarım harıl harıl deneme çözerken ben dün cam sildim mesela. Neden çünkü yine yapamam dediği için. Siz konuyu doğru anlamamışsınız. Asıl konu bu değil. Üslubumu beğenmediysemiz zaten beğenmedim atmışsınız daha fazla yazmayın istemiyorum teşekkürler :)
senin paran mı annenin harcadığı,
annenize nasıl ses yukseltebilirsiniz, nasıl anneleriniz var buna izin veriyor,çunku şu haddi bildirmek lazım.
ben anneme sesimi yukseltsem benle ömur boyu konuşmaz.
kadıncağız belli yani anlamıyor demek ki birşeylerden ne bu ısrar, ne olmuş yani?
o vicdan azabıyla nasıl uyuyabiliyorsun kadına bağır çağır nasıl vicdanın rahat ediyor.
yarın kalksan annene bir şey olmuş olsa pişman olmayacak mısın
Lisans kpss ise 20 gün gibi bir şey var sanırım. Şuan deneme çözüyor olmalısınız bence konu eksiğiniz çoksa bu iş biraz zor üzgünüm. Konu yetiştirecegim diye stres yapmayın bence olanları pekiştirmek için bolca deneme çözün. İnşallah başarılı olursunuz tabi ama olamazsanız da bunun faturasını anneye çıkarmazsınız umarım.22 yaşındayım lisans kppssye gireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?