- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
Haklısınız gerçekten. Aşağıdaki üye annenizi rahat ettirin vs. yazmış hala aynı noktada takılmışlar. Zaten rahat ettirmek için imkanlar ölçüsünde çabalıyorum. Ders çalışıyorum mesela ekonomik yönden ferahlamak için falan.Burda olumsuz yorum yapan insanların çoğunun atanma derdi yok , kpss gibi bir sınava çalışmamışlardır ve seni asla anlamazlar o yüzden çoğunu ciddiye alma.
annene gelince eğitim alması gerekiyor bence müge Anlıyı izletebilirsin. İbret alabilir belki insanlar hayatı şaka sanıyor dilenciye kapı açmak falan nedir.
sınava kadar idare et sonra bol zamanın olduğu zaman doğru gişeyi bulmayı da öğretirsin her zaman yanında olamayacağını ve hayatını idame ettirmesi gerektiğini zamanla anlar.
inşallah atanırsın.
Haklısınız gerçekten. Aşağıdaki üye annenizi rahat ettirin vs. yazmış hala aynı noktada takılmışlar. Zaten rahat ettirmek için imkanlar ölçüsünde çabalıyorum. Ders çalışıyorum mesela ekonomik yönden ferahlamak için falan.
Niye okumadın.....insan bu hayattta hersey yapabiliyor kınama bence.. çaresizlik cok kötü insan yapmam dediği seyleri yapıyor.."Anneme sesimi yükselttim" cümlesinden sonrasını okumadım.
her annenin sizin anneniz kadar fedakar olmadığının da farkındasınızdır umarımAnneme taparım ben, hayatımın en önemli insanıdır. Kendi annesine bu sevgisizlikle yaklaşan biri için ne diyebilirim bilemedim
Evlenince çok arasınız, kokusunu duyayım diye saatlerce ağlarsınız. Kalbini kırmayın annenizin.
Kimseyi kinadigim yokNiye okumadın.....insan bu hayattta hersey yapabiliyor kınama bence.. çaresizlik cok kötü insan yapmam dediği seyleri yapıyor..
20 lira verip para üstü almış olabilirŞunu anlamadım.
5 lira bozuk yoksa 15 lira nasıl veriyor?
Benim matematiğim kötü, iyi olanlar bi açıklayabilir mi?
Yahu ne alaka insan oglu yaslandikca cocuklasiyor kimisi aksi huysuz oluyor kimisi sessiz cekingen oluyor kimisi parasina canini verir evlatlarindan dahi sakinir oluyor ama konu kiz ders calisiyo okusun rahat rahat calissin dicene sahtekar dilenciler icin kizin kapiyi yumrukluyor ...abim ders calisirken annem bizi parka gotururdu kafasi karismasin sesden diye sonuc abim polis oldu cok sukur kurtardi kendini annemde yaninda az insaf yahu anne baba bile olsalar insanin bir tahammul siniri vardir eminim sizinde buyuklerinize kizmisliginiz hatta sesinizi yukseltmisliginiz olmustur hata belki ama dedigim gibi bizler insaniz sabir tasi degilDertler derya dediğin şey annenin dilenciye kapısı açması mı gerçekten. Yaşın kaç bilmiyorum ama kurduğun cümleler bana çok çocukça geldi. Kelimelerini dikkatli seçmeni beklerim.
"Hep ben mi annemi yöneticem, yok annemi şöyle yönetiyorum böyle yönetiyorum bıktım" kusura bakma ama o seni doğurmamış da sen onu doğurmuş gibisin. Annenin yönetilmeye ihtiyacı yok. Sen onun çocuğusun, o senin değil.
Bir üye de "anneni sen böyle alıştırmışsın" demiş. Büyüğe saygı, hürmet hey maşallah...
Annene üzüldüm
Haklısınız evet. Herkesin kızmışlığı var tartışmışlıgı var. Ancak benim yazdıklarımda vurguladığım şey sesini yükseltmesi vs. değil. Buna hiç değinmedim.Yahu ne alaka anne
Yahu ne alaka insan oglu yaslandikca cocuklasiyor kimisi aksi huysuz oluyor kimisi sessiz cekingen oluyor kimisi parasina canini verir evlatlarindan dahi sakinir oluyor ama konu kiz ders calisiyo okusun rahat rahat calissin dicene sahtekar dilenciler icin kizin kapiyi yumrukluyor ...abim ders calisirken annem bizi parka gotururdu kafasi karismasin sesden diye sonuc abim polis oldu cok sukur kurtardi kendini annemde yaninda az insaf yahu anne baba bile olsalar insanin bir tahammul siniri vardir eminim sizinde buyuklerinize kizmisliginiz hatta sesinizi yukseltmisliginiz olmustur hata belki ama dedigim gibi bizler insaniz sabir tasi degil
Anne ben yapamam edemem diyor herseyde butun kontrolu kiza birakinca pratikte yönetilmis oluyor bunu dile getirmesi ayip tabi ama annede kendini birakmamali ögrenmenin yasi yoktur ve beyin bir kastir calistirdikca güclenir boyle olmamali ne bilim ben oldum olali kimseden tek yardim istememeye calisirim haa tabiki istedim ama cok zor durumda ne bilim yapamicami anladigim zamanlarda yaslanincada böyle olmayi planliyorum konu sahibi sukretsinki annesi yatalak degil hastaligi yok o dahada zor okul birak kendine zamani olmazdiHaklısınız evet. Herkesin kızmışlığı var tartışmışlıgı var. Ancak benim yazdıklarımda vurguladığım şey sesini yükseltmesi vs. değil. Buna hiç değinmedim.
Anneyi yönetmek tabiri beni çok rahatsız etti ben bunu saygısızlık olarak görürüm, hoş değil. Kim kimi doğurmuş da bu kelimeyi kullanabiliyor kim kimin çocuğu yani. Yazdıklarımda buna tepki verdim zaten
Konu sahibi hasta annesine bağırmamış zaten bu hayatta her dişi doğurabiliyor ama hepsi anne olamıyor.Anne gibi anne baş tacıdır ne anneler var bencil,merhametsiz hiç mi denk gelmediniz tv’de haberlerde?Kimseyi kinadigim yok
Sorun ne olursa olsun anne hep baş tacıdır bence .beyin kanaması geçirdi benim annem bazen beni bile hatırlamadığı gitgeller yaşayıp evin yolunu unutup kaybolduğu oldu.cok bağırdı çağırdı hep sustum.saglikliyken değerini bilin annelerinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?