Öfkeli kocadan eşine "50 kuruşluk çikolata" dayağı

Semiramis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
3.545
1.688
248
Öfkeli kocadan eşine "50 kuruşluk çikolata" dayağı

Adana'da bir şahıs, 10 liralık harçlığın 50 kuruşuna çikolata aldı diye 1,5 yıllık eşinin başını duvara vurarak darp etti.

Kadının şikayeti üzerine öfkeli koca gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Arif K. (30) ile Meryem K. (24) bundan 1.5 yıl önce görücü usulü ile evlendi. Evlendikten kısa süre sonra Arif K. eşini sürekli darp etmeye başladı. Bu arada çiftin 4 ay önce de bir bebeği oldu. Buna rağmen koca eşine şiddet uygulamaya devam etti.

Dün de Arif K. işe giderken eşine 10 lira harçlık verdi. Eve geldiğinde eşi verdiği harçlığın 50 kuruşuna çikolata aldığını söyledi. Bunun üzerine koca, eşinin kafasını duvara vurarak darp etti. Meryem K. kocası evden ayrıldıktan sonra polisi aradı. Polis, şikayet üzerine kocayı gözaltına alındı. Genç kadın ise annesi ve bebeği ile rapor almak için Adana Adli Tıp Birimi'ne geldi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İHA)

http://www.mynet.com/haber/yasam/ofkeli-kocadan-esine-50-kurusluk-cikolata-dayagi-1404413-1

o 50 kuruşları üst üste dizeceksin sonra da...........
gazete başlığıda zaten "öfkeli koca"...koca ya yapabilir.

İşte "neden dövdü" sorusunun ne kadar yersiz saçma olduğunun kanıtı bu haber ruh hastası psikopat kocalar için herhangi abuk bir neden dayak için yeterli bunlarda adamim ben diye geciniyorlar ya birsey demiyorum ben

Haberin altındaki yorumlarda biri "Ben bu adama 5 TL verip istediğim kadar döverim o zaman" yazmış.
Bence iyi fikir, aramızda 50 lira toplayalım, morarmadık yerini bırakmayalım

ben dün 10 liraya küpe aldım kendime
Eyvah ne dayak yiceksin kimbilir
Haberin altındaki yorumlarda biri "Ben bu adama 5 TL verip istediğim kadar döverim o zaman" yazmış.
Bence iyi fikir, aramızda 50 lira toplayalım, morarmadık yerini bırakmayalım
Aynı şeyi yazacakdım:Toplayalım biraz para bütün hıncımızı boşaltalım

nerde cins haber başlığı var okumadan kesin diyorum Adana haberidir bu

ya adanalılar bir başka gerçekten adanalı bir arkadaşım var çok güldürüyor bizi ama çok da temiz iyi bir çocuk hele trene selektör yakan adamı anlattı gülmekten öldük

ya adanalılar bir başka gerçekten adanalı bir arkadaşım var çok güldürüyor bizi ama çok da temiz iyi bir çocuk hele trene selektör yakan adamı anlattı gülmekten öldük

sıyrıktır falan ama iyidir adana insanı
öyleyse adana'dan selamlar vesselam

bdv lik haber, 10 lira harçlık verdi cümlesi olayı özetliyor bi nevi

Bu kadin bdv'de bir konu acsa,cevaplar aynen söyle olurdu "ya adam bir anlik sinir ile yapmis,acaba isyerinde sorunmu yasiyor? Karsina al ve güzelce konus bakalim derdi neymis. Sonucta kücük bebisizde var,babasiz büyümesin"

Ve

" Eh madem biliyorsun adamin sinirli yapisi var, ne diye o cikolatayi aliyorsun? Biraz sucuda sende gördüm. Durum biraz yatissin esin ile güzelce konus,belliki adam öfkeli. Arada sirada güzel sürprizler yap, seksi gecelik giy,adami sana dogru cek"

içim acıdı,insanlar kimlerle hangi şartlarda hayatını paylaşmak zorunda kalıyor

sexi gecelik giy süpermiş, makyajını fönünü yap, adamın gözü dışarı mı kaysın dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…