Kardeşim otizmin sosyal gelişim geriliği olarak tanımlanan asperger sendromuna sahip. Sosyal olarak yaşıtlarından haliyle biraz geri. Şuan oturduğumuz sitede sürekli olarak akran zorbalığına ve çocukların ailelerinin zorbalığına maruz kalıyor ailecek bu konuda baya yıprandık. Bugün, bizim siteden kardeşimin kafasına zamanında sopayla vurmuş olan bi çocuğun babası kardeşime sahanın tellerine tırmanıyor diye seni tokatlarım demiş annem cevap verince de çocuğuna terbiye ver o zaman diye bağırmış annemle baya ağız dalaşına girmişler. Babam da malesef durumu öğrendi ve adama baya bi sinirli sizce ben bi abla olarak nasıl bir yol izlemeliyim? Kendimi sinirden çok zor tutuyorum?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öfkeden delircem lütfen bakar mısınız?
- Konu Sahibi Razz
- Başlangıç Tarihi
En iyi cevap
Sinirden konuşuyorum sağlıklı değil asla ama yazmadan...Kardeşim otizmin sosyal gelişim geriliği olarak tanımlanan asperger sendromuna sahip. Sosyal olarak yaşıtlarından haliyle biraz geri. Şuan oturduğumuz sitede sürekli olarak akran zorbalığına ve çocukların ailelerinin zorbalığına maruz kalıyor ailecek bu konuda baya yıprandık. Bugün, bizim siteden kardeşimin kafasına zamanında sopayla vurmuş olan bi çocuğun babası kardeşime sahanın tellerine tırmanıyor diye seni tokatlarım demiş annem cevap verince de çocuğuna terbiye ver o zaman diye bağırmış annemle baya ağız dalaşına girmişler. Babam da malesef durumu öğrendi ve adama baya bi sinirli sizce ben bi abla olarak nasıl bir yol izlemeliyim? Kendimi sinirden çok zor tutuyorum?
- 3 Eylül 2018
- 8.793
- 46.955
- 548
Asla öyle bir şey yok o kesinlikle bi algı operasyonu sadece tellere tırmandığı için seni tokatlarım demiş adam kimseye zarar vermiyo aksine onların piç çocukları kardeşimi kaç kere toplanıp dövdüler. Otizmli insanlar hakkında herkes yalan yanlış şeyler biliyo bu ülkenin aptal cahil insanlarıAdamın o şekilde söylemesi çok kötü kesinlikle kabul edemez ama bazı özel yavrular bazen istemeden zarar verebiliyolar başka çocuklara. Ailelerden bu yönde mi zorbalık görüyor kuzu?
Adam kardeşinizin özel olduğunu bile bile bu şekilde konuşuyorsa pes yani keşke insanlar biraz empati yapabilseler.Kardeşim otizmin sosyal gelişim geriliği olarak tanımlanan asperger sendromuna sahip. Sosyal olarak yaşıtlarından haliyle biraz geri. Şuan oturduğumuz sitede sürekli olarak akran zorbalığına ve çocukların ailelerinin zorbalığına maruz kalıyor ailecek bu konuda baya yıprandık. Bugün, bizim siteden kardeşimin kafasına zamanında sopayla vurmuş olan bi çocuğun babası kardeşime sahanın tellerine tırmanıyor diye seni tokatlarım demiş annem cevap verince de çocuğuna terbiye ver o zaman diye bağırmış annemle baya ağız dalaşına girmişler. Babam da malesef durumu öğrendi ve adama baya bi sinirli sizce ben bi abla olarak nasıl bir yol izlemeliyim? Kendimi sinirden çok zor tutuyorum?
Tamam S***** G** (Defol) ozamanAynı konuyu defalarca açmanız banlanmanıza sebep olur.
- 3 Eylül 2018
- 8.793
- 46.955
- 548
Hasta mısın be uyardık seni insan gibi. Derdine çözüm aramaya gelmişsin banlanıp siteye giremeyince ne olacak. Ne halin varsa görTamam S***** G** (Defol) ozaman
Ahh çok üzüldüm yavruya sarılasım geldi. Toplanıp dövmek nedir yaAsla öyle bir şey yok o kesinlikle bi algı operasyonu sadece tellere tırmandığı için seni tokatlarım demiş adam kimseye zarar vermiyo aksine onların piç çocukları kardeşimi kaç kere toplanıp dövdüler. Otizmli insanlar hakkında herkes yalan yanlış şeyler biliyo bu ülkenin aptal cahil insanları
Yazık bizde size yardımcı olmaya çalışıp derdinize ortak oluyoruz bu nasıl bir cümle.Tamam S***** G** (Defol) ozaman
- 23 Nisan 2022
- 705
- 1
- 1.055
- 43
- 34
Sinirden konuşuyorum sağlıklı değil asla ama yazmadan duramıcamKardeşim otizmin sosyal gelişim geriliği olarak tanımlanan asperger sendromuna sahip. Sosyal olarak yaşıtlarından haliyle biraz geri. Şuan oturduğumuz sitede sürekli olarak akran zorbalığına ve çocukların ailelerinin zorbalığına maruz kalıyor ailecek bu konuda baya yıprandık. Bugün, bizim siteden kardeşimin kafasına zamanında sopayla vurmuş olan bi çocuğun babası kardeşime sahanın tellerine tırmanıyor diye seni tokatlarım demiş annem cevap verince de çocuğuna terbiye ver o zaman diye bağırmış annemle baya ağız dalaşına girmişler. Babam da malesef durumu öğrendi ve adama baya bi sinirli sizce ben bi abla olarak nasıl bir yol izlemeliyim? Kendimi sinirden çok zor tutuyorum?
Sitenin ortasına geçer avaz avaz nasıl bi çocukla itiştiklerini insanlığa sığmadığını bir daha yapanın karşısında beni bulucağını bağırırdım herhalde
Kardeş muhabbetine kendimi kaybetmişliğim var
Gözüm dönüyo
Taşınabiliyosanız taşının ya bu dönemde çok zor ama insanlıktan nasibini almamışların hangi biriyle uğraşıcaksınız
En iyi cevap
Pislik yapma her boktan çıkıyosun neymiş otizmli çocuklar yaşıtlarına zarar veriyormuş bilip bilmeden göt veren gibi konuşuyosun sonra yardımcı olduk diyorsun nerde yardımcı oldun otizmli çocuklar toplu halde senin ve bebelerinin götüne bir şey mi sokuyo sana demediğim şeye bile köpek gibi havlıyosun sana yazık ne bok olduğun zaten belli çözüm üretmeye değil milletle tartışmaya gelmişsinYazık bizde size yardımcı olmaya çalışıp derdinize ortak oluyoruz bu nasıl bir cümle.
Sinirden konuşuyorum sağlıklı değil asla ama yazmadan duramıcam
Sitenin ortasına geçer avaz avaz nasıl bi çocukla itiştiklerini insanlığa sığmadığını bir daha yapanın karşısında beni bulucağını bağırırdım herhalde
Gözüm dönüyo
Taşınabiliyosanız taşının ya bu dönemde çok zor ama insanlıktan nasibini almamışların hangi biriyle uğraşıcaksınız
Gözüm dönüyo
Gözüm dönüyo
Onu bile yaptım ailem malesef baya pasif kalıyor bu konuda sizin gibi insanlar olduğunu bilmek gerçekten çok güzel. Bazen kendimi koca ülkede yapayalnız hissediyorum. O kadar çok zorbalıklara maruz kaldı ki bu çocuk bide annemin de durumu malesef biraz kötü annem de psikolojik rahatsız her taraftan darbe alırken bide insanların anlayışsızlılları, otizmli çocuklara karşı yanlış algıları gerçekten beni çok yıpratıyo inşallah sizin gibi insalar çoğalır
Gözüm dönüyo
Taşınabiliyosanız taşının ya bu dönemde çok zor ama insanlıktanOnu bile yaptım ailem malesef baya pasif kalıyor bu konuda sizin gibi insanlar olduğunu bilmek gerçekten çok güzel. Bazen kendimi koca ülkede yapayalnız hissediyorum. O kadar çok zorbalıklara maruz kaldı ki bu çocuk bide annemin de durumu malesef biraz kötü annem de psikolojik rahatsız her taraftan darbe alırken bide insanların anlayışsızlılları, otizmli çocuklara karşı yanlış algıları gerçekten beni çok yıpratıyo inşallah sizin gibi insalar çoğalır nasibini almamışların hangi biriyle uğraşıcaksınız
Onu bile yaptım ailem malesef baya pasif kalıyor bu konuda sizin gibi insanlar olduğunu bilmek gerçekten çok güzel. Bazen kendimi koca ülkede yapayalnız hissediyorum. O kadar çok zorbalıklara maruz kaldı ki bu çocuk bide annemin de durumu malesef biraz kötü annem de psikolojik rahatsız her taraftan darbe alırken bide insanların anlayışsızlılları, otizmli çocuklara karşı yanlış algıları gerçekten beni çok yıpratıyo inşallah sizin gibi insalar çoğalır
Şu mesajindan sonra kardeşin için çok üzüldüm biliyor musun yazık nasıl bir evde büyüyor yavrucak. Size diyecek lafım yok bayram günü sarfettiğiniz sözler için. Kötü söz sahibine aittir. KibledimPislik yapma her boktan çıkıyosun neymiş otizmli çocuklar yaşıtlarına zarar veriyormuş bilip bilmeden göt veren gibi konuşuyosun sonra yardımcı olduk diyorsun nerde yardımcı oldun otizmli çocuklar toplu halde senin ve bebelerinin götüne bir şey mi sokuyo sana demediğim şeye bile köpek gibi havlıyosun sana yazık ne bok olduğun zaten belli çözüm üretmeye değil milletle tartışmaya gelmişsin
- 1 Ocak 2022
- 209
- 57
- 13
Cok cok cok üzüldüm ama bunlar hep olacak malesef insanımız cok eğitimsiz ozel cocuk oysa o bence ilimli ol aileni yatistir destek ol lütfen olaylar büyümesinKardeşim otizmin sosyal gelişim geriliği olarak tanımlanan asperger sendromuna sahip. Sosyal olarak yaşıtlarından haliyle biraz geri. Şuan oturduğumuz sitede sürekli olarak akran zorbalığına ve çocukların ailelerinin zorbalığına maruz kalıyor ailecek bu konuda baya yıprandık. Bugün, bizim siteden kardeşimin kafasına zamanında sopayla vurmuş olan bi çocuğun babası kardeşime sahanın tellerine tırmanıyor diye seni tokatlarım demiş annem cevap verince de çocuğuna terbiye ver o zaman diye bağırmış annemle baya ağız dalaşına girmişler. Babam da malesef durumu öğrendi ve adama baya bi sinirli sizce ben bi abla olarak nasıl bir yol izlemeliyim? Kendimi sinirden çok zor tutuyorum?
- 24 Mayıs 2017
- 7.487
- 14.676
- 248
- 34
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
Bu nasıl iğrenç bir üslup, hayretler içinde okudum. Hiç mi terbiyeden nasibinizi almadınız? Kardeşinizin zorbalığa maruz kalmasından çok aile profiline üzüldüm. Allah akıl fikir versin size.Pislik yapma her boktan çıkıyosun neymiş otizmli çocuklar yaşıtlarına zarar veriyormuş bilip bilmeden göt veren gibi konuşuyosun sonra yardımcı olduk diyorsun nerde yardımcı oldun otizmli çocuklar toplu halde senin ve bebelerinin götüne bir şey mi sokuyo sana demediğim şeye bile köpek gibi havlıyosun sana yazık ne bok olduğun zaten belli çözüm üretmeye değil milletle tartışmaya gelmişsin
- 1 Ocak 2022
- 209
- 57
- 13
Sende çok büyük saglik sorunları var bu nasil üslup bipolarmisin şizofren miTamam S***** G** (Defol) ozaman
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.