- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ßence cuma qünü müslümanların özel qünü ve bayramı olduğu için böle saçma sapan şeyler yapıolarklava: arsız edepsiz yaratıklar
Ofiste çıplak cuma....
.İngiltere'de bir grup ofis çalışanı, gerçekten
![]()
klava:
klava: :mymeka:
Bir tasarım ve pazarlama şirketinin çalışanları, 'Özgür Cuma' kavramına yeni bir boyut katarak tamamen çıplak çalıştı.
New Castle'daki şirketin çalışanları, 'patronlarının direktifiyle' soyundu. 40 yaşındaki Dirietör Mike Owen, çalışanlara bu öneriyi sunduğunda, kimseyi zorunlu tutmadığını ancak doğru bulurlarsa yapabileceklerini söylediğini belirtiyor.
9 Temmuz'da bir TV kanalında da gösterilecek olan Çıplak Ofis eylemini çalışanlar da 'Artık birbirimizle daha dürüstçe iletişim kuruyoruz. Aramızda hiç bir engel ya da bariyer kalmadı' diyerek değerlendiriyor.
Ofis çalışanlarının çıplak çalışmasına bir NÜ modelinin verdiği danışmanlık da etkili olmuş.
Bu çılgın yönetem ise, ekonomik kriz nedeniyle işlerin bozulması sonucunda başvurulan bir danışmanın önerisiyle seçilmiş.
(Milliyet)
aklımın almayan görünümündeyim yine.
bune cılgınlık,birde sırıtıyorlar :mymeka:.yahu bu millette utanma iyiden iyiye kalktı,hiiç yakışık almıyor.rezaletten başka bişey değil bence.klava:
özgür cuma neyse ,acaba hafta sonuna giriliyor diyemi özgür cuma demişler.:uhm:
sizlerinde görmesini istedim arkadaşlar.ben çok şaşırdım.:mymeka:
rabbim akil fikir versin
herkez bi alem olmus töbe yarabbim
özgür ruh kızım bunlar zemuszemus zemuszemus
biz geri kafalıyız anlamayız onların medenıyet anlayışından :roflol:
Bu avrupalilar iyice azitti yaa, resmen igreniyorum bunlardan artik:mymeka:
demokrasi, hür, modernlik vs. nin ardina saklanarak yapmadiklari reszillik sapiklik kalmadi
söyle bi ailecek tv bile izleyemiyoruz, yarismalarida ciplak sunuyorlarlmaz:
heryerde cinseligi gözümüze sokuyorlar:umursamaz:
FKK mis, yasam tarziymis, bariyermis, zati birbirini aldatan aldatana, bariyerleri kaldirdiklarina göre artik grub yaparlar, büro da masada sandalyede mutfakta, soyunmaya vakit harcamadan direk dalarlar...daha verimli calisirlar sexleri cabuk biter islerini cabuk dönerler:sinifsinif:
Onlarin oturduklari sandelyeleri hic düsünemiyorum bile igrencccccccccckafamçokkarıştı
Evli olanlar eşlerine dert yanarmış bide:ecrin_bebek:
"hanım senin memeler niye bayan x'inki gibi değil."kaydirigubbakcemile3
Yada işyerindeki kadınlar "aaaa bilmem kim bey'in şeyine bak" diye
Bayanlar ayhali zamanlarında ne yapıyorlar acaba:1shok::uhm: