Ofiste plak Cuma......

hayret birsey ya, özgürlük bumu yani. baskalarinin igrenc ciplak hallerini görmek zorundamiyim yani? benim özgürlügüm bu degil, benim özgürlügümü kisitliyorlar. nolcek simdi :olmaz:

ßence cuma qünü müslümanların özel qünü ve bayramı olduğu için böle saçma sapan şeyler yapıolar :oklava: arsız edepsiz yaratıklar

şaka dimi bu :delphin:
bir gaflet anında söyledin bunu değil mi?
ne ilgisi var yahu ?
artık cuma günü ossuran eşşeğe sen benim müslümanlığıma laf mı ettin diyecek hale geldiniz ya bu nasıl paranoya ?

"Aramızda hiç bir engel ya da bariyer kalmadı" diyerek değerlendiriyor.
:roflol: bu cümleye yarıldım :roflol:
ben bu haberi duymuştum ama bu kadarını bilmiyodum...
çok komikmiş ya, aralarında geçen diyalogları düşünüyorum da
-pardon beyefendi şeyinize çarptım :roflol: uyy töbe töbe
allahım nerden gördüm bu konuyu gece gece, güler dururum ben şimdi
-bilmem ne hanım göğüsler sarkmış mı ne
-siz önce kendi kıçınıza bakın :roflol:

aman biyerde onlar da haklı, eskiden kılık kıyafet mi varmış, incir yaprağı neyimize yetmiyomuş :roflol:

Tam tersine..işe motive olmaları da mümkün değil...:1rolleyes:
Gelen misafirlerde mi soyunuyo acep?:utangac:
Yoksa haksızlık olur di mi?kaydirigubbakcemile3
ış görüşmesine gelen birinin halini düşünüyorum da..:roflol::roflol:
ıçeri bi giriyorsun..:1shok:adamlar anadan doğma..:sm_cool:delikafadulden:roflol:

Son düzenleme:
Ofiste çıplak cuma....
.İngiltere'de bir grup ofis çalışanı, gerçekten

ciplak-cuma-379_ic.jpg
:oklava: :oklava: :mymeka:

Bir tasarım ve pazarlama şirketinin çalışanları, 'Özgür Cuma' kavramına yeni bir boyut katarak tamamen çıplak çalıştı.

New Castle'daki şirketin çalışanları, 'patronlarının direktifiyle' soyundu. 40 yaşındaki Dirietör Mike Owen, çalışanlara bu öneriyi sunduğunda, kimseyi zorunlu tutmadığını ancak doğru bulurlarsa yapabileceklerini söylediğini belirtiyor.

9 Temmuz'da bir TV kanalında da gösterilecek olan Çıplak Ofis eylemini çalışanlar da 'Artık birbirimizle daha dürüstçe iletişim kuruyoruz. Aramızda hiç bir engel ya da bariyer kalmadı' diyerek değerlendiriyor.

Ofis çalışanlarının çıplak çalışmasına bir NÜ modelinin verdiği danışmanlık da etkili olmuş.
Bu çılgın yönetem ise, ekonomik kriz nedeniyle işlerin bozulması sonucunda başvurulan bir danışmanın önerisiyle seçilmiş.
(Milliyet)

aklımın almayan görünümündeyim yine.
bune cılgınlık,birde sırıtıyorlar :mymeka:.yahu bu millette utanma iyiden iyiye kalktı,hiiç yakışık almıyor.rezaletten başka bişey değil bence.:oklava:

özgür cuma neyse ,acaba hafta sonuna giriliyor diyemi özgür cuma demişler.:uhm:

sizlerinde görmesini istedim arkadaşlar.ben çok şaşırdım.:mymeka:

bu günü icat eden kadınmı erkekmi

hangisi olursa olsun iki cinste pek istekli sergilemeye

yiğidin malı meydanda misali olmuş

bunlar daha iyi günler sanıyorum

yakında sokakta grup seks pazar çıkarsa şaşırmayın

özgür ruh kızım bunlar zemuszemus zemuszemus
biz geri kafalıyız anlamayız onların medenıyet anlayışından :roflol:

evet çok haklısın vereliniortak

onlar medeniyetin içine edenlerden:mymeka:

bizlerse medenice yaşayanlar oluyoruzkaydirigubbakcemile5

kizlar bunlarin medeniyet anlayisi bu. burda mesela spor yapiyorsun. sonra dusunu almak istiyorsun. ama alamiyorsun. cünkü dus alinan yerde ne perde var ne duvar. yani toplama kampi gibi insanlar duruyorlar 1 er metre aralikla suyun altina ciplak ciplak dus aliyorlar. düsünsenize yaaa bu medeniyet iste!!!

hatta gecen gün arkadas havuza gitmis mayoyla girmek yasakmis. herkes ciplakmis, geri cikmis hemen. mayo mikrop yapiyomus!!! bu kadar olur yani pessss. sonra bizde avrupaya özeniyoruz. ama unutuyoruzki medeniyet dogudan dogmus!

daha neler görecez yaaa.
kıyafet olmayınca dahamı rahat iletişim kuruyolarmış. delülerr.
tabi fazlalık yapıyo kıyafet ağır geliyo:)))

Bu avrupalilar iyice azitti yaa, resmen igreniyorum bunlardan artik:mymeka:
demokrasi, hür, modernlik vs. nin ardina saklanarak yapmadiklari reszillik sapiklik kalmadi:kızgın:

söyle bi ailecek tv bile izleyemiyoruz, yarismalarida ciplak sunuyorlar:olmaz:

heryerde cinseligi gözümüze sokuyorlar:umursamaz:

FKK mis, yasam tarziymis, bariyermis, zati birbirini aldatan aldatana, bariyerleri kaldirdiklarina göre artik grub yaparlar, büro da masada sandalyede mutfakta, soyunmaya vakit harcamadan direk dalarlar...daha verimli calisirlar sexleri cabuk biter islerini cabuk dönerler:sinifsinif:

Onlarin oturduklari sandelyeleri hic düsünemiyorum bile igrencccccccccckafamçokkarıştı

Arkadaşım yorumuna katılmakla beraber...
Sende ikilemde kalmışsın avatarında cinsel içerikli çünkü

ee guzel merakmı edıyolarmıs bırbırlerınıde bole bı yontem secmısler bu vatandaslar delüle

aralarında bariye engel kalmamışmış :roflol:

ahahahay

salak bu insanlar ya,
soyunmaya bahane aramışlar resmen..

Evli olanlar eşlerine dert yanarmış bide:ecrin_bebek:

"hanım senin memeler niye bayan x'inki gibi değil."kaydirigubbakcemile3

Yada işyerindeki kadınlar "aaaa bilmem kim bey'in şeyine bak" diye

ayh manyak :roflol::roflol:

:1shok: :1shok: ınanamıyorum ya bu resmen hakaret.. :mymeka: bız muslumanların ozel gunu mubarek gunu bu yaa resmen dalga gecıyorlar.. :olmaz: bız onların onemlı ozel kutsal saydıkları gunlerde bole mı yapıyoruz.. kötükedihüso

Bayanlar ayhali zamanlarında ne yapıyorlar acaba:1shok::uhm:

akiyodur serbes serbes
kan gövdeyi götürene ka:roflol:

londraya yerlesem dedigimde benim herif olmaz dedi dayandiydi:mymeka:
gari elden gitcek deyeymis meger:roflol:

Back