Ofiste plak Cuma......

Kötü bir niyetleri yokmuş ki ekonomik kriz nedeniyle piyasayı canlandırma babında yapılmış kaydirigubbakcemile3

Ama patron, kimseyi zorunlu tutmadığını ancak doğru bulurlarsa yapabileceklerini söylemiş bide böyle bişey var
sositososito

:roflol: :roflol: :roflol:

eccükkk manyakça geldiii baanaaa:1shok: ama tabii gösterdikleri kendi kıçlarrı olduğuu içinn bişeyy diyemiiceemmm!...CADIARZU

iğrenç.....

şimdi düşündümde bizim komserin böyle olduğunu ofiste ıyyyyyyyy

adamın suratına bakamazdım bi daha.....

bide benim goca göbüşümü gördüklerini düşündükçe.....:umursamaz:

Ayyy iğrenç yaaaa.Bu şekilde rahat rahat çalışabiliyolar mı gerçekten bunlar?Birde burası bir şirketse bir şekilde gelen giden müşterileri vardır bunların,haberi olmayan biri gelince nolcak?Adam ''Vay ben neyin içine düştüm.Arada kaynamayayım.'' diye, arkasına bakmadan kaçar mı sizce?Ya da iş ilişkilerini arttırma yolunu mu seçer, bilemedim ben?:uhm:

iğrenç ya acaba özel günlerinde de bayanlar çıplak mı oluyor kafamçokkarıştı

o zaman sadece don giyiyorlarmış
"şüküfe hanım da adet heralde bende apranax var ağrınız varsa birebir" diye birbirlerine yardımcı oluyorlardır ne güzel çok özendim-tatlicadiarzu-

ayy kızlar çoğunuzun yorumlarına öyle güldüm ki anlatamam.

tabii kendimede kızıyorum,ağlanacak hallerine gülüyorum diye ama ,
çok güzel ve düşündürücü yorumlar karşısında gülmemek zor geldi bana,bunu itiraf ediyorum.çook hoşsunuz hepinizde.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan.

düşünüyorumda bu ofis bayaa bi iş toplar,cıbıldak karı görecem diye akın akın ederler.
ha bide,bilmeyen biri pat giriyor ofise :1shok: gurp sex yapıyorlar diye düşünmeden gecemezlerde yaniii.:1shok:

ama lereenim ay hallerinde ne yapıyolar ,demiş,:1no2:hiç bir fikrim yok canım,belki o gün için katılamzlar,
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim....

free friday konseptine yeni bi kavram...enteresaannnn...

Bu avrupalilar iyice azitti yaa, resmen igreniyorum bunlardan artik:mymeka:
demokrasi, hür, modernlik vs. nin ardina saklanarak yapmadiklari reszillik sapiklik kalmadi

söyle bi ailecek tv bile izleyemiyoruz, yarismalarida ciplak sunuyorlarlmaz:

heryerde cinseligi gözümüze sokuyorlar:umursamaz:

FKK mis, yasam tarziymis, bariyermis, zati birbirini aldatan aldatana, bariyerleri kaldirdiklarina göre artik grub yaparlar, büro da masada sandalyede mutfakta, soyunmaya vakit harcamadan direk dalarlar...daha verimli calisirlar sexleri cabuk biter islerini cabuk dönerler:sinifsinif:

Onlarin oturduklari sandelyeleri hic düsünemiyorum bile igrencccccccccckafamçokkarıştı

sözün bittiği yerdeyim!!! Mübarek gün..Tövbe ya rabbim..

irna bu ne büle...

bi ne demişler .... "Aramızda hiç bir engel ya da bariyer kalmadı" diyerek değerlendiriyor.

Daha neler, başımıza daş yağcek:):):)

Allahtan ingiltere' de imiş bu uygulamayı yapanlar Türkiye ' de olsa nüfus patlaması olurdu herhalde.kafamçokkarıştı

Tövbe yarabbii klava:

irna bu ne büle...

bi ne demişler .... "Aramızda hiç bir engel ya da bariyer kalmadı" diyerek değerlendiriyor.

Daha neler, başımıza daş yağcek:):):)

ahh canım bende bilmes haldeyim.
artık iş yerlerinide çılgın hale getirdiler,krızmi yaptı büle.daha çok randıman almak amaclı fisfisfis,bariyersiz engelsiz direk dal :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…