Ofiste plak Cuma......

irna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
6.730
4
156
Amasya
Ofiste çıplak cuma....
.İngiltere'de bir grup ofis çalışanı, gerçekten

klava: klava: :mymeka:

Bir tasarım ve pazarlama şirketinin çalışanları, 'Özgür Cuma' kavramına yeni bir boyut katarak tamamen çıplak çalıştı.

New Castle'daki şirketin çalışanları, 'patronlarının direktifiyle' soyundu. 40 yaşındaki Dirietör Mike Owen, çalışanlara bu öneriyi sunduğunda, kimseyi zorunlu tutmadığını ancak doğru bulurlarsa yapabileceklerini söylediğini belirtiyor.

9 Temmuz'da bir TV kanalında da gösterilecek olan Çıplak Ofis eylemini çalışanlar da 'Artık birbirimizle daha dürüstçe iletişim kuruyoruz. Aramızda hiç bir engel ya da bariyer kalmadı' diyerek değerlendiriyor.

Ofis çalışanlarının çıplak çalışmasına bir NÜ modelinin verdiği danışmanlık da etkili olmuş.
Bu çılgın yönetem ise, ekonomik kriz nedeniyle işlerin bozulması sonucunda başvurulan bir danışmanın önerisiyle seçilmiş.
(Milliyet)

aklımın almayan görünümündeyim yine.
bune cılgınlık,birde sırıtıyorlar :mymeka:.yahu bu millette utanma iyiden iyiye kalktı,hiiç yakışık almıyor.rezaletten başka bişey değil bence.klava:

özgür cuma neyse ,acaba hafta sonuna giriliyor diyemi özgür cuma demişler.:uhm:

sizlerinde görmesini istedim arkadaşlar.ben çok şaşırdım.:mymeka:

:kedi::kedi::1shok:değişik ama acayip bir durum ....ne gerek var ki

ßence cuma qünü müslümanların özel qünü ve bayramı olduğu için böle saçma sapan şeyler yapıolar klava: arsız edepsiz yaratıklar

Bazı insanları anlmak zor gerçekten 'Artık birbirimizle daha dürüstçe iletişim kuruyoruz. Aramızda hiç bir engel ya da bariyer kalmadı' diyerek değerlendiriyor.

Başka türlü iletişim kuramadıkları belli :umursamaz:

Diğer günlerde giyinmesinler bari, ne gerek var. Nasıl olsa birbirlerinin en ince kıvrımlarını görüyorlar.

ya bişe sorucam anadan doğmamı çıplak bunlar yoksa don filan varmı üstlerinde

Son düzenleme:
Bence don falan da yok!
Baksana şuraya!:umursamaz:
Ne zorları varmış kıyafetlerinden!laelaelaelaelae

iğreennnççç.
birbirlerine karşı çok dürüst olurlar artıkk..malum herşey meydanda...

iğrenç ya acaba özel günlerinde de bayanlar çıplak mı oluyor kafamçokkarıştı

Böyle güzel bir tabloyu sadece Cuma'ya saklamaları cimrilik, her gün yapsınlar, hatta haftasonları da evde böyle gezsinler..Çoluk-çocuk mis gibi ohh..Aralarında iletişim sorunu da kalmaz!!

Allah ıslah eylesin..

Evli olanlar eşlerine dert yanarmış bide:ecrin_bebek:

"hanım senin memeler niye bayan x'inki gibi değil."kaydirigubbakcemile3

Yada işyerindeki kadınlar "aaaa bilmem kim bey'in şeyine bak" diye

uyşş dıhandım haa :1shok:
kapatın gözlerınızı nan mubarek gun gunaha soktular benı:mymeka:
:

'Artık birbirimizle daha dürüstçe iletişim kuruyoruz. Aramızda hiç bir engel ya da bariyer kalmadı'

o aralarındaki engel kıyafetmiymiş anlamadım
iş arkadaşını anadan üryan görünce niye daha bir dürüst ve engelsiz hisseder ki bi insan
iki bez parçasına bağlıysa her şey soyunsunlar canım ne var bundaaa -tatlicadiarzu-

rezillikten başka bir şey değil bu yaptıkları
genişliğin de bu kadarına pess artık !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…