- 27 Haziran 2010
- 6.610
- 13.352
- 448
- Konu Sahibi Blueberrymuffin
212 sexy
YSL cinema
burberyy touch
deneyebilirsiniz
YSL cinema
burberyy touch
deneyebilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah çok şaşırdım. Chance genel beğeniye hitap eden bir kokudur aslında. Evet baharatlı ama acı gelmiyor bana. Beni rahatsız eden tek yanı sentetik olması, onun dışında çok beğeniyorum bu kokuyu.channel chance baharatlı acı bir koku
canım gucci guilt yi çok merak edıyorum nasıl bi kokuChannel Chance da çok şık bir koku kesinlikle. Bir de Gucci Guilty dp den kullanmıştım, herkes çok beğenmişti. Bunları da tavsiye ederim.
Merhaba canım. Öncelikle koku tarifi konusunda çok iyi olmadığımı söyleyeyim baştan . Bu koku ile hissettiğim şu şekilde; hafif tatlımsı, oryantal ve son derece sıcak kadınsı bir koku. 212 Sexy ye biraz benziyor bence. Açık kullandığım halde gayet kalıcı. Ben çok beğenerek kullanıyordum, denemeni tavsiye ederim .canım gucci guilt yi çok merak edıyorum nasıl bi koku
tamam canım çok teşekkürler en yakın zamanda denyeceğimMerhaba canım. Öncelikle koku tarifi konusunda çok iyi olmadığımı söyleyeyim baştan . Bu koku ile hissettiğim şu şekilde; hafif tatlımsı, oryantal ve son derece sıcak kadınsı bir koku. 212 Sexy ye biraz benziyor bence. Açık kullandığım halde gayet kalıcı. Ben çok beğenerek kullanıyordum, denemeni tavsiye ederim .
Kızlar selam,
Ofis ortamında kullanılacak kaliteli klas şık hafif ama oturaklı temiz bir parfüm önerisi olan var mıdır? sarışın beyaz tenli ve minyon bir tipim var. ekşi kokuları hiç sevmiyorum, keskin notaları olan kokular zaten migren yapıyor (euphoria, diamonds vb.).
şimdiden teşekkürler
Teşekkürler :)vakko no:2 deneyebilirsin. vakko mağazalarından testerlarını kokla istersen 3 tane var no:1 biraz daha hafif no:3 daha ağır. no:2 tam bi iş kadını kokusu gibi geldi bana.
rica ederim pahalı gelirse n11 de filan daha uyguna satılıyor canım ben öyle yapıyorum:)Teşekkürler :)
+ olarak chanel no:5 eau premiereLancome poeme bencede cok güzel bir tercih olurdu.