offfffff beşik sallamak istemiyenler

tayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
35
1
86
Ankara
merhaba kızlar bebeğim 8 aylık uyurken beşikte sallanmak istiyo gece sürekli beşik sallıyorum çıldırıyorum dün gece sinirlenip yatağının parmaklıklarını takıp beşiği söktüm gece durmadı yrdım lütfen yatağında uyumasına nasıl alıştırıcam başına gelen vardır mutlaka öerilerinizi bekliyorumkafamçokkarıştı

bence birkaç gece diren eninde sonunda pes edip uyuyacaktır

Aynen valla bende sınırden Çıldıracam bıde bızımkı ayaklarını havaya dıkıp oynuyo beŞıkte sallanmıyo sallanmayıncada baĞırıyo tabı bende ona baĞırıyorum sabah olunca da dayanamıyorum ona kızdıĞım ıÇın aslında aĞlaya aĞlaya uyur dıyorum sonra dayanamıyorum

ynen bende öyleydim kendini öyle bi kasıyoki beşiği sallayamıyodum ayaklarını pat sağa çarpıyo pat ola ama bugün beşiksiz 2. günümüz kucagımdu uyuyo geceleri 2 saat filan 10 dak bi uyanıyo ama sonra dalıyo 3 ila 5 gün sonra alışıyomuş sana tavsiyem at beşiği:lepi:

inş.bende kurtulurum sallamaktan gına geldi sallanmadan asla uyumuyor geceleri hariç
uyudu deyip sallamayı bırakıyorum hemen açıyor gözlerini dışarı çıkamıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…