offff

Arkadaşlar,

Ben özel okulda öğretmenlik yapıyorum (köle gibi çalışıyorum dolayısıyla) haftasonları da formasyona gidiyorum ve 6 ay sonra düğünüm var. Hiçbirşeye vaktim yok ve çok yoruluyorum.Şu an size nasıl özeniyorum anlatamam.Sizin gibi imkanım olsa; geçen yıl alıp hala okumaya fırsat bulamadığım kitaplarımı okurdum, internetten yeni yemek tarifleri bulur onları denerdim, sabahları yürüyüşe giderdim, mağaza mağaza dolaşır çeyizimi tamamlardım. Ahhh ahh.. Elinizdeki boş vakit dediğiniz nimetin kıymetini bilin, yorgunluktan geceleri ayaklarım sızlıyoooo...

ay cnm öle valla ama napalım bizde çalısmak istiyoruz olmuyor evt boş vakitlerimi iyi değerlendirdiğime inanıyorum kurslara gidiyor kitap okuyorum yemek yapmak desen bayılıyım yapıorum sürekli ugrasırım böle işler bişiler ne öğretmenisin cnm...şimdi basımı taslara vuruyorum keske öğretmenlik okusaydım die

Ben ingilizce öğretmeniyim canım.. Sen fotoğrafçısın sanırım dimi? Şu aralar fotoğrafçılık çok revaçta, özellikle düğün fotoğrafçılığı..Bu konuda kendini geliştirsen hoş olmaz mı hazır vaktin varken? Ortada büyük kazançlar var walla..

ya cnm o ilgi alanım değil yeni mezunum ben biras deneyim kazanmak istiyorum ama düğün fotografcılıgı falan değil isteğim moda ve ürün üniv.dönemimde hcoalar belgesel çalısmalarımı begenirlerdi bakalım nasıl olur liseden de grafikerlik bitirdim ikisini öğrenebilecegim bi iş arıyorum...
canım ben seni hemen arkadaslık listeme ekliyorum bende ingilzce kursuna gidiyorum çünkü :)sorun olmaz dimi

Ayrıca öğretmen olmak için de hala geç değil..Mesela ben formasyon alıyorum ve şu an sınıfta öğretmenlikle çok alakasız bölümlerden mezun olmuş insanlar var, uluslararası ilişkiler, bankacılık, ev hanımı, kimyager, işletmeci, reklamcı vs vs. ıngilizce bilmeleri yetmiş onların sertifika programına katılması için..Mesela işletme okudun diyelim, 1 yıllık sertifika programına katılarak herhangi bir branş öğretmeni olabilmen hala mümkün yani.. Bende ingiliz filolojisi okudum ama şu an öğretmenlik yapıyorum..

Grafikerlik bilgisayarla alakalı bir bölüm mesela, var mı bilmiyorum ama bilgisayar öğretmenliği sertifikası alırsan öğretmen olabilirsin mesela canım. Bu arada yeni mezunmuşsun hayırlı olsun :)

saol :) nisan ayında biticek kursum cok istekliyim ingilizceye bayılıyorum ya basım sıkısırsa calarım kapını :kedi:

Grafikerlik bilgisayarla alakalı bir bölüm mesela, var mı bilmiyorum ama bilgisayar öğretmenliği sertifikası alırsan öğretmen olabilirsin mesela canım. Bu arada yeni mezunmuşsun hayırlı olsun :)

evt cnm bilg.le alakalı beyin patlatmak yani lisede onu okudum....bilgisayar öğretmenliği sertifikasımı öğretmenliğin sertifikasımı oluyor öğretmenliğin bilmiyorum..evt canım 2008 mezunuyum

Elimden ne gelirse seve seve yardımcı olurum canım :) Evet oluyor tabi her branş için sertifika programları var üniversitelerin açtığı, 4 yıllık herhangi bir bölümden mezun olmuş olman yeterli..

Bende işi bırakmayı düşünüyorum, bu yoğunlukta ne düğün hazırlıklarına vakit ayırabiliyorum ne de formasyon derslerime çalışabiliyorum..Evlendiğimde de 1 yıl çalışmayıp KPSS ye hazırlanmayı düşünüyorum. ınşaallah evde oturmaya alışmam :))

:) ayyy düğün hazırlıkları ne güzel ya off cnm cekti valla :) bende sözlüyüm cnm 21 yasındayım sen bu arada ismin nedir yasemin ben

Ben füsun :) Evet evlilik hazırlıkları başlayacak tabi ben fırsat bulursam..Siz ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz?Benim yaş 25 oldu artık evleneyim dedim :))

olur olur inşallah hayırlıısıyla düğün hazırlıklarına sahit oldum cok eglenceli :) memnun oldum füsun..
ya bende konu actım belki dikakt etmişsindir 2012 gelinleri diye sanırım o sene :) benim sözlüm tecilli okuyor 2011 basında askere gidicek :(
evlen evlen tabi evlilik güzeldir çokta gece bırakılmamalı 25 ideall

Bende memnun oldum yasemincim :) Şimdi sana vakit geçmek bilmiyodur dimi?Biz nişanlımla 5 yılın ardından nişanlandık, ahh ahh ne zaman geçecek bu vakit biz biraz zor evleniriz filan derdik 6. yılımızı bitircez inş ve düğünümüze 6 ay kaldı :)

ay aynen öyle ya kanım kaynıo işte bizde 4.yılımızdayız 6.yı bulur siz gibi:D napalım gün sayyıoz off off çok mutlu olursunuz inşallah

Aminnn canım saolasın umarım sizde öyle :) Seni çok iyi anlıyorum, Teoman'ın dediği gibi ''Saatler bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor...'' Yani günler geçmez gibi gelir ama bi bakmışsın düğüne bikaç ay kalmış telaştan elin ayağına dolaşıyor :)) Ben yatıyorum, yarın iş var.ıyi geceler yasemincim..

Back