offff

gnr

my
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
1.240
0
116
İstanbul
hala iş bulamayıp evde oturanlar gelin ya çok sıkıldım konusalımopuyorumnanaktan

ah canım olsun evde otrmakda guzel ya ben kursa gidiyorum simdi haftada 4 gun hem is hem kurs o tarz birseye basvurabilirsin

hmm aslında söyle ben biras tembelim evi seviyorum ev yasamını ama calısmadan da olmuyor ilerisi acıdan para da lasım benim haftada 2 gün kursum var ingilizce öyle bişiler yapıyoruz cnm kaydirigubbakcemile3

aynen cnm kaç aydır evdeyim kafama göre iş bulamadım sen ne yapıorsun öğrencisin sanırım üniv.hangi bölüm ??????

aöf benim halkla iliskiler yani surekli gittigim bir okulm bilem yok mafoldumbenkaydirigubbakcemile2

ben de seviyorum ya kadınların en sevdigi seyler zaten sac bakım makyaj

ben ocakta krizden dolayı işten ayrıldım.ve halen iş arıyorum bulamadım bitürlü...evde çıldırmak üzereyim artık kursum da yok 7/24 evdeyim:(((

aynen öyle cnm ben bide saçlarıma takıntılıyım çok düz hergün kabartmaya calısıom neler önerirsin:)

ben kendi yaptıklarımı anlatayım sana ben zaten bu konuları cok arastırıp denedigim icin saclarını kuruturken cok yuksek ısıda kurutma,saclarını sampuanlamadan once kremle boylece sacların duzlesip sonuk kalmıyor.. bunlar benim yaptıklarım isine yarar belki

aa bende en son ayarı kullanıyordum saclarımı kuruturken daha kabarır diye hmm saol cnm

selam bende evdeyım suan aslında part tıme calısıyorum ama oda haftada bı kere falan onun dısında evdeyım ve bende sıkılıyorum

selam bende evdeyım suan aslında part tıme calısıyorum ama oda haftada bı kere falan onun dısında evdeyım ve bende sıkılıyorum

hoşgeldin cnm..haftada bir kere ne işinde calısıyorsun cnm evlisin ne güzel aslında bende evlennce calısmak istemem herhalde ya bilmiyorum ne kadr dogru bi düşünce ama ben seviyorum evde bişiler yapmayı evimle ilgilenmei tabi evlennce şimdi sıkılıorum :) he şöle eşiimin işi iyi değil diyelim tabikide calısırım...

Back