Offff:( kizlar yardim...

kurabiyeeeeee

Zamana bırakma, zaman ayırır!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
46
13
3
34
Normalde cok duzenli adet olmama ragmen 2 aydir olmadim nerdeyse ve gecen hafta geldi. Ama normalde 3 gun normal akintim olurdu su an 7. Gun ve hala kesilmedi. Sabaha kadar kesmem lazim yilbasi icin tatile geldik ve tadini cikarmak istiyorum (umrumda degildi ama otelin guzelliklerini gorunce imkan varsa kesmek daha cazip geldi) var mi bilgisi olan? Bu

hormonlarin 2 ayin acisini cikariyo demekki. ilac kullandin mi?

Dogum kontrol hapi kullandim yasmin ama yarida biraktim cok aciktiriyordu dayanamadim (bu kadar erken kullanmamin nedeni de ogrtmenim sinirlerimin etkilendigini hissettim cocuklara sert cikarim diye korkmustum) oldum simdi onun yarisi duruyor sitelerde gordum keser diye ama emin olamadim.

-İlaçları var onun ama ilaç ismi yazmak yasak. netten bak bulursun başka yolu yok kendi kendine kesebileceğin bişey değil ki o. madem öyle ilaç alsaydın ya yanına.

Ya buraya gelene kadar aklimda yoktu uyuyarak geciririm diyordum. Simdi eglenceli gelmeye basladi.

Adeti bitiren bir ilaç yok ki. Geciktiren var.
primolut ki inan acısını çok fazla çıkarıyor. Fazla yan etkisi var o tür ilaçların. Arkadaşım inanılmaz sancı çekmişti. bitkisel yöntem var mı bilemiyorum sanmıyorum da. Böyle şeyler tatilde olunca can sıkıcı oluyor ya.

Back