offff kader yüzüme hiç gülmeyecekmi

derya üzüldüm canım olanlara:(
çok şükür bişeyleri erken farketmişsin
ama tavsiyem bir süre hayatında kimse olmasın
daha nasılsa yaşın çok genç
yalnız kal, kafanı dinle...
hakkında hayırlısı olsun canım:1hug:

neden senin istediğin şekilde düğün yapmak istemedi? çok masraflı olduğu için mi? belki maddi gücü yetmiyordur. Bu sefer de ailesi seni çok gösterişçi, tutumsuz şeklinde suçlamış olabilir. Bilemiyorum tabi.

Ailesiyle beraber yaşamayacaksan o kadar sorun çıkmayabilirdi aslında. Sonuçta yaşlı başlı insanlar, ne kadar yaşayacaklar ki? Onunla mutlu olabileceğine inanmıyor olabilir misin? Belki de bu sebepten dert ettin herşeyi. Nişanlına da ailesine de tatlı dille istediğini yaptırabilirdin belki de. Onlar da seni daha çok tanımıyor anladıım kadarıyla, bu da problem oluşturdu ve birbirinizi yanlış anladınız. 2 ayda evlilik kararı çok hızlı bir karar. Çabuk verilen kararlarda sorun çıkıyo genelde. Bir ayrıl bir barış daha da yıpratıyor insanı.
Bence bir süre kendini dinlenmeye ver, sonra içinden gelen ses sana ne yapman gerektiini söyleyecektir. Hakkında hayırlısı olsun.

daha yeni okudum ve inan çok üzüldüm :teselli:
ilyasdan ayrıldıgını bilmiyodum.tamam ayrıldınız ama bırak aşık olmayı tanımadıgın biriyle neden nişanlandın canım ?
bi ömür geçiçek o kişiyle.istiyomusun bunu ?
daha genceceiksin aşık olcagın mutlu olcagın insanlar çıkcak önüne.çok çok iyi düşünmelisin..
burda ne kadar fikirler versek de sana kalbinin sesini dinle canım...

öyle yapıcam zaten sanatcım bakalım hayırlısı artık

jonkuilla işin garibi ben onlardan hiç bişey istemedim onlar beni hiç masraf yapmadan almak istediler ama maddi dureumları var ama gizlenio nedense

paticim ilyastan ayrılınca babam çok sinirlendi senle uğraşamam falan dedi görücü usuluyle bişiler oldu onlar hemen düğün istediler biz en azından nişan olsun dedik yaşanacakmış yaşandı ama bi daha asla aşık olmadan böle bişiy yapmam

cenazenın arkasından dugun olmaz derler sen zaten kalbı kırık bır ılıskıyı bıtırmıssın vede gorucu usulu bır nısanlılık yapmıssın arkasından hemen.bence kafanı dınlemelısın arkadasım.sanatında dedii gıbı bırseylerı erken farkettıgın ıcın cok sanslısın vdeeeeeeee hayatın sana gulumseyen kısmında olan ınsanlardansın.kafana takma.allh ıı ınsanlarlan karsılastırsın cumlenızı

bencede kendini dinlemeye al ben 2, 7 nisanli kaldim fakat gene de biz mükemmel bir cift degiliz maalesef benim esim kalbinde kötü niyet olmadan cok pot kiriyor ve farkina bile varmiyor bazen pes pes bu kadar da olmaz diyorum 4 yildir beraberiz erkekleri taniyamiyorsun maalesef evlenince gercekten degisiyorlarmis nemimkisi nisanl,iyken baslamisdi

Hic bir erkek kiz nasil istiyorsa öyle olsun demezzzz bak sana misal vereyim biz gittik en pahali salonu tuttuk neden kaynimin dügünü orda oldu ve kayinbabamin sülalesi cok kalabalik anca siyarlarmis biz istemedik o kadar büyük pahali bir salon bize sorulmadi bile üstelik salonu kendi ödese bari sadece kaporo yatirdilar biz de GELIN _ DAMAT takidan ödedik salonu hayret bisi degili tam 8000 euro inanilmaz degilmi sirf fors olsun diye hayret bise bir mutfak bile almadilar 4 .5 ay mutfaksiz yeni gelin evi utanmazlar. kendimiz aldik herseyi

umudumsunbebeğim saol cnm herkese herşeyin hayırlısı olsun

zelia ayy cnm bende bunları yaşayacaktım belki daha da kötü şeyler yaşayabilridim manevrayla döndüm şükür ki geç olmadn dönebildim

Aşk başka evlilik başka, beraber yaşamaya başladığın anda herşey farklılaşıyor belliki ailesi hayatınıza burnunu sokacak erkekler anneci oluyor malesef. Aslında evlenirken herşeye karar verecek olan çiftlerdir imkanlarına göre bir düğün yapmak eşya almak gibi çokta aç gözlü olmamak gerek, herkesin yapısı farklıdır. Mesela ben düğünümden ev eşyama kadar kimseyi karıştırtmadım hepsini kendim yaptım sadece ailelerede davetiye verdim. Bizim kültürümüzde cocukların büyüdüğünü kabullenememe ve aman hata yapar bunlar düşüncesi var. Neyse bence biraz kafa dinle iyice tart düşün öyle evlen

Kader sana güldü ki sen Ali denen insandan kurtulabildin Deryacım...
Bunların hepsi bir sınav ve sen sınavı atlattın olaylara bir de bu açıdan bakarsan inan daha çok mutlu olursun...
Sen hayırsız olandan bir şekilde kurtuldun şimdi senin için hayırlı olana doğru ilerliyorsun...
Bir ilişkiden sonra başka bir ilişkinin başlaması için çok zamana ihtiyaç olduğunu da düşünmüyorum ben.
Sen kendini hazır hissedersen her an her şey olabilir.
Kalp bu mantık bu.
Kararı verecek olan da, yaşayacak olan da sensin.
Tek hatan bana göre hemen nişan olmasıydı... Doğru düzgün tanımadan hem de...
Ailesi istemede de olay çıkarmıştı o zamandan bir şeylerin farkına varıp, ağırdan almanız gerekirdi...
Ama nasip böyleymiş evlenmeden fark ettin yanlışları ve sıyrıldın o insanlardan. :umursamaz:
Şimdi geleceğe bak ve bugünü yaşamaya çalış. yerimseniben
Geçmişe bakarak üzülmeye devam edersen bugünü de kaçırırsın... a.s

hayyal canım benim yorumun gerçekten çok güzel
haklıısn belki bazıalrı bu konuya kötü bakıyorlar işte ayrıldı hemen birini buldu falan die dediğin gibi hazır olmaya ve ilk andaki hisse bağlı haklısın nişan olmamalıydı ama dilim tutuldu sanki elim kolum bağlandı çok şükür herşeyi atlattım şuan gerçekten çok mutluyum geçmişe bakmaya asla niyetim yok canım

daha yeni görüyorum bunu...hayırlısı olsun canım...

nişanlanma zamanları falan baya acele etmiştin onu hatırlıyorum..demekki kısmet değilmiş,vardır bir hayır...:34:

Back