- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
selam arkadaşlar sizinle herşeyimi noktasından virgülüne kadar paylaştım yaşadığım herşeyi önceden size danıştım ama sanırım hayat yüzüme gülmemek için devam edio ilyasla olanları hatırlıosunuzdur kötü bi şekilde bitmişlti sonra görücü usulü dedik daha iyi olur ben yanlış yapıorumdur belki dedim nişanlandım biliosunuz aliyle çok mutluyduk hiç problem yoktu ta ki maddiyet ortaya çıkana kadar bi düğün salonu yüzünden birbirimize girdik eşyanın iisini alamazmış ailesi etraf görcek die gösterişli bişiy alamazmış onlar hangi düğün salonunu tutarsa düğünb orda olmak zorundaymış benim bildiğim oğlan tarafı yapsada en azından kıza sorulur ister misin bu şu olsun ve ailesi kırıcı ağır sözler kullandı ve bende nişanı attım öaliyle bi problemimiz varmı hayır ama ailesinin sözünü çok dinlio aileisne ben bu kızı istiorum herşey istenildiği gfibi olsun diyemio kafam çok bulanık ne düşüneceğimi bilmiorum nişanlanalı anca 2 ay oldu ama biz huzrlu bir gün geçirmedik gerçekten çok mutsuzum
çok konuştum tatlım ben senin için herşeyi yaptım savaştım dio hem dio ailem seni çok sveio allah aşkına sen söle ali beni seviosa ailesi beni istiosa ortamdaki problem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?