offff kader yüzüme hiç gülmeyecekmi

DeryavePrensleri

ahhhhh ahhhhhh
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
2.985
2
116
34
İzmir
selam arkadaşlar sizinle herşeyimi noktasından virgülüne kadar paylaştım yaşadığım herşeyi önceden size danıştım ama sanırım hayat yüzüme gülmemek için devam edio ilyasla olanları hatırlıosunuzdur kötü bi şekilde bitmişlti sonra görücü usulü dedik daha iyi olur ben yanlış yapıorumdur belki dedim nişanlandım biliosunuz aliyle çok mutluyduk hiç problem yoktu ta ki maddiyet ortaya çıkana kadar bi düğün salonu yüzünden birbirimize girdik eşyanın iisini alamazmış ailesi etraf görcek die gösterişli bişiy alamazmış onlar hangi düğün salonunu tutarsa düğünb orda olmak zorundaymış benim bildiğim oğlan tarafı yapsada en azından kıza sorulur ister misin bu şu olsun ve ailesi kırıcı ağır sözler kullandı ve bende nişanı attım öaliyle bi problemimiz varmı hayır ama ailesinin sözünü çok dinlio aileisne ben bu kızı istiorum herşey istenildiği gfibi olsun diyemio kafam çok bulanık ne düşüneceğimi bilmiorum nişanlanalı anca 2 ay oldu ama biz huzrlu bir gün geçirmedik gerçekten çok mutsuzum

sevdiğini sanmıyorum onu ama neden bu kadar acele karar aldın onu anlamadım.
olan olmuş bir süre kafanı dinle,ne kadar mantıkta önemliyse evlilikte aşıkta olmalısın.
biten ilişkinin ardından alınan bu karar bir hata çünkü zaten duyguların karışık,kafanı iyice karıştırmışsın.
evde kalmadın ya,sabret bekle elbette nasibin bulacaktır seni.

zaten pek fazla tanımıyorduk birbirimizi ama zaten bi süre sustum denedim ama ali beni çok svese bi şekilde şu anda bile ara sorardı ben erkek olsam birini sevsem geri çekilmem asla

Ailesinin sözünü bu kadar dinliyorsa ve sen de 2 aydır ailesi yüzünden nişanlınla huzur bulamamışsan en baştan ayrılmak daha hayırlısıdır. Evlenince böyle şeyler daha da sorun yaratıyor çünkü çiftler arasında. Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu çıkarsın karşınıza.

çok haklısınız evliyken ayrılmak daha kötü olurdu keşke beni savunabilseydi madem gerçekten seviyorum ölürüm senin için diyeceğine sadece ailesine ben deryayı istiorum diyebilseydi

İşte genelde böyle oluyor canım. Sana seviyorum, ölüyorum, senin için her şeyi yaparım diyorlar belki gerçekten de sevdiklerinden ve kaybetmek istemediklerinden söylüyorlar bunları ama iş ailelerine laf geçirmeye gelince bir türlü onların karşılarına geçip sevdikleri insanı savunamıyorlar. Bu evlilik içinde olunca daha da can sıkıcı hal alıyor ve ikiniz tartışamaya başlıyorsunuz. Sonuçta erkek ailesine de laf geçiremediği için onların idaresinde bir şeyler olmaya başlıyor sonra sinirler daha da geriliyor. Tabi ben kendi tecrübemi söylüyorum bu konuda. Herkeste böyle olacak diye bir şey yok canım. Dediğinde haklısın keşke diyebilseymiş. Şimdi aramıyor mu, konuşmadınız mı hiç ayrılık sonrası?

cnmmm nişanlılıkk evresi alışveriş ve düğünnn konularında gerginlik olur hepppp..sennn aliyi sevdiginee ve onun seni sevdigine eminsennn devam et derim...herşey para pul deillll inan..iyi biri olması daha önemliii:)

tatlım çok haklıısn bu yüzden kafam karışık ama bi erkek eşi konusunda çok fazla ailesini dinlememeli bence ailesi yapmıom dese bile benim maaşım var ben ypabilirim demesi gerek

bak o konuda dogru diyosunn ailesi yapmaya bilir anlayışla karşılarımm yada desinki evlenndikten sonra eksikleirmizi tamamlar daha iyileirni alrıım dese gönlün olur en azından:)erkekler odun olabiliyo cnmmm :)

her işte vardır hayır derler hiç üzülme kısmetinde varsa olur yoksa ne kadar çabalarsan çabala olmaz.. seni şimdiden 2. plana atıyorsa evlenince daha kötü olur.. salla gitsin boşver hayat devam ediyo arkadaşım..

selam arkadaşlar sizinle herşeyimi noktasından virgülüne kadar paylaştım yaşadığım herşeyi önceden size danıştım ama sanırım hayat yüzüme gülmemek için devam edio ilyasla olanları hatırlıosunuzdur kötü bi şekilde bitmişlti sonra görücü usulü dedik daha iyi olur ben yanlış yapıorumdur belki dedim nişanlandım biliosunuz aliyle çok mutluyduk hiç problem yoktu ta ki maddiyet ortaya çıkana kadar bi düğün salonu yüzünden birbirimize girdik eşyanın iisini alamazmış ailesi etraf görcek die gösterişli bişiy alamazmış onlar hangi düğün salonunu tutarsa düğünb orda olmak zorundaymış benim bildiğim oğlan tarafı yapsada en azından kıza sorulur ister misin bu şu olsun ve ailesi kırıcı ağır sözler kullandı ve bende nişanı attım öaliyle bi problemimiz varmı hayır ama ailesinin sözünü çok dinlio aileisne ben bu kızı istiorum herşey istenildiği gfibi olsun diyemio kafam çok bulanık ne düşüneceğimi bilmiorum nişanlanalı anca 2 ay oldu ama biz huzrlu bir gün geçirmedik gerçekten çok mutsuzum

derya senin tek hatan ilyastan sonra hemen karar verip aliyle olman tamam oldun diyelim hemen nişan olayına tam olarak tanımadan girmicektiniz , bi tanicaktın zaman vericektiniz birbirinize ve öyle yüzüğü takıcaktınız.. Bak bitanem ufukla olan sorunumu çok çok iyi biliyorsun az telefonda konuşmadık seninle ve ufukta annesinin ablalarının ağzına çok bakıyordu 5 sene ben hiç bişi anlamadım taki bunlar beni ailecek görmeye geldikten sonra işte ondan sonra benim kafamda dank etti bazı şeyler ufuğu doldurup bana karşı yönlendiriğ onların istedikleri gibi olmam için ufuğu dolduruşa getirip ufuğunda buna göz yumması tüm ipleri kopardı biliyorsun...
Bugün bunları diyen yapan adam yarıın annesi gerdeğe girme dediğinde girmez eve ekmek götürme dediğinde götürmez.. ali yönlendirmeye çok açık bi insan ve henüz ayakları yere basmıyor kendi kararlarını kendi veremiyor.. Ayrıca Aileside Alide Şunu Çok İiyi Bilmelelilerki dul bir insan almıyorlar :kızgın:

Arkadaş kalalım ileride olursa olur demesi de garip geldi açıkça bana. Şimdi ailesine söz geçiremeyen ileride mi geçirebilecek. Yani maddiyat herşey değildir tabi ki ama insana kırıcı sözler kullanmadan kibrca durumlarını belirtmeleri başka herşeye karşı çıkıp kırıcı sözler kullanmaları başka. Ayrıca kendi çalışıyor kendi kazanıyor ailesine hesap vermek zorunda değil ki bütçesine göre ikinizin de ortak noktada buluşacağı kararları verebilirdiniz. Aileler çok fazla işe karıştırılınca böyle sorun yaşanıyor.

nemcim ne diyim ki beni savunamıosa evlendikten sona ne yapıcak bu

refref söylediklerin doğru cnm bnm hayırlısı diyeceğiz artık

gamzemmmm o kadar haklısın ki o günleri çok ii hatırlıorum bana .çok güven vermişti hadi bunu kenara koy biliosun ki nişan yerine düğün yapalım die tutturmuşlardı yani nişan olmasaydı düğün olucaktı şuan yinede kendimi şanslı buluorum ki düğün yerine nişan oldu ya evlenseydim

burcucum onun tek hatası aileisne boyun eğmesi oldu geliri var işi var ben şahsen erkek olsan yapacağım tek şey kız evine giderim derim ki bu sene olmasın düğün bi ikji sene atalım bailem değil herşeyi ben yapıcam istediğimiz gibi çünkü deryayı seviorum siz bana güveninin deseydi o zaman gerçekten beni çok sevdiğini anlardım

cnmm nebilimmmm haniiiiii moralinide bozmak istemiyorum iyi bi taraf bulayım diyorum..
en iyisi sne nişanlını al karşına ciddi ciddi konuşş...akllındaki herşeyi söyle:)en iyisi böle heralde:)

çok konuştum tatlım ben senin için herşeyi yaptım savaştım dio hem dio ailem seni çok sveio allah aşkına sen söle ali beni seviosa ailesi beni istiosa ortamdaki problem ne

Bütün dünya karşında dursun ama eşin arkanda olsun.O zaman sırtın yere gelmez.
Daha gençsin ''zamanla düzelir'' gibi vesveselerle hiçbir konuda sakın kendini kandırıp hayatını karartma.
Balık baştan kokar sözü çok doğrudur. Bir iş nasıl başlarsa öyle gider...
Bence en doğru kararı vermişsin senin için en hayırlısı neyse o olsun canım...

çok konuştum tatlım ben senin için herşeyi yaptım savaştım dio hem dio ailem seni çok sveio allah aşkına sen söle ali beni seviosa ailesi beni istiosa ortamdaki problem ne

cnmm cimri sanırımmm ortadaki problem bu gibi ....
zor işler yavvv valla nediyimm allah sabır versin en kısa zamanda çözülür herşey inş:)

yazmacakaralamaca çok haklısın en azndan düğün olmadan gördüm bazı şeyleri geç kalmadım şükürler olsun

gerçekten çok zor cnm ya delircem valla ben kötü davranmıuş olsam onlara anlarım yani ama ben onları baş üstünde taşırken anlamı ne yani

Back