Offf kızlar ya moralim feci bozuk :(

Canım annem toplamda yani nişan + düğün için istiyor bunları.. bende fazla olduğunu biliyorum babamda zaten bu kadar şey istenmez insanları durumu nasıl bilemiyoruz diyor ama bakalım hayırlısı bayramdan sonra ziyarete gidicez orda konuşucaklar :sinifsinif:

insanların bu mal mülk sevdasını anlayamıyorum.. yok tektaşsız gelin mi olur yok takısız düğün mü yapılır.. ha bide benden büyükler hani bizden çok görmüş geçirmişler ya daha doğrusu onlar öle zannediyorlar ne aldırırsan kar daha sonradan aldıramzsın diyenler yazık yaaa.. .. hepsi boş işler ve erkek tarafının soğumasıda cabası.. ben aşıksam eger gözüm hiçbirşey görmez, altında alınacaksa yine alınır bizim aşkımızdan daha önemli hiçbirşey yok.. ve ailemde nerede duracağını bilmeli yoksa ben tabiki ağırlığımı koyarım ezilmem ailemde olsa eger yanlışlarsa düzeltirim.. onlar benim ailem diyip ileride ömrümü paylaşacağım eşim olcak insanı üzemem..

canım düğün için de olsa bu rakam bilemiyorum yani bana çok geldi. Bence annenle konuş, önemli olan senin mutluluğunsa herkes vazifesini yerine getirecek. Şımdi paraydı puldu iki taraf da birbirinden soğuyacak, sen ve nişanlın arada kalıp huzursuz olacaksınız. değer mi? illaki birşeyler takılacaktır düğünde ve nişanda. bir şekilde al babanı yanına, iki koldan saldırın, anneni vazgeçirin bu sevdadan :teselli: ama nişanlının ailesiyle görüşmeden önce siz kendi aileniz içinde çözün bu işi. yoksa olan olmuş olur artık.

tamam cnm farzetki bu cocuk BORC yaptı annenin istediklerini aldıki galiba 10 bin tl lik altın istiyor annen bunun ev esyası bilmem nesi ayrı evlendikten sonra o borcu ödemek için bozduracaksınız zaten bencede sen anneni ikna etmeye bak takılan takılır hem set fln almıslar baksana

benim arkadaşımın annesinin bu konularla ilgili bir lafı vardı.takarlarsada kendi şerefleri,takmazlarsada kendi şerefleri.herkes ne takarsa kendi şerefidir derdi.ve kızı nişanlandı gerçektende hiç birşey istemedi ve aynen erkek tarafınada böyle dedi.valla benim ailemde istemedi herkes kendi bütçesine göre dediler.annem yanlız mobilyası tam olsun kızımın istediği gibi olsun dedi okadar.aile çok anlayışlıdır bu konularda sağolsunlar tabi böyle olunca eşimin aileside bunu gözönünde bulundurdu ve ellerinden geleni yapmaya çalıştılar herşey istediğim gibi oldu hiç bişey gözümde kalmadı sağolsunlar ama tabi eşiminde bunda önemli rolü var.hani derlerya yine herşey erkekte biter diye doğru.erkek herzaman kadının yanında durmalı sahiplenmeli ben burdayım demeli onu yansıtmalı bence.

haaa tabi şöyle birşeyde var.kimisi takdir ediyor ne kadar anlayışlılar diye ama kimileride varki senin isteklerine göre değer veriyor sana.bizim bir komşumuz vardı hep anlatırdı kadıncağız.komşumuzun aileside hiç böyle takı falan istememiş sonra kadın evlendikten sonra dengesiz kaynanası kadına hep sen bize ucuza geldin ailen bir an önce başlarından gidesin diye bişey bile istemediler deyip aşağılıyormuş hep kadını zamanında.işte diyorumya kimi iyilikten anlıyor kiminede deveye diken adama öpen...yaranıyor kızlar:))

revindell arkadaşım sen gerçekten iki arada bir derede kalmışın.ama yinede gönlünü ferah tut.herşey yoluna girer.sorunsuz hiçbirşey olmaz.bence sen şöylee annene güzel bir kahve yap yada sevdiği birşeyi ve buaralar kesinlikle iyi geçin ve suyuna göre git kızdırma sakın ve en iyi anında al karşına tatlı dille konuş anne de tamam bunlar bana taksalar bile bukadar şeyi yaın öbürgün elimden alsalar yada borç olursa hemen bozdurmak zorunda kalırsak daha kötü değilmi ozamanda millet aaa yeni gelin hemen elinden alımşlarmı diye daha çok laf ederler ama bütçelerine göre alırsa en azından olduğu gibi kalır falan filan de abart biraz işte ağla zırla anneyi ikna et şekerim.ama eğer erkek tarafının durumu varsada taksınlar ozaman nişanlılnı ikna et ailesi ile konuşssun.maddi durumları iyiyse taksınlar kııss.allah büyük canım herşeyin hayırlısı olsun de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…