offf kızlar nolur akıl verin banaaa yaa lutfennn

tugba5761

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
554
2
38
kızalr bıktınız benden ama hesaplarıma gore hala bır umduum var benım yaa benı takıp edenler bılır ovulasyon testı kullandım ben ayın 12 sınde koyulastı 20sınde falan sılıklestı ama hep ılıskı oldu cumartesıde doktr test yaptı dun adet gunumdu olmadım daha 1 cıktı of hala umudum var doktor ılac verdı onları cııom ama ıcım ıcımı yıyo resmen ya avrsa dıye olsa cıakrdı dımıı

kımse yokmuuuuuuuuuuuuuuuu

Merhaba.DoktorunuzuN size yaptığı kan testi ise çıkması gerekirdi.Eğer sonucunuz negatifse adetinizi geciktiren yaptığınız stres olabilir.Tabi bunları yazan ben adetim geciktiğinde beklentimde varsa tıpkı sizin gibi hissediyorum.Ya varsa fikri kafamdan gitmiyor.Ben genelde kitlerden yapıyorum negatifse çok şüphem varsa kan testtide yaptırıp gerekliyse ilacımı öyle alıyorum.Sizde gerekenleri yapmışsınız.Tabi ne hissettiğinizde önemli Allah hayırlısını versin inşallah.Elimizden gelen bu allah en kısa sürede nasip etsin inşallah tüm dileyenlere.

amin işte bende gec yumurtladıgım ıcın bır suphe var ıcımde ama gercı 9gun oldu 7 gün oldugunda test yaptırmıstm hayırlısı artık

amin işte bende gec yumurtladıgım ıcın bır suphe var ıcımde ama gercı 9gun oldu 7 gün oldugunda test yaptırmıstm hayırlısı artık

Canım hayırlısı benimki yardımcı olmaktan çok hissettiklerimi yazmak olmuş zaten.Ama ne yapalım hemen herkes aynı durumda umarım hakkında hayırlı olan olur.En kısa sürede Rabbim bebiş nasip eder.

Canım hayırlısı benimki yardımcı olmaktan çok hissettiklerimi yazmak olmuş zaten.Ama ne yapalım hemen herkes aynı durumda umarım hakkında hayırlı olan olur.En kısa sürede Rabbim bebiş nasip eder.

Bende birşey sorsam..Ovulasyon testini nerden aldınız?İnternetten mi ?Markasını öğrenebilirmiyim ?

kızlar 28 adetm gunumdu hala olmadım esımle sımdı yuruken bı ıslaklık hıssettım dedım hasta oldum eve geldım yok ıdrar rengım sarı oolmus ve ıc camasırım resmen ıslak baya akıntım olmus bu neya:S gunum gecsıngıdıcem valla yoksa hep bıseyşler oluoo

ve adet oldıummm bu ayda olmadı ısın tuhaf tarafı pede hıc gelmıo wc ye gıttıgımde gelıyo neyse bundada vardır bır hayır ...

ve adet oldıummm bu ayda olmadı ısın tuhaf tarafı pede hıc gelmıo wc ye gıttıgımde gelıyo neyse bundada vardır bır hayır ...

tatlim cok aceleci olma.daha cok yeni.sabirli ol biraz.daha cok gencsin ve cok yeni evlisin.rabbim vercek insallah sanada.stres yapmaki bir anonce hamile kalabilesin...

tatlim cok aceleci olma.daha cok yeni.sabirli ol biraz.daha cok gencsin ve cok yeni evlisin.rabbim vercek insallah sanada.stres yapmaki bir anonce hamile kalabilesin...

yok stres yapmıom oncekıe bakarak cok ıyıyım artık dusunmuyorum aklım agetırmıom zate bu ay da olmaz doktorun verdıgın ılacı kullanıcam korunmam lazım hayırlssı olsun

arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz? adetimin geçen ay 20.06.2013 de olmuştu bugün ayın 01.08.2013 13 gün geçti halen olmadım geçen hafta kasıklarım çok fena ağrıdı özellikle geceleri. dün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı ama halen olmadım sizce neden oluyordur bu durum? ayrıca geçen ay 6 gün önce oldum ondan önceki ayda 15 gün gecikmişti, bilgi verirseniz çok sevinirim. :)

belki stresten gecıkıyo olabılır ılk evlendıgım ay 15 gun gecıktı benım uzuntuden dedım bu ayda 3gun gecmıstı bebeıs ustune cok dustum kafamdan atım adet oldum bence bır doktora gıt gorun belkı bısey vardır yada hamıssındır hersey olabılır bnde butun belırtıler varken ben adet oldum hala kasıklarım agrıyo batmalar oluyo bende bulantım da devam edıo ama adet oldum hakkında hayırlısı olsun arkadasım

çok sağol, inşallah hayırlısı olur ya bende kafama takmıyım diyorum ama ister istemez geliyo aklıma ya hamileysem diye ama test de yapınca negatif çıkınca üzülüyorum, bakalım beklicem hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık ...

evet cok farklı ınsanın ıster ıstemez moralı boozuluyo sımdı adet oldum uzulmuyorum en azından suan stresten uzak durmak lazımmmm

delriicem yaaaa kanamam kesıldı ya damla damlaya dondu dun bıraz gelıodu wcye gıttıgımde sımdıde kesıldı ya bu ustune gorme ıhtımalı avrmıdır gorumcem soldı ben ustune gorme oldu dedı sımdı eczaneden alsam cıkmazkı adetlıyken gebelık testı olur dıyolar ama bana sacma gelıyor

ben adetliyken yaptıgımda da negatif cıkmıstı canım ..

dogru olma olasılıgı nasıl acaba ne zaman test yapsam kı aklımda kaldı bıkere yapmazsam olucem beklesemmı pazzartesıye kadar yoksa sımdı yaopsammı
canım bekle hem şimdi yaparsan pazartesi gene yapmak istersin.. bir de ya adetliyken yanlıs sonuc verdiyse diye düsüneceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…