kımse yokmuuuuuuuuuuuuuuuu
Merhaba.DoktorunuzuN size yaptığı kan testi ise çıkması gerekirdi.Eğer sonucunuz negatifse adetinizi geciktiren yaptığınız stres olabilir.Tabi bunları yazan ben adetim geciktiğinde beklentimde varsa tıpkı sizin gibi hissediyorum.Ya varsa fikri kafamdan gitmiyor.Ben genelde kitlerden yapıyorum negatifse çok şüphem varsa kan testtide yaptırıp gerekliyse ilacımı öyle alıyorum.Sizde gerekenleri yapmışsınız.Tabi ne hissettiğinizde önemli Allah hayırlısını versin inşallah.Elimizden gelen bu allah en kısa sürede nasip etsin inşallah tüm dileyenlere.
amin işte bende gec yumurtladıgım ıcın bır suphe var ıcımde ama gercı 9gun oldu 7 gün oldugunda test yaptırmıstm hayırlısı artık
Canım hayırlısı benimki yardımcı olmaktan çok hissettiklerimi yazmak olmuş zaten.Ama ne yapalım hemen herkes aynı durumda umarım hakkında hayırlı olan olur.En kısa sürede Rabbim bebiş nasip eder.
Bende birşey sorsam..Ovulasyon testini nerden aldınız?İnternetten mi ?Markasını öğrenebilirmiyim ?
ve adet oldıummmbu ayda olmadı ısın tuhaf tarafı pede hıc gelmıo wc ye gıttıgımde gelıyo neyse bundada vardır bır hayır ...
tatlim cok aceleci olma.daha cok yeni.sabirli ol biraz.daha cok gencsin ve cok yeni evlisin.rabbim vercek insallah sanada.stres yapmaki bir anonce hamile kalabilesin...
yok stres yapmıom oncekıe bakarak cok ıyıyım artık dusunmuyorum aklım agetırmıom zate bu ay da olmaz doktorun verdıgın ılacı kullanıcam korunmam lazım hayırlssı olsun
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz? adetimin geçen ay 20.06.2013 de olmuştu bugün ayın 01.08.2013 13 gün geçti halen olmadım geçen hafta kasıklarım çok fena ağrıdı özellikle geceleri. dün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı ama halen olmadım sizce neden oluyordur bu durum? ayrıca geçen ay 6 gün önce oldum ondan önceki ayda 15 gün gecikmişti, bilgi verirseniz çok sevinirim. :)
çok sağol, inşallah hayırlısı olur ya bende kafama takmıyım diyorum ama ister istemez geliyo aklıma ya hamileysem diye ama test de yapınca negatif çıkınca üzülüyorum, bakalım beklicem hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık ...
delriicem yaaaa kanamam kesıldı ya damla damlaya dondu dun bıraz gelıodu wcye gıttıgımde sımdıde kesıldı ya bu ustune gorme ıhtımalı avrmıdır gorumcem soldı ben ustune gorme oldu dedı sımdı eczaneden alsam cıkmazkı adetlıyken gebelık testı olur dıyolar ama bana sacma gelıyor
ben adetliyken yaptıgımda da negatif cıkmıstı canım ..
canım bekle hem şimdi yaparsan pazartesi gene yapmak istersin.. bir de ya adetliyken yanlıs sonuc verdiyse diye düsüneceksin...dogru olma olasılıgı nasıl acaba ne zaman test yapsam kı aklımda kaldı bıkere yapmazsam olucembeklesemmı pazzartesıye kadar yoksa sımdı yaopsammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?