Arkadaşlar şuan elim ayağım titriyor. Acil fikirlerinize ihtiyacım var aklım durdu. 4 ay önce ayrıldığım bir sevgilim vardı. Ben ayrıldım hata ettim. Barışmak istedim ama bana kızgın olduğu için barışmadı. Daha doğrusu sonra konuşalım dedi. Bende salak kafam onun kızacağı birşey yaptım. Hani tepki verirde barışırız diye. Buda üstüne gelince biz tamamen koptuk. Annesi ve ablası aradı. Birkaç kez onlarla görüştük. Eski sevgilimin bundan haberi var. Onlara ayrıldığımızı söylememiş hala. Ben söyleyince açıklamak zorunda kalmış falan. Ama ben onun için elimden geleni yaptım hatalı olduğum için artık adım atmak kesinlikle istemiyorum. Annelerine de söylemiştim bunu. Ama az önce telefonum dokunmatik ve tuş kilidi açıkmış. Ben tv izlerken elim dokunmuş ve farketmeden eski sevgilimi viber'dan arama tuşuna dokunmuşum. Son anda farkettim hemen kapattım. Ama elim ayağıma dolandı ve çalma sesi duyuldu. 2 sn sürdü hemen farkettim ve kapadım Allah'tan. Hemen telefonumu tamamen kapattım. Ya bu nasıl olur inanamıyorum. 4 aydır aramadım sormadım, şimdi resmen yine adım atmış gibi oldum. Of offf öleyim ben yaa. Ya telefonumu korkudan açamıyorum. Allah aşkına akıl verin 4 aydır sürdürdüğüm bu sessiz tavrım bir anda yerle bir oldu. Ben yine onu aramış duruma düştüm. Ya yazarsa ben ne diyeceğim. Telefon yanlışlıkla aramış desem inanmaz ki. Ya ne diyebilirim Allah aşkına bir akıl verin. Rezil oldum. Keşke yer yarılsa yerin dibine girsem. Kalp atışım değişti stresten. Söyleyin lütfen ne yapayım teli açayım mı napayım. Utanıyorum, korkuyorum öleceğim stresten.