• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf çok bunaldım bir bakar mısınız?

laline

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
28
3
286
ilk önce forumda yeni değilim sadece belki bana yardım edecek birileri çıkar diye burayada yazmak istedim.Hemen konuya gireyim
2 sene aradan sonra tekrar üniversiteye başlıyorum,bu cuma ankaraya okul için gidiyorum ama hala kalacak bir ev ayarlayamadım.devlet yurtdunda kalmak istemiyorum çünkü hayatımın buyuk kısmı devlet yurtlarında gectı ,özel yurtlara param yetmiyor,zaten yurt başvurularıda sona erdiği için ocaga kadar istesemde yurtlarda kalamıyorum,eve çıkacağım ama artık ankarada tanıdığım kimse olmadığı için eve çıkacak kimseyi bulamıyorum, :sinifsinif: bulduklarımda hep ikinci ev arkadaşı arıyorlar ama benim iki kişi ev tutacak maddi gücüm yok o yuzden üçüncü olarak çıkmam lazım :kedi:
bu pazartesi okulum başlıyo fakat ben hala bir yer ayarlayamadım kendime ve artık çok bunaldım eğer bildiğiniz şöyle normal 3. ev arkadaşı arayan birileri varsa yardımcı olursanız çok memlun olurum :utangac:

kızlar üniverstenizin forum sitelerine bakın rahatlıkla bulabilirsiniz.mesela bizim üni ankarada değil ama ev arkadaşı arıyorum konusundan birçok kişi birlikte eve çıktılar.Allah yardımcınız olsun..

Back