Tuvalet Eğitimi off yardım edin :(

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

cimcimik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2010
82
0
46
Bursa
merhaba kızlar ya ben kızımı 3. günümüz çişe alıştırmaya yani tuvalet egitimine başladım. ve daha 3. günümüzdeyiz birkere bile lazımlıga yada tuvalete yapmadı tamam söylicem diyor çişini yaparken söylüyor şu 2 günde 25 kilot yıkattı saolsun elimde ollmadan sert tepki veriyorum bu döneme ben hazır değilim galiba kızım nisan 2010 dogumlu. 26 ayındayız. sürekli anne bezimi bağla diyor çişini yaparken ağlıyor kakasını yaparken zıplıyor altına yaparken ne yapacağımı şaşırdım. beklesemmi vazmıgeçsem. tuvalet egitimi hayatı etkiler diyorlar bende kızıyorum bagrıyorum bazen nolur akıl verin. hakkaten buna ihtiyacım var..

madem ikiniz de hazır değilsiniz neden ısrarcı davranıyosun?? Bence biraz daha bekle, eninde sonunda öğrenecek ne de olsa

bence bağırarak yanlış yapıyosun bu iş gerçekten sabır işi sen bağırdığın içinde belki bezimi bağla diyodur henüz o da bilmiyor sen sürekli oturağına oturtuk hadi çiş yapalım için istersen bir süre bekleyip sen ve kızın hazır olduğunda tekrardan deneyebilirsiniz. falan diyceksin yaptığı zamanda alkışla öp falan yani ödüllendir kızını ama sanırım sen de hazır değilsin bu eğitim

tekrar bagladım kızmakla cok büyük yanlış yaptığımın farkındayım oyuzden biraz daha en azından kızmamı unurruktan sonra tekrar denemeye karar verdim. hayırlısı nasıl olsa öğrenir. beynen kendimi iyice hazırlamam lazım

Benim kizimda sizinkiyle ayni yasta ve ayni tepkileri veriyor bende bu sureci COK dusunuyorum

ben vazgectim biraz bekleyip sonra devam edeceğim:) nasıl olsa yaz uzun kendimide kzıımıda yıpratmak istemiyorum

ben de vazgectim haftaya zaten tatile gidicem eger öğrenebilseydi tatilde iyi olacaktı ferah ferah dolaşacaktı ama olmuyor işte zorlamak istemiyorum .
ramazanda tekrar deniycem hem gece tuvalete kaldırma işi de benim acımdan oldukca kolaylaşmış olur inş o zaman hallederiz
hepimize kolay gelsin...

benim oğlan 3,5 yaşında ben 1 ay oldu daha wc eğitimi vereli ve şükür rabbime kurtulduk. geçen yıl kesinlikle reddediyordu yapmıyordu bizde ısrarcı davranmadık ne onu nede kendinizi üzmeyin hiç okula bezli giden çocuk gördünüzmü her çocuğun yapısı farklı hazır olmasını bekleyin bence. ve kimsesinin çocuğuylada kıyaslama yapmayın sakın​

Son düzenleme:
arkadaşlar, 3 yaşında bir kızım var ve ona 3 günde bezden kurtulmayı öğrettim. blogumda anltıyorum. incelerseniz sevinirim. xxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…