• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off offf napacağım ben?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Sevgilim sürekli erkek arkadaşlarıyla çok değer veriyor vermiyorum ben kendime vakit ayırıyorum diyor ama değer vermeyen sürekli yanında olmaz ikimizde üniversite okuyoruz grup ödevler var bitane kızda var ne var bunda diyor ama ben bi erkekle konuşsam bana kızıyor ona karışmamı istemiyor dün bana ilgi göstermediğini düşünüp hep onlarlasın dedim ben memlekete tatile gelmiştim yeter artık kendine gel düzel kıskançlık yapma yoksa kaybedeceksin dedi ama ben hiç mi kıskanmayayım hiç kıskanmadan ilişki olur mu sinirden ağladım uyuyamadım 1 saatlik uykuyla ayaktayım sanıyor ki hep o gider o bitirir canım çok yanıyor ben ona hiç mi karışamıcam o çok rahat biri ben biyere gitsem sadece dikkat et der o gitse ben kafayı yiyorum arkadaşlarıyla yurtta da aynılar offf offf vücudum titriyor sinirden

Eğer kendiniz için değil de başka biri için çıldırıyorsanız bence psikoloğa görünün

Böyle bir konuyu Psikoloji bölümüne açmanız sizce de yanlış olmamış mı?

Back