Valla nasıl davrancağımı şaşırdım ya..Onun hep bi sorunu olunca kimseyle konusmak istemez..tanıyorum da yani artık. gecenlerde ablasını aradım o da cok kötü falan dedi, kimseyle konusmuyo diye..kızlar anlatamam yani, bu sınav icin hem ailesi hem de o cok fedakarlıklar yaptı..ailesinin durumu cok iyi değil zaten..babası hala calısıyo yaslı adam falan. ee kendi de 24 yasında iste ben hala ailemden para falan alıyorum diyo..eziliyo yani..bana sen benden snra mezun oldun bak once baslıyosun ise diyo..kıskanclık değil yanlıs anlayamayn da. simdi ben ona mesaj atmasam icim rahat olmuyo, kendimi kötü hissediyorum..atsam da cevap alamıyorum..valla bilemedim
anlayıslı ol derken mesela ne yapayım kızlar??
seninde dediğin gibi erkeklerden çok fazla şey bekleniyor..senin işin olmasa onun ailesi demezki bunun işi yok biz oğlumuzu vermeyiz..elden bişi gelmiyor..1 yıl daha çalışsın ,sonuçta 24 yaşında imiş,genç daha..yada polisliğe başvuru yapsın..yada 1 yıl daha çalışsın..
bu arada nişan falan varmı ? en azından yarım günlük işlerde çalışabilir..hem para kazanır hemde kpss çalışır..öğretmen ise ücretmenliğe başvuru yapsın
Polislik falan istemiyo canım ya, sadece öğretmenlik istiyo..ucretliye basvurcak sanırım..zaten kasımda da askere gidecek..askerlik zamanı da geldi..bakalım bilmiyorum ki..:çok üzgünüm: