• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off off içim çok dolu :(((

nickimyokkibenim

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
32
0
6
34
Gaziantep
mrb kızlar içim çok dolu bi türlü hazmedemiyorum :( 2 gün önce sözlümle dükkan bakmya gidecektik giyinndım süslendim onu bekliyorum annmle abim atışmaya başladı abim boşancam diye annmde böyle yapacagına kadınıda kndını huzursuz etme git evlen dedi bnde sınırlendım bı kadın olarak bunu nasıl soyluyor anlamıyorum senın kızlarına yapılsa hoşuna gidermi dedim abimede bunu babamı bıçakla tehdit edip karını kaçırmadan önce düşünseydin dedim cep telefnunu kafamaa fırlattı kalktı bogazıma yapıştı illa seni öldürücem diye aannem araya girdi elinden kaçtım sokaga ayakkabısız cokta ileri gidemedim oda geldi peşimden şalımı bogazıma sarıp sıkmaya başladı sonra sürüyerek eve aldı beni o hengamede parmagımı kırmış alçıda şuan tüm bunlara sözlümde şahit oldu içim çok dolu şikayet etmek istıyorum ama bı netıce alırmıyım nereye basvursam bilmiyorum adam resmen canıma kast etti :(

Belli ki abinin psikolojik durumu su an saglikli degil... olsa bunlari yapmaz zaten. Abinden uzak durmani tavsiye ediyorum. Sana daha büyük zararlar verebilir. Sozlune de durumu acikla abim evliliginde buyuk sorunlar yasiyor onun icin üzülüyorum saglikli düşünemiyor davranamiyor fln de . Yoksa bana asla bunlari yapmazdi fln de bence seni sahipsiz sanmasin
Ne de olsa el oglu... abin icinde bence darp raporu alsaydin keske karakola gider şikayetçi olurdun manyak abinde oturr kalirdi

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb kızlar içim çok dolu bi türlü hazmedemiyorum :( 2 gün önce sözlümle dükkan bakmya gidecektik giyinndım süslendim onu bekliyorum annmle abim atışmaya başladı abim boşancam diye annmde böyle yapacagına kadınıda kndını huzursuz etme git evlen dedi bnde sınırlendım bı kadın olarak bunu nasıl soyluyor anlamıyorum senın kızlarına yapılsa hoşuna gidermi dedim abimede bunu babamı bıçakla tehdit edip karını kaçırmadan önce düşünseydin dedim cep telefnunu kafamaa fırlattı kalktı bogazıma yapıştı illa seni öldürücem diye aannem araya girdi elinden kaçtım sokaga ayakkabısız cokta ileri gidemedim oda geldi peşimden şalımı bogazıma sarıp sıkmaya başladı sonra sürüyerek eve aldı beni o hengamede parmagımı kırmış alçıda şuan tüm bunlara sözlümde şahit oldu içim çok dolu şikayet etmek istıyorum ama bı netıce alırmıyım nereye basvursam bilmiyorum adam resmen canıma kast etti :(

okurken yuh dedim manyak mı bu abin ,senin yerinde olsam abi mabi dinlemem şikayetçi olurum
ruh hastasının aklı başına gelsin..

Artk yapacagin bisey fazla yok . Keske o kavgdan sonra gidip darp raporu alsaydin. Şikayetçi olabilirdin ve hakli konumda olurdun . Simdi sahidin olmasi fln gerekir

Tam anlamdadim canim konuyu, abin evli ve tekrar baska biriylemi yasamak istiyo.

olaylarin sözlünün yaninda olmasi cok kötü olmus, sikayet et abini, ama orda bunun cezasi nedir oda mechul.
ama et yine hem sözlüne karsida siddeti asla Kabul etmiycegini simdiden anlasin..

Aile içi şiddet hattı var cnm arayıp bilgi isteyebilirsin:44: Böyle her istediğinde sana mı saldıracak? Hiç bi şi olmuyormuş diye katlanmak zorunda değilsin.Sözlün de oradaysa niye hiç bi şi yapmamış izlemiş onu da anlamadım ayrıca.

Kardeş candır, candan ötedir. Bir abi kardeşe bunu nasıl yapar... Git şikayetçi ol canım. O seni kardeşim diye düşünmemiş neler yapmış. Sen ne düşüneceksin.

Abin sana bunları yaparken sözlünle annen izliyorlarmıydı napıyorlardı.Sözlün çekip alamadımı seni abinin elinden.

bişey çıkmaz diyen bi halt bilmiyo. senin yerinde olsam hemen şikayet ederim hemen. sözlünün önünde olanlara bak. yazık ya ben utandım burda.

canım benim yaşadığın hiç kolay bişi değil ama bence şikayetçi olma çünkü abinin psikolojisi iyi değil gibi tedavi görmesi gereken o.
uzak dur bence pek dolanma etrafında

cok dogru!!! abı kardese nasıl el kaldırır anlamıs degilim bence de abının durumu hıc iyi gozukmuyor destek almalı..

Belli ki abinin psikolojik durumu su an saglikli degil... olsa bunlari yapmaz zaten. Abinden uzak durmani tavsiye ediyorum. Sana daha büyük zararlar verebilir. Sozlune de durumu acikla abim evliliginde buyuk sorunlar yasiyor onun icin üzülüyorum saglikli düşünemiyor davranamiyor fln de . Yoksa bana asla bunlari yapmazdi fln de bence seni sahipsiz sanmasin
Ne de olsa el oglu... abin icinde bence darp raporu alsaydin keske karakola gider şikayetçi olurdun manyak abinde oturr kalirdi

Git şikayet et, gerekirse uzaklaştırma kararı çıkart. Asla geri adım atma. Baba, abi, eş, kardeş, oğul fark etmez. Şiddet şiddettir. Bir defa olursa mutlaka gerisi gelir. Gelmese bile cezasını çekmesi gerekiyor. Kadına şiddet uygulayan taş kafalıların artık bunun bir karşılığı olduğunu bilmesi gerekiyor.

aman Allah"ım bunu bir abi yapamaz...yapmamalı..nasıl bir kindir bu..kimsenin fikirlerine tahammülü yok demek...ya istediği gibi konuşacaksın ,işine geldiği gibi.o zaman kızmaycak.ya da böyle boğazınızı sıkacak..sözlünüz ne yaptı ,yazık ya.

Konuyu anlamaya çalışıyorum da...
Abiniz babanıznı bıçakla tehdit ediyor ve buna şahit ola yenge evi terk ediyor, abide bunun üstüne boşanmak istiyor
annenizde rezillik çıkmasın diye boşanmalarına karşı mı çıkıyor
Peki konunun başı olan babayı tehdit etme nereden geliyor?
Size yaptıklarını hesaba katmıyorum bile, herkes gayet güzel yorumlamış abinizin durumunu ve ne yapmanız gerektiğini.

vallahı boyle erkeklerı gordukce... ileri de erkek evladım olamsından korkuyorum..Allahın gucune gitmesın...

Back