off ne yapayım ben :-(

bu konunun gercek oldugunu dusunmuyorum cocugu olan bir kadin bir anne kendini bu denli kullandirmaz cocugunun rizkini elin adamina yedirmez

Reactions: ZOE
Birakin o cocugu birbirinize uygun değilsiniz. Bence hem parasal hem de cinsel yonden kullanıyor sizi.

Bariz bi şekilde kullaniliyorsunuz. Kaba bir tabir olacak ama hem etinden hem sütünden misali

Cinsellik istiyor gidiyorum nedir ya.. Valla bu cümleyi nasıl kurdunuz?

Hayır beraber olursunuz olmazsınız onu eleştiremem ki karşı da değilim haddime de değil üstelik. Ama cinsellik istiyor gidiyorum mide bulandırıcı geldi ne bileyim yani ya.
Ömür boyu bunu mu geçindirceksin arkadaşım?

Cvremde sizin durumunuzda olan biri var kadim evlenip ayrilmis bir çocuğu var adam bekar ve evlendiler.5 yol oldu cokt kutlular.ama şöyle bir fark var adam kadinin hicbir zaman parasini yemedi.kadina odetmedi .sürekli hediyeler aldi adamin durumuda öyle pek iyi değil ama sizin sevgiliniz gibide yapmamis.bu adam sizi ailem bana su kizi bulmuş baski yapti evlenmem lazim deyip birakicak yada evlenince de sizi yedek gibi görüp arada bir sözle görüşmek isticek gibi.calisiyor dimi nr demek hediye alamadim yahu bu adamin size harcayacak bi 10 tlsidemi yok bir demet çiçek alsaymis yada günlük bir çift küpe .hadi durum kotu altin gümüş alamadi.gecistirmis resmen.değer veren insan bunu yapmaz.agir olduysa sozlerim kusura bakmayin özür dilerim ama lütfen simartmayin bu adami kendinize yazik.

Yalnız ben ortada bir adam falan göremiyorum,yolunuyorsun

bir insanın davranışlarına aşık olunur. bir tavrına . sizi önemsemesine . ne biliyim bu kişide hiç birini bulamadım.ne size ailesine karşı sahip çıkıyor ne de önemsiyor. burda mesele parayı kimin ödediğinden çok o kişinin tavrı. bir kız erkeğe aynısını yapsa yine irrite ederdi. resmen karnını doyurmanız için buluşuyor gibi.evde yiyip gelebilir mesela çok önemsiyorsa. ya da hiç mi cebinde parası kalmıyor . ona göre bir yere gitmeyi teklif edebilir. bilmiyorum arkadaşım ama cinselliği bile o istediğinde yapıyorum demişsin. bu karşılıklı olması gereken bir şey . sizi sanki kuklaya çevirmiş. yapmayın mesafenizi çizin bir an önce.

ya off körüm işte kör off bankayada borçlandım kısa zamanda öderim diyor ama sanmıyorum parasını ödemeden ayrılmakta istemiyorum

Para verme artık ve yemegi azalt. Cinsellikte yapmayın. Kullanıyor seni. Neden bu kadar acele ediyosun hemen kanma kimseye yaşlar kaç ?

İnanılır gibi değil. Çocuğun varmış bari ona olan saygından sevginden yapma bunları. Boşanmışsın tecrübelisin bir de nasıl böyle pislikleri hayatına bulaştırabiliyorsun? Oy dağlar!

Elin herifine pahali hediyeler alacaginiza cocugunuza yatirip yapin.
Cinsellik ihtiyacini gideriyormus.annesiniz ya ayiptir.
Cinsel ihtiyacini giderdiginizde cocugu kime birakiyorsunuz?

aynen ne igrenc bisey nasil yakistirdiniz bu cumleyi bu konumu kendinize dimi sasirdim kaldim

Herşey maddiyat değil ama maddiyatta hayatın bir bütünü.Sana asalak yaşayan,evladın olduğu halde paranı yiyen,ailesine sözünü geçirmeyen bir erkek tarafından kullanılıyorsun.Ve hala ne yapmalıyım diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…