• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off ne yapayım ben :-(

Kesinlikle kullanıyor sizi. Bunu anlamak bu kadar zor mu. Hatta terketme kılıfı bile hazır. Çok sinirlendim. Resmen bütün ihtiyaçlarını karşılıyor üzerinizden.
Kendinize yapıyorsanız. Çocuğunuza yapmayın bu haksızlıği

çok ama çok saçma lakin;
evlenmiş,boşanmış,hatta çocuklu yani tecrübeli kadınlar bu hataları daha çok yapıyor.
inanılmaz garipsiyorum. bu kk da ve günlük hayatımda da ilk kez duyduğum bişey değil.
genç kızların saçmalamasını bekleriz normalde değil mi?
yaşından veya tecrübesizliğinden ama ilginç bi biçimde daha olgun kadınlar yapıyor bu tuhaflıkları.
yargılamak istemem ama bu kadar saçma sapan bi ilişkiyi ben çözemiyorum,anlamıyorum...

La havle vela kuvvete hanfendi Allah rızası için şu yazıyı sen yazmamissinda başka biri sana bunları anlatmış gb dön bir oku gözlerine perde mi indi beynin mi dondu bak evlenmissin ayrilmissin çocuğun var bizden bilgi mi istiyorsun sadece dön ve yazını oku senin değilde başkası anlatmış gb sen ne dusunuceksin bak bi bakalım ben sana söyleyim adam seni bir güzel kullanmış çok mu zenginsiniz paralar mi sacilıyor çocuğunuzun hakkını bu adi herife mi yediriceksiniz adam kendi bahanesi bile hazır yahu eninde sonunda beni evlendircekler bedava sirke baldan tatlı biraz daha kullansin sonra evlenir canim zaten biriyle sizde oyle sümük mendili gb kalirsiniz neymiş ailesi sizi istemiyormus Hahhaha beş yaşında sanırım erkek bir kadına aşık olucakta onu alamiycak gecelim bunları en baştan bir hadi parayi verdin hadi neyse onu da geçtim cinsel ihtiyacını da karşılıyorum demişsiniz ee ne kaldı ki geriye anlamadım ben yani çocuğunuza bari aciyin da derhal bu adamla irtibatı koparın

mrb arkadaşlarım benim bir derdim var ama nerden başlıcam nasıl anlatıcam bilmiyorum.ben bir evlilik yaptım ve boşandım
şuan bir ilişkim var yaklaşık bir sene olacak o bekar hiç evlenmemiş.ve benim bir çocuğum var.çalışıyorum.onun ailesi beni istemiyor o istemesine rağmen kabul ettiremiyor çocuğum olduğu için.
bu durumu zamanında ben kabullenmedim çok sevmeme rağmen ayrıldım ama o beni bırakmadı.
borç para istedi verdim ben bankaya borçlandım pahalı hediyeler aldım her defasında.ailesi illa evlen diye baskı yapıyor oda evlenmemek için direniyor.sallayabildiğim kadar sallıcam ama elbet evlendirecekler diyor.
onun her türlü ihtiyacını gideriyorum.borç istedi verdim.cinsellik istiyor gidiyorum.mesela buluştuğumuzda yemek yiyelim demeye utanıyorum parası olmadığından korkuyorum.ama açlıktan duramıyorum her defasında parayı ben ödüyorum.dünde buluştuk sende yemek kartı varmı diyor.
çalışıyor durumları iyi değil biliyorum parasını ailesine veriyor.ailesi sen çalışmaasan aç kalrız diyor ona.onu anlıyorum ama bu şekildede zoruma gidiyor.dün bana diyor hediye alamadım.önemli değil dedim.
ya ben ne yapayım?nedir benim bu durumum ne yaıcam bu adam beni gerçekten seviyormu.ayrıldığımızda bunalım takılıyor üzülüyor.ama bilmyorum herşey tmm maddiyat değil biiyorum ama b şekilde e yapıyorum ben çözemiyorum kendimi akıl verin ne olur
Yani çocuğunuz var diye sevilmeyi haketmediginizi ve kullanilmaya mahkummu hisediyosunuz kendinizi ben öyle düşündüm adamın sizi sevmedigini ve kullanildiginizi sizde biliyorsunuz :(

Akıl verirsem gider onu da adama verirsiniz gibime geldi:110:
Silkelenip kendinize gelin, çok seviyorum terkedemem diyorsanız da " annenler beni istemeye gelmeden, beni bir daha arama." deyin. Bakalım bunalım mı takılıyo, yemin mi ediyor o zaman, esas sevip sevmediğini anlama yolu bu sizin durumuzda.

Canim ne olur bu insanla evlilik falan dusunme seven insan fedakar olur cabalar ugrasir. Bunalim takilmasi cok normal aliskanliktan dolayi. Benim de cok sorumsuz bi esim var ve o da hep boyleydi. Beni cok sevdigini soyler. Uzulur ama tukendim ben artik onun yuzunden..senin gibi cesaretim olsada bitirebilsem asla onun gibi erkeklerle muhattap olmycam.. Bence kendine ve cocuguna kaliteli ve guzel bi yol ciz..seviyeni dusurme..

diğer arkadaşların söylediği gibi kullanılıyorsun.boşa kürek salllıyorsun.aileside istemiyormuş. kendiside eninde sonunda ailesinin başka kızlan evlendirilebileceğinide söylemiş daha niye bu ilişkiye devam ediyorsun.yarın birgün sizi bırakıp ailesinin sunduğu kızlan evlenirse daha çok üzülürsünüz bence şimdiden ayrılın.vee denginizle evlenin.

mrb arkadaşlarım benim bir derdim var ama nerden başlıcam nasıl anlatıcam bilmiyorum.ben bir evlilik yaptım ve boşandım
şuan bir ilişkim var yaklaşık bir sene olacak o bekar hiç evlenmemiş.ve benim bir çocuğum var.çalışıyorum.onun ailesi beni istemiyor o istemesine rağmen kabul ettiremiyor çocuğum olduğu için.
bu durumu zamanında ben kabullenmedim çok sevmeme rağmen ayrıldım ama o beni bırakmadı.
borç para istedi verdim ben bankaya borçlandım pahalı hediyeler aldım her defasında.ailesi illa evlen diye baskı yapıyor oda evlenmemek için direniyor.sallayabildiğim kadar sallıcam ama elbet evlendirecekler diyor.
onun her türlü ihtiyacını gideriyorum.borç istedi verdim.cinsellik istiyor gidiyorum.mesela buluştuğumuzda yemek yiyelim demeye utanıyorum parası olmadığından korkuyorum.ama açlıktan duramıyorum her defasında parayı ben ödüyorum.dünde buluştuk sende yemek kartı varmı diyor.
çalışıyor durumları iyi değil biliyorum parasını ailesine veriyor.ailesi sen çalışmaasan aç kalrız diyor ona.onu anlıyorum ama bu şekildede zoruma gidiyor.dün bana diyor hediye alamadım.önemli değil dedim.
ya ben ne yapayım?nedir benim bu durumum ne yaıcam bu adam beni gerçekten seviyormu.ayrıldığımızda bunalım takılıyor üzülüyor.ama bilmyorum herşey tmm maddiyat değil biiyorum ama b şekilde e yapıyorum ben çözemiyorum kendimi akıl verin ne olur
Adam tabiki sallayabildiği kadar sallamaya çalışır sizi maddi manevi kullanmayı sürdürecektir neden yoğurdu üfleyerek yemeyi denemediniz :KK43:

Borc istedi verdim ..
Cinselik istedimi gidiyorum ..

Yasin kucukte degil , tecrubelerin var ..

ADAMIN SENI KULLANDIGININ FARKINDA DEGILMISIN ??

Adamin senle isi bitince terk edecek ..
Ve baskasiyla evlenecek , cunku bu Adam seni zerre kadar sevmiyor.

[
Borc istedi verdim ..
Cinselik istedimi gidiyorum ..

Yasin kucukte degil , tecrubelerin var ..

ADAMIN SENI KULLANDIGININ FARKINDA DEGILMISIN ??

Adamin senle isi bitince terk edecek ..
Ve baskasiyla evlenecek , cunku bu Adam seni zerre kadar sevmiyor.
Valla adam için bulunmaz hint kumaşı olmuş :(

Boyle insanlara sinir oluyorum yemin ederim , sonrada ay kandirildim ay terk edildinmm diyorlar ..
Eeee hak ediyorlar ama ..
Adam goz gore gore kullaniyor , ama arkadasimiz halla ne yapmaliyim diyor .
Offff offf sen mi ben mi ... davul bile dengi dengine çocuksuz boşanmış kadınla çocuklu boşanmış kadının sorumluluğu hakkında biraz moment denge dersi verilmeli :(

Bu ne ya Senin gibi birine her erkek aşığım der adam seni kullanıyor sen neden buna izin veriyorsun ya neden böylesin şu anlattıkların senin hoşuna gitti mi suçlu o değil sensin yapma bırak kadın parası yiyen erkek adam değildir :KK20::KK67:

kusura bakmayın ama sizi kullanıyor gibime geldi. neden çocuğunuzun rızkı olan hem maddi hem manevi hakları o adama harcıyorsunuz ki? ona ayıracağınız zaman çocuğunuzdan çaldığınız anlar ona ısmarladığınız yemekler çocuğunuzun hakkı eğer karşılığında gerçekten sevseydi tek başına ayakta duran bir anneyi bu şekilde ikileme sokmazdı.

İlişkiye girmeyin, yemek ısmarlamayın,para vermeyin ve hediyeler almayın bakalım neler olacak hala yanınızda kalacak mı.sizde farkındasınız aslında ve gidecek diye bunları yapıyorsunuz ayrıca ailesi razı olsa ne olacak bu adam ayrı ev açamaz ailesinin yanına getirir ailecek sömürürler sizi çocuğunuzum rızkıkını bu adama yediriyorsunuz yazık değil mi

Offff offf sen mi ben mi ... davul bile dengi dengine çocuksuz boşanmış kadınla çocuklu boşanmış kadının sorumluluğu hakkında biraz moment denge dersi verilmeli :KK43:

Katiliyorum sana ..

Herseyden once bir evlilik yapmis tecrubeli , neyin ne oldugunu hic evlennemis kizlardan daha iyi bilen birisi olmali shan bu bayan arkadas..
Ve tabiki Öncelikle kizini dusunmeli onun icin ne kadar dogru yapiyorum diye adim atmali.

Elin adami , yemek kartin varmi dicek ?
Aaa bugub cinselik istiyorun gel dicek..
Bunlari isteyen adam ne hikmetse ailesini ikna edemiyor ama ..
Demekki adam degilmis yada isine oyle geliyo.

Sen herseyi altin tepside adama sunarsan adamda gun gelir seni yari yolda birakir.

üzüldüm dogrusu..Bir an önce kac kurtul.Cocugunun rizki gittigi gibi günahada giriyorsun..Sonra bunalima girersin..Yazik olur hayatina da sanada...Adam degmez hic bir seye...

Back