off ne yapayım ben :-(

Artık sen bir annesin yani kendi isteklerine göre değil çocuğunun geleceğine göre hareket etmelisin .. Şu yaptıkların yakışıyor mu sana .. Çocuğunun rızkını kendi emeğini gidip elin adamına yedirmek ne kadar etik? Elbette sevmek sevilmek hakkın ama bu senin çocuğuna layık sana layık biri olmalı.. Senin en başta çocuğuna karşı sorumlulukların var .. Her seni seviyorum diyene paspas mı olmalı? Ayrıldığında tabi koşar peşinden salak mı adam etinden sütünden faydalanıyor .. Lütfen kendine gel .. Çocuğunun yüzüne bak ona sarıl ve artık kendimi kullandırmayacağım evladım diye söz ver .. Umarım bu konu ve sen yalandır.. Artık kimsenin bu derece Aptal olduğuna inanmak istemiyorum ..( aptal kelimesi hakaret anlamında değil kendini kullandırma şursuzluğu anlamında kullanılmıştır)

Canim seni sevse bile seninle evlenmeyecek....ailesine karşı bu dik durusu sergileyemez... Bi gun gelecek o seni birakip gidecek baskasiyla evlenecek sen emeklerinle kalacaksın...sevdiğin icin fedakarlik yapiyorsun anliyorum ama ayni fedakarlığı göremeyeceksin...seni cinsel yönden de kullanıyor..yarin evlense bile yine seninle iletişime gecip sana gelmek isteyecek ara ara...
Eger seni seviyorsa bunun icin ciddi adımlar atsin..atmıyorsa da yol ver gitsin...sen onun geçici ikametgahı ya da dadisi degilsin...senin de hakettigin seyler var...

Bosandin çocuğun var diye bu işkenceye katlanmak zorunda değilsin kendine gel ve kendini kullandirtma

Çocuğunun rızkını kimlere yediriyorsun..bu adama yedirdiğin kadar çocugunun hesabına atsaydın o parayı eğitimine faydası olurdu..tek başına olsan anlarım ama sen bir annesin bu kadar pervasız davranman hoş değil...tatlı istiyor üstüne başka şeyde ister ver Allahım ver...

Yok artık.

Bence aşk filan değil sizin gözünüzü böyle kör eden , yalnız kalma korkusu .
Böyle bir adama başka hiçbir nedenden katlanılmaz çünkü.
Diğer tüm yorumlarda söylendiği gibi adam sizin herşeyinizden faydalanıyor.
Bu model erkekler sizin gibi kullanabilecekleri , seviyorum diyerek kandırabilecekleri insanlarla gezer tozar para yer sonra gider eline erkek eli değmemiş karı alırlar kendilerine.
Hep duyduğumuz klasik son.

Biri de beni bu şekilde karşılıksız sevse, maddi manevi beni mutlu etse, günün birinde ayrılma ihtimalimi bilip yine de devam etse ben de yemek üstüne tatlı söyler, ayrılmamak için elimden geleni yapardım.

ailesi evlenmek için baskı yapıyordan önce ailesi çocuğum olduğu için evlenmemizi istemiyor diye mi okudum.hala uyuyor muyum??
edit: yanlış okumuşum,yanlış anlamışım,hala uyuyorum.özür.

Ne karaktersiz erkekler var. İlginç. Adam buz gibi kullanıyor sizi. Boşandınız diye saçma sapan ilişkiler yaşamayın lütfen. Hiç evlenmemiş bayanlardan bir farkınız yok gözümde.

Evet seni seviyor ama kalben değil madden canım

Kendine neden bunu yapıyorsun canım bak çocugunda varmış ona harcadıgın paraları çocuguna harcasan daha mutlu olursun.Ne yazıkki sevmiyor anlattıklarına bakılırsa her anlamda seni kullanıyor daha fazla borçlanmadan bırak kendine yazık etme

En çok çocuğunuzun rızkını adama yedirmenize kızdım. Ya hadi gözünüz kör de aklınızı nerde bıraktınız?

Ben erkek olsam bayılırdım size
Her ihtiyacımı giderecek para verecek oh miss
Sizi kaybedeceğim diye çok korkardım.
Sonucta maddi manevi bedensel olarak zor günler yaşayacagım için.
Hatta biri ile evlendikten sonra ailem beni zorla evlendirdi der cok aglardım.
Böylece seni elimde tutmaya devam ederim.
etinden sutunden yararlanmak için her duygusallığı yaşardım gözünün önünde.
Sana aşık tabi ki. Para ve cinsellik verdiğin sürece.

Ah arkadaşım talihsiz bir evlilik yaşayıp boşanmışsın. Neden kendini kullandırıyorsun.
Bu adamla geleceğin yok. Gönlünü eğlendirdiiğin sürece varsın hayatında.
hem bir geleceğin olsa bile seni asla kabullenmeyen bir ailesi olacak iyi düşün!!!!!

daha önce evlenip boşanmış bazı tecrübeler yaşamış bir insan olarak nasıl böyle kendinizi kullandırabiliyorsunuz inanın hiç anlayamadım. her sizi seviyorum diyene inanmamayı ben bile öğrendim bu yaşımda. lütfen kendinize gelin sizin bir çocuğunuz var ve onu da düşünerek yaşayın. o adama yedirdiğiniz her para da çocuğunuzun da rızkı var. insan yeri gelir elbet sevgilisine maddi olarak yardım eder ama bu kesinlikle dediğiniz şekilde olmamalı.

Canım nasıl fark etmiyorsun düpedüz kullanıyor seni, aşkın gözü kördür dedikleri bu olsa gerek. Hem kadınlığın, hem maddi durumun hem de duyguların sömürülüyor aylincim, defet bir an önce başından, hiç de üzülme sana değer vermeyen adama neden değer veresin ki, eminim karşına çok daha düzgün insanlar çıkacaktır.

"İllaki evlendirecekler.." diyen bir adamın sevgisine inanmayın. Normalde hiç sevmem insanların 2 sözüyle kişilik analizini yapmayı ve sevgisini yargılamayı.. ama seviyor bile olsa sizin için mücadele etmeyi göze alamadiği ve ilerde sizi daha çok üzeceği çok açık. Kendinizi işinize ve çocuğunuza adayıp unutmaya çalişmanızı tavsiye ederim. Zaten bir boşanma yaşamiş bir travma atlatmişsiniz, kendinizden ve yavrunuzdan başka hiçbir şeyi düşünmeyin. Herkesin ve her şeyin canı cehenneme.. Sizin için mücadele etmeyen sevgilinizin de, çocuğunuz var diye sizi oğullarına layık (!) görmeyen ailesinin de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…