• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

of sıktı artık koca tripleri.

İnşallah canım geçen Namazda dua ederken dayanamadım ağladım okadar doluyum yani
İyi taraflarını düşün canım.. hiçkimsenin eşi ailesi mükemmel değil.. benim de dışarıdan bakınca o kdr imrenilesi bir eşim varki yakışıklı, düğünlerde mutlaka elimi bırakmaz mutlaka dansa kaldırır, arabayı benim üstüme aldı kendi ailesinin üst katında evi varken ayrı yerden küçük bir ev aldık, arada yemekte yapar temizlikte. ama gel görki psikolojık baskısı var. yani hepimizin bir imtihanı var bu hayatta.kimi eşiyle, kimi ailesiyle, kimi evladıyla, kimi işiyle imtihandan geçiyor..sabır cnm, ben birgün mutlaka Rabbim'in bizleri ödüllendireceğine inanıyorum. siz kaç yıllık evlisiniz bilmıyorum inşallah ama zamanlar oturur, sıkma canını. ben eşimi gözden cıkardım coktan artık üzülmyorum ağlamıyorum cok. kendimi iyi hissetmediğimde dua edıyorum bol bol o güç verıyor bana.

İyi taraflarını düşün canım.. hiçkimsenin eşi ailesi mükemmel değil.. benim de dışarıdan bakınca o kdr imrenilesi bir eşim varki yakışıklı, düğünlerde mutlaka elimi bırakmaz mutlaka dansa kaldırır, arabayı benim üstüme aldı kendi ailesinin üst katında evi varken ayrı yerden küçük bir ev aldık, arada yemekte yapar temizlikte. ama gel görki psikolojık baskısı var. yani hepimizin bir imtihanı var bu hayatta.kimi eşiyle, kimi ailesiyle, kimi evladıyla, kimi işiyle imtihandan geçiyor..sabır cnm, ben birgün mutlaka Rabbim'in bizleri ödüllendireceğine inanıyorum. siz kaç yıllık evlisiniz bilmıyorum inşallah ama zamanlar oturur, sıkma canını. ben eşimi gözden cıkardım coktan artık üzülmyorum ağlamıyorum cok. kendimi iyi hissetmediğimde dua edıyorum bol bol o güç verıyor bana.
8 aylık evliyiz inşallah canım sonu iyi olur iyiler kazanır kötüler. ..... :)

8 aylık evliyiz inşallah canım sonu iyi olur iyiler kazanır kötüler. ..... :)

inşallah cnm ama başlarda daha fazla tartışmalar oluyor oturana kadr evlilik.erkek aileleri cok özverili olmuyor birde hala onlardan yani oğullarından minnet beklıyorlar kız aldık diye düşünüyorlar rahat bırakmyorlar. umarım dediğin gibi herşey güzel olur..

Kimin kime küstüğü belli olmayan muhabbet :p

anladım cnm:)

Çok basit bir sebepmiş aslında kadınlar çabuk küser alınırda erkeklerin küsmesi bana tuhaf geliyor

Back