- Konu Sahibi derinnefes
Eşimle buakşamki limoni durumumuzu anlamadım, ben kırıldım bir baktım o ben kırıldım dedi. konu şu: ablası, eniştesi bize geldi borçları vardı vermek için eşim cuma günü evdeyım dedi konu arasında neyse. bunlar gidiyorken geçirdik filan bişi oldu eşimde siz de iyi gezıyorsunuz yorulmuyorsunuz dedi. sonra enişte de sen de derinnefesi gezdir biraz dedi. ben de iyi dedin enişte yarın da evdeymiş nasılsa dedim. sonra onlar gitti ben de eşime hadi cıkalım dedim nereye cıkıyon dedi araba güya gitmyormuş sanki arabasız gidemeyiz istese. herneyse bana sana da eniştemi görünce bir haller oluyor dedi. ben de bu lafınüzerine daha bişi demedm geçtim yazılı okumaya başladım. sonra bana ne bu sogukluk dedi. dedim sen böyle böyle dedin ben 30 yaşında insanm eniştemın demesiylemi gaza gelcem dedim ben beni bir yere götürmemene değil buna üzüldüm dedim. o da böyle düşünmene üzüldüm dedi. anlamadım. neyse sonra ben yatıcaktım tvnın oldugu o da da yatıyoruz bana dedi git yukarı yat sımdı oflayıp puflama. ben de kalktım gittim sonra tvyi kapatınca geldim yanına gelince ofladıpufladı aldı yastıgını gitti üste yatmaya.
saçmalık saçmalık..ama ben anlamadım hiçbişi. ben birde ablasıyla beni araba sürme konusunda kıyaslıyor. ablası bir hata yapsa hemen derinnefes te böyle yapmıştı diyor daha önce söylememe rağmen hala aynısını yaptı bu akşamki ona kırıldıgımı daha sölemedm bile. yeminlen böyle anlarda evlilikten de ondan da soğuyrm..
saçmalık saçmalık..ama ben anlamadım hiçbişi. ben birde ablasıyla beni araba sürme konusunda kıyaslıyor. ablası bir hata yapsa hemen derinnefes te böyle yapmıştı diyor daha önce söylememe rağmen hala aynısını yaptı bu akşamki ona kırıldıgımı daha sölemedm bile. yeminlen böyle anlarda evlilikten de ondan da soğuyrm..