• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Of! çok gerginim

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eee cnm war mı geLişmeLer..?

gelişme derken canım bişi yok..aynen görüşmeye devam ediyoruz...gün sayıyorum iştekaydirigubbakcemile4 1,5ay kaldı gelmesine...

yanıma gelıp giderken bizde sevgılıydık tatlım , nişanımdan sonra benım memlekete 4saatlık mesafe olan bi yere tayın istedi yine haftasonları gelıp gidiyor suan nıkahlıyım .ailem sıkıdır benı gondermez onun gelmesi gerekli:)))

neyse hakkında hayırlısı olsun ,bugun mu bulusacaktınız?
içini ferah tut sen a.s. yerimseniben

bugün değil canım...temmuzda....

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim....canım zaten ben çağırmadım onu...başından beri kendisi diyo gelicem diye....hatta okullar 15gün tatile girdiğindede kendisi dedi aslında gelecektim ama maddi açıdan ayarlayamadım dedi....ben sormadan kendisi dedi...yazada kendisi gelcek ben demeidm...hatta bana ben seni görmessem gözaüm açık giderim demişti bikeresinde...şifre konusunda haklısın.....öyle olabilir ama bu çokta önemli değil benim için artık...düşündümde sonuçta o onun özeli....bana vermesi gerekmez....zaten onuda ben istemedim kendisi vermişti....şimdide değiştirmiş.....bidahada vermesi gerekmez....ha olurda vermek isterse gerek yok diycem zaten...o senin özelin diycem.....

tanımak konusundada haklısın canım...önce bir araya gelelim bi...zaten bunuda o dedi...ben önce bi geleyim oraya dedi ozaman bakarız zamana bırakalım dedi....işte ya olmassa ben senin yüzüne nası bkarım dedi.....

dediğim gibi o benden daha mantıklı davranıyo aslında.....

canım bir arkadaş hiç gelmedi mi diye sormuş sende gelmedi bende çağırmadım ama demişsin o nedenle dedim zaten sen ne diye çağıracaksın diye.
olmassa ben senin yüzüne nasıl bakarım demiş.valla buna sen ne cevap verdin merak ettim

hımm anladım canım...valla o bana öyle diyince bende neden olmıycanı düşünüyosun dedim...o ne dedi hatırlamıyorum şuan...kaynadı o sorum sanırım...yani sonuç olarak nasip diyo o da bende...ama ben içimdeki coşkuya hakim olamıyorumkaydirigubbakcemile

geçen mesela msnde konuşurken bi şarkı gönderdi yabancı..bu şarkıyı dinlerken seni düşünüyorum dedi...bilmiyorum saf salak bi insan değilim ama onunda bu kadar üç kağıtçı olduğunu sanmıyorum hani insan hisseder ya bende öle hissediyorum...

geldiğinde herşey güzel olacak buna inanıyorum...opuyorumnanaktan

gelişme derken canım bişi yok..aynen görüşmeye devam ediyoruz...gün sayıyorum iştekaydirigubbakcemile4 1,5ay kaldı gelmesine...

bugün değil canım...temmuzda....

hımm anladım canım...valla o bana öyle diyince bende neden olmıycanı düşünüyosun dedim...o ne dedi hatırlamıyorum şuan...kaynadı o sorum sanırım...yani sonuç olarak nasip diyo o da bende...ama ben içimdeki coşkuya hakim olamıyorumkaydirigubbakcemile

geçen mesela msnde konuşurken bi şarkı gönderdi yabancı..bu şarkıyı dinlerken seni düşünüyorum dedi...bilmiyorum saf salak bi insan değilim ama onunda bu kadar üç kağıtçı olduğunu sanmıyorum hani insan hisseder ya bende öle hissediyorum...

geldiğinde herşey güzel olacak buna inanıyorum...opuyorumnanaktan

inşallah canım.sen nasıl mutlu olacaksan hakkında nasıl hayırlı olacaksa dilerim o olur.

beni sakın yanlış anlama benim tek endişem olaki bir sorun çıkarsa senin üzüleceğini düşünmem.o nedenle bir arkadaşın olarak söylüyorum bunları.inşallah herşey gönlünce olur.
inan bende merakla bekliyorum.mutlaka ama mutlaka yaz bana

teşekkür ederim canım...anlıyorumopuyorumnanaktan

yazarım yazmazmıyım....a.s.

Back