Of! çok gerginim

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
msn den konuşmakla bazı kararları vermek doğru olmaz. Soğuk davranıyor diyorsan belki de evlilik sözünün ağzından çıktığına pişmandır zamana ve tanımaya bırakmak istiyordur. Yaşım geçiyor diye yüzyüze tanımadan evlilik için acele etme. Evlenmiş olmak için evlenmek hata olur. Hayatını onunla geçirmen söz konusu.

doğru söylüyosun yeniay....bana daha önce facebook şifresini vermişti...demin giriyim dedim şifre değişmiş...çok sinirim bozuldu şimdi.....kendimi bu duruma düşürmek istemiyorum...peşinden koşuyomuş gibi....aramamak için zor tuttum kendimi...ama msnde söyliycem şifreyi değiştirmişsin hayırır diye.....ve bi dahada üstüne düşmiycem...yeter yani...

Canım ya kızma bana ama bence evet biraz abartıyorsun.
Nihayetinde ne olursa olsun hiç görmediğin bir insan.
Bence bu kadar büyük konuşma, sözler ümitler verme, bi gör bakalım ya belki fikrin tamamen farklı olacak görünce bilemezsin ki.

Yani ortada bir şey yokken daha, bu kadar ilan-ı aşklar, evlilik sözleri, vaadler... bunlar ileride bir aksilik olursa çok canını yakar.
Her zaman biraz ağır olmakta fayda vardır... düşme bu kadar üstüne... insan 10 yıllık kocasını tanıyamıyor di mi ama.
Ağırdan sat kendini azıcık.

hımm evet çözdüm olayı...
Ya 1 yıldır hiç görüşmedinizmi yüzyüze...

görüşmedik canım...geçen yaz tanışmıştık zaten...öğretmen kendisi..çalışıyo haliyle gelemedi...sömestırda gelcekti o zamanda nasip olmadı...anca bu yaza işte....

doğru söylüyosun cnm neden kızayımki....zaten kendiside demişti...ya olmassa ben senin yüzüne nası bakarım demişti....yani bu konuda o daha mantıklı davranıyor...ama ben sabırsız ve aceleci....yalnız şu şifreyi değiştirmesi çok sinirimi bozdu...ne yani bişeymi yapcaktım sanki...madem değiştirceksin niye verdin ozaman

Muhtemelen çok duygusal olduğu bir anda verivermiş, sonra da pişman olmuştur. Yadırgamamak lazım. Ben de msn şifremi vermiştim eski sevgilime o bir kıskançlık krizindeyken, girip baksın rahatlasın diye, sonra değiştirdim. Ona güvenmediğimden ya da bir şeyler karıştırdığımdan değil, sadece benim çok fazla özelime kimsenin girmesini istemediğimden. Ben sevemedim bi türlü bu şifre almaları vermeleri, vermem de almam da.

O da kendiliğinden vermiş ama sonra içine sinmemiş olabilir. Sen onu ne kadar tanımıyorsan o da seni o kadar tanımıyor. Bak biz sana burada yol göstermeye çalışıyoruz, aman diyoruz, dikkat diyoruz, tanımıyosun hemen güvenme diyoruz... aynı şeyleri ona da söyleyen insanlar vardır muhtemelen, onun için de geçerli. O da nereden emin olsun ki kimbilir sen nasıl bir insansın di mi? Çok takılma buna yani, normal şeyler bunlar.

ama canım bizi tanıştıran benim arkadaşım...ve bana hep ben senin nası biri olduğunu biliyorum diyen biri...yani beni tanıyo...çünkü ben ona hep açık oldum...ama ben onu tanıyamıyorum çünkü kapalı kutu gibi...kova burcu işte

benim öyle bişey yapmıycamı çok iyi biliyo yani....yinede sorucam ben msnde neden değiştirdin diye...ne diycek bakalım...ben böyle kendimi kötü hissettim şimdi:çok üzgünüm:

Ben senin yerinde olsam hiç dillendirmezdim bile. Haberim yokmuş gibi davranırdım.
Öbür türlü pek bi kıymete bindiriyorlar, çok önemsiyorlar kendilerini.
Niye kovalıyomuş pozisyonuna düşelim di mi? Onlar koşsun peşimizden...
Ama bu benim tabii...

bende öyle düşündüm önce ama sormassamda çatlarım.... sadece şey diycem uzatmıycam facebook şifreni değiştirmişsin diycem gülerek bakiim ne diycek sadece onu merak ediyorum....sonrada hiç takmıyomuş gibi davranıcam ona artık...çünkü gerçekten sanki ben erkek o kız gibi oldu durumumuz...ve ben dha önce hiç böyle yapmadım kimseye ilk defa birine bu kadar zaafım oldu...kendime gelsem iyi ederim artık:mymeka:

Valla bence de kendine gel canımcım, bu erkek milletine bu kadar yüz vermek iyi değil.
Gün olur an olur "sen koştun benim peşimden" diyecek kadar da pişkin olabilirler.
Sen duygularının peşinde gidersin ama o öyle anlaşılmaz. Tecrübe konuşuyor burada.
Bir anda kendini ucuz kız pozisyonunda bulabilirsin. O yüzden nolursun dikkat et, ağırdan al, yavaş git.

1yıl msnde gorusmussunuz ama yuzyuze hiç gorusmemıssınız sonucta, öncelıkle aranızda ne kadar mesafe var 7 saat mı 12saatmı yoksa daha fazlamı?? birde şifresını neden değiştirdi acaba ? onu bi sordum tatlım bence yani,yinede sen bılırsınde.

musade edersen benim hikayemı yazayım sana kısaca belki faydası olur ,dusunmen için ;

ben eşime online olarak sureklı oynadıgım bi oyun uzerınden tanıstım(eylul ayında).flörte kadar bırbırımıze hiç resımmıs webcamdan gostertmedık cunku ınanmıyorduk,sadece oyun arkadasıydık.sonra (martta)flörtumuz oldu ozaman resım gosterdık ve web cam actık.mayısta yanıma geldı aramızda 14saatlık yol mesafesi var haftasonu için.
diğer haftasonuda söz yuzuklerımızi taktık.. 1yıl sonra isteme-nişan vs işlerimiz oldu. nikahım gectımız eylulde oldu,yıne dugunum eylulde olcak :asigim:

kendi hikayemı anlattım yanı bu işler nasip kısmet işi..
eşim ilk yanıma geldıgınde sankı 40yıldır tanıyomusum gibi yani öyle bi hava mı desem elektırıkmı ole bişi oldu aramızda..sankı çocukluk arkdasım gibi ole dıyım en ıyısı :))

onun için önce yanına gelsın ozamankı durumuna gore bi karar verırsın tatlım a.s. hersey gonlunce olsun , Allah yazdıysa bozmasın a.s.

canım ne güzel...evet kısmet işte...sizinki kısmetmiş öle olmuş....

buarada sordum şifre işini....biri girmeye çalışmışmış uyarı gelmiş değiştirin diye...bende uzatmadım ben değildim dedim sadece gülerek.....bi dahada istemedim...gerekte yok zaten...yine gayet iyi davranıyo bana...

kızlar dediğiniz gibi hele bi gelsin bakalım....bu iş kısmetmi değilmi anlaşılır ozaman....aramızdaki mesafe 10 saat falan canım...kendisi öğretmen bide çalışıyo yani....hafta sonu içinde gelmedi valla bende öle bi teklifte bulunmadım onca yol sonuçta...bide gelmişken kalır biraz....ne bilim canım valla böle işte

canım benim ben bu senin çocukta pek ümit görmüyorum. sakın yanlış anlama lütfen.ben şuanda evliyim ama evlenmeden öncede flörtlerim oldu çevremdekileri biliyorum.gerçekten senin istediğin duyguları taşıyor olsaydı mutlaka gelirdi. sen ne diye çağıracaksın ki.gelme diyeceksin işim var o günlerde diyeceksin,o tutuşacak bu kez.

ama birazda sen sorumlusun fazla üzerine düşmüşsün.sen ne kadar ağır olursan o senin peşine o kadar düşer.şifre konusuna gelince bende şifremi kendim değiştirmiş olsam bile aynı şeyi söylerdim.şifresini vereceği zaman bile meraktan ölsem dahi ne gerek ki bana der almazdım.hele hele şifresini değiştirdiğini farkettiğimde hiç bu konuyu açmazdım

evlilik çok çok önemli bir konu.ya yanındayken birşeyler hissetmessen.elini tuttuğunda kalbin pırpır etmezse.bunları düşün ve çok iyi tanı.sen evliliği çok düşünme kendini şartlandırma.hatta ona daha dur bakalım önce bi yüzyüze gelelim tavırlarında ol bence.
kusura bakma karışmak istemezdim ama senin bu düşüncelerle kafanı yormana dayanamadım.en önemlisi rahat ol. gerisi gelecektir.

10saatmı neden gelmedıkı??
kuzum sen gel demıceksın zaten o gelıyorum demesı gerekırdı.. ama haftasonuda ek iş yapıyorsa ona bişey dıyemem acıkcası.
benım eşim astsubay.mesaiden çıkıp hemen otobuse atlar yanıma gelırdı ,yanımdanda pazar ögleden sonra otobuse biner pazartesı orda olurdu tam mesai saatınde..
birde senı umutsuzluga dusurmek istemem ama benım arkadasımın sevgılısı diyarbakırda ogretmen haftasonu için eskısehıre çocuk yol yaptı resmen oyle soyleyeyım.
ama suda var belkı sevgılının madi acıdan yukumlu oldugu bi kardesıne yada ailesıne belli bi mıktar para gonderıyorsa ve parası yoksada buyuzdende gelemeyebılır
maddi acıdan sıkıntılıysa yani .. senın için hayırlısı olsun.. kısmetınde varsa olur zaten hele bi yanına gelsın ondan sonra belli olur ciddiyetlık a.s. :1hug:

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim....canım zaten ben çağırmadım onu...başından beri kendisi diyo gelicem diye....hatta okullar 15gün tatile girdiğindede kendisi dedi aslında gelecektim ama maddi açıdan ayarlayamadım dedi....ben sormadan kendisi dedi...yazada kendisi gelcek ben demeidm...hatta bana ben seni görmessem gözaüm açık giderim demişti bikeresinde...şifre konusunda haklısın.....öyle olabilir ama bu çokta önemli değil benim için artık...düşündümde sonuçta o onun özeli....bana vermesi gerekmez....zaten onuda ben istemedim kendisi vermişti....şimdide değiştirmiş.....bidahada vermesi gerekmez....ha olurda vermek isterse gerek yok diycem zaten...o senin özelin diycem.....

tanımak konusundada haklısın canım...önce bir araya gelelim bi...zaten bunuda o dedi...ben önce bi geleyim oraya dedi ozaman bakarız zamana bırakalım dedi....işte ya olmassa ben senin yüzüne nası bkarım dedi.....

dediğim gibi o benden daha mantıklı davranıyo aslında.....

canım biz zaten şuan sevgili değiliz...belki ondanda hafta sonu gelmiyo belkide gelmişken uzun kalmak istediğinden...bilemiyorum....ama açıkçası bende istemem hafta sonu gelsin dönsün hemen onca yoldan....ha bide belki uygun olursa kendi arabasıyla gelmeyi düşünüyor....

benim eski sevgilimde mesela 1 günlüğüne 12 saat yoldan geldi buraya sırf bi şans daha ver demek için.....ama dedim ya biz onla sevgili değiliz henüz....

kısmet kısmet...başka bişi demiyorum artık.....daha rahat olmaya çalışıyrum..dün gece çok düşündüm ve bu kadar kendimi sıkmamaya karar verdim...o da sonuçta kötü bişey demiyor sadece zamana bırakmış durumda ve haklı....ona belirli bi süre vericem.....

buraya gelip gittikten sonraki tavırlarına bakıcam....biz neyiz o zaman belli olacak....evlilik konusuda zamanla belli olacak....acele etmeye gerek yok gerçekten buna kanaat getirdim.....hayırlısı neyse o olsun ikimiz içinde.....

Eee cnm war mı geLişmeLer..?

yanıma gelıp giderken bizde sevgılıydık tatlım , nişanımdan sonra benım memlekete 4saatlık mesafe olan bi yere tayın istedi yine haftasonları gelıp gidiyor suan nıkahlıyım .ailem sıkıdır benı gondermez onun gelmesi gerekli:)))

neyse hakkında hayırlısı olsun ,bugun mu bulusacaktınız?
içini ferah tut sen a.s. yerimseniben

aynen katılıyorum hepınızın anlatıklarında yasadıklarında benımde bır bulmuslugum cekmıslıgım var aynen doğru dıo agırdan al kendını bırak o dussun senın ustune ben dustum dusuomda ne oluo rezıllerı oynuom :))) lakın dun karar verdım kımsenın ustune dusemem kardesım dusenbenım ustume dussun kaybetme korkusunu erkege hıssterdgn an erkek degısıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…