M
MaViPaTiKLeR
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
-
ilk tanışmamız msn üzerinden oldu canım...resimlerimizi falan gördük...görüntülü görüşüyoruz falan....ama çok yakınlaştık birbirimize baştan beri...ama şimdi böyle işte yada bana öyle geliyor bilmiyorum:çok üzgünüm:
haklsıınız zaten o da öyle dedi...yani ben bi geleyim oraya bi görüşelim dedi...aslında o mantıklı davranıyor sanırım bende sorun...aceleci sabırsız davranıyorum....ama işte elimde değil....artık yaşımda ufak değil..28 oldum oda 29 ...evlilik olsun istiyorum artık ama dediğiniz gibi tabi görüşmeden böyle net konuşmak olmaz.....
sadece ona nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum...kendimi çekmelimiyim yoksa nası davranmalıyım bilemedim....
Oda aynı şeyi söyLediğine göre kendini çekmene hiç gerek yok bence.
Sonuçta bu böyLe devam etmiycek geLince ne oLucaksa oLur.
Bence yapman gereken geLmesini bekLemen ve geLene kadar sabretmen..
haklısın canım...şimdi mesela güzel konuştu benle...az önce seni kırdımmı dedim..biraz tavır falan yaptım gereksiz yere...oda hayır nedenki dedi....ne bilim gergindim biraz acaba hani yanlış bişey dediysem dedim...yok yok rahat ol dedi....çok seviyorum ben seni dedim bende seni çok seviyorum dedi....:1hug: evet ne oluyorsa sabırsılığımdan oluyor....
trip yaptığım konuya gelince ne zaman gelmeyi planlıyosun dedimn...temmuzun 2.3.haftası senin için uygunmu dedim...canım kesin tarih veremiyorum dedi..bende bozuldum...oda dediki öyle bi tepki veriyosunki sanki gelmiycem dedim dedi..gelicem ama şuan kesin tarih veremiyorum dedi....biraz haklı sanırım ben saçmalıyorum bazen
HakLı bence kesin bir tarih veremeyebiLir.
Bi aksiLik, sorun vs gibi şeyLer çıkabiLir.
O gayet rahat geLicek ve görüşeceksiniz.
Seninde dediğin gibi tek sorun sabırsızLığın sende hakLısın ama bekLemeLisin.
sağol canım yaa içimi rahatlattın:1hug: gayet rahat gelecek ve görüşceksiniz dedin ya içime su serpildi sanki fala bakmışsın gibikaydirigubbakcemile3
ahh ahh benim bu sabırsızlığım nolcak bölee...çocuk gibi huysuzlandırıyo beni bu huyum bazen
çok sağol canıma.s.
aaahh ahh ne tatlıdır şimdi o heyecan :) kaydirigubbakcemile3
sağol canım yaa içimi rahatlattın:1hug: gayet rahat gelecek ve görüşceksiniz dedin ya içime su serpildi sanki fala bakmışsın gibikaydirigubbakcemile3
ahh ahh benim bu sabırsızlığım nolcak bölee...çocuk gibi huysuzlandırıyo beni bu huyum bazen
çok sağol canıma.s.
ayy hiç sorma canım yaa...kendimi 15likler gibi hissediyorum bazen...kaydirigubbakcemile3 aklıma geldikçe karnıma ağrılar giriyor...ama işte aynı heycanı onda görmüyorum o sinir ediyor beni...insan heycanlanmazmı dedim hatta ona bi keresinde...o da heycanlanmadığımı nerden biliyosun dedi...söylemem ben dedişakkıdı
offff geçsede günler çabucak gelseee
Rica ederim cnm gerçektende öyLe.
SabırsızLığına yapabiLcemiz bişi yook. =]
BekLiceksin.
Bak ona Ohh ne rahat sende onun gibi düşün beLki faydası oLur. ,)yerimseniben
sakinleş ama yine de. havalardasın şimdi uçuyosunyüksekteyken birden düşersen canın çok yanar dikkat et :teselli:
senin ikilemlerini oda yaşıyor olabilir canım,sonuç itibari ile hiç yüzyüze görüşmemişsiniz,bi evlilik lafı çıkmış ağzından eminim istiyordur da ama önce bi yüzyüze görüşün,dokunun birbrinize,bakalım o elektriği alacakmısınız birbirinizden...
nasıl sevgilisi varken sizinle sevgili olmuşsa belki şimdi de sevgilisi vardır...umarım suçlamazsınız onu çünkü hatayı başta yapmışsınız
nasıl yazsam tam açıklarım bilemem bir zamanlarda baya oluyor. nette biriyle tanıştım inan bana nette rahat konuştuğun kadar normal konuşmak, yüzyüze konuşmak çok farklı oluyor. yüz yüze gelince konuşcak bişi bulunmuyor kendinizi kasmaya sıkılmaya başlıyosun "ya diyosun bumu benim konuştuğum insan diyosun" anlayacan görüş bu söylediklerim daha mantıklı gelecek, net üzerindi bişi anlamıyosun, 1 senedirki sürekli netteyseniz nete girmediği zaman ne yaptığını bilmiyosun üzülen taraf sen olursun o amacına ulaşmış, baksana şimdiden başarmış üzmeyi erkekler böledir. ilk başlarda kendini çekeceksinki çekici gelesin tam tersi olursa ilgi gösterisen kaçarlar ağırdan al bence fazlada güvenme bolşanslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?