• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Of! çok gerginim

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MaViPaTiKLeR

Ziyaretçi
kızlar inanın şuanda sinirlerim çok gergin....nerden başlayacağımıda bilmiyorum...kafamı toplayamıyorum...belki çok saçma gereksiz gelecek size hatta öyle belki ama elimde değil....

şimdi şöyle...ben yaklaşık 1 yıl önce bi arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştım...msnden görüşüyoruz sürekli başka şehirde olduğu için...ama aramızda çok yakınlık oldu arkadaş olarak önce...hatta ben o dönem sevgilimden yeni ayrılmıştım ona falan anlatıyordum herşeyi...beni dinliyor destek oluyordu...onunda sevgilisi vardı zaten....

neyse öyle böyle derken işte bikaç ay önce o da sevgilisnden ayrıldı....ve bana açıldı...ve bana evlilikten bahsetti...ama zamana ihtiyacı olduğunu söyledi...

ilk zamanlar gayet güzel gidiyodu konuşmalarımız falan....sıcak samimi...ama geçen hafta msnde hiç görüşmedik...sonra aradı o....bugün bende onu aradım ama biraz soğuk gibi geldi....

şuandada msnde konuşuyoruz ama eskisi gibi değil bana karşı....eskisi gibi konuşmuyo...yaza buraya geleceğini ssöyledi daha önce beni görmeye....

ben çok sütüne düştüm düşüyorumda...acaba ondanmı böyle yapıyor bilmiyorum:delphin:

kaçan kovalanır hesabı....sizce nasıl davranmalıyım?bana akıl verirmsiniz...bide şunu söyliim çok rahat cool bi adam....ama bana evlilikten bahsedende kendiydi ben demedim böle bişi...çok gerginim sinirim bozuluyo böyle yapınca....aramadı sormadı geçen hafta msne gelmedi insan özlemezmi....hatta msnde demin şakayla karışık sus sus kızgıbnım sana zaten dedim güldüm...utanmış ifade yolladı...hep utanıyon ama yine yapıyon sevmiyon sen beni dedim güldüm yine....aşk olsun dedi....seviyorum demedi...kızlar benmi abartıyorum sizce...inanın desteğe ihtiyacım var...:çok üzgünüm:

abartıyosamda abartıyosun diyin...

iLk tanışmanızda birbirinizi gördünüz sonra msn üzerinden mi devam ettiniz,
Yoksa tanışmanız da net üzerinden mi oLdu.?

ilk tanışmamız msn üzerinden oldu canım...resimlerimizi falan gördük...görüntülü görüşüyoruz falan....ama çok yakınlaştık birbirimize baştan beri...ama şimdi böyle işte yada bana öyle geliyor bilmiyorum:çok üzgünüm:

görüşmeden kalkışma hiçbişeye canım.. söz falan da verme , verditme de. yerinde olsam madem öle niyeti var biraz kendimi çekerdim.. görüşmeden iki insan birbirinden kolay kolay evlilik lafı edecek kadar etkilenemez bana göre :ecrin_bebek:

ilk tanışmamız msn üzerinden oldu canım...resimlerimizi falan gördük...görüntülü görüşüyoruz falan....ama çok yakınlaştık birbirimize baştan beri...ama şimdi böyle işte yada bana öyle geliyor bilmiyorum:çok üzgünüm:

Hmm.. :/
Peki sen msn, net vs üzerinden bu tür arkadaşLıkLarın uzun süreLi oLabiLeceğine inanıo musn.?
Yani tabii senin düşüncen nedir biLemem ama bana böyLe şeyLer geLip geçici gibi geLiyor..
Ama bayadırda konuşuyorsunuz.
Bence en iyisi bu sorununu onunLa konuşarak payLaşman oLur cnma.s..

haklsıınız zaten o da öyle dedi...yani ben bi geleyim oraya bi görüşelim dedi...aslında o mantıklı davranıyor sanırım bende sorun...aceleci sabırsız davranıyorum....ama işte elimde değil....artık yaşımda ufak değil..28 oldum oda 29 ...evlilik olsun istiyorum artık ama dediğiniz gibi tabi görüşmeden böyle net konuşmak olmaz.....

sadece ona nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum...kendimi çekmelimiyim yoksa nası davranmalıyım bilemedim....

haklsıınız zaten o da öyle dedi...yani ben bi geleyim oraya bi görüşelim dedi...aslında o mantıklı davranıyor sanırım bende sorun...aceleci sabırsız davranıyorum....ama işte elimde değil....artık yaşımda ufak değil..28 oldum oda 29 ...evlilik olsun istiyorum artık ama dediğiniz gibi tabi görüşmeden böyle net konuşmak olmaz.....

sadece ona nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum...kendimi çekmelimiyim yoksa nası davranmalıyım bilemedim....

Oda aynı şeyi söyLediğine göre kendini çekmene hiç gerek yok bence.
Sonuçta bu böyLe devam etmiycek geLince ne oLucaksa oLur.
Bence yapman gereken geLmesini bekLemen ve geLene kadar sabretmen.. ;)

Oda aynı şeyi söyLediğine göre kendini çekmene hiç gerek yok bence.
Sonuçta bu böyLe devam etmiycek geLince ne oLucaksa oLur.
Bence yapman gereken geLmesini bekLemen ve geLene kadar sabretmen.. ;)

haklısın canım...şimdi mesela güzel konuştu benle...az önce seni kırdımmı dedim..biraz tavır falan yaptım gereksiz yere...oda hayır nedenki dedi....ne bilim gergindim biraz acaba hani yanlış bişey dediysem dedim...yok yok rahat ol dedi....çok seviyorum ben seni dedim bende seni çok seviyorum dedi....:1hug: evet ne oluyorsa sabırsılığımdan oluyor....

trip yaptığım konuya gelince ne zaman gelmeyi planlıyosun dedimn...temmuzun 2.3.haftası senin için uygunmu dedim...canım kesin tarih veremiyorum dedi..bende bozuldum...oda dediki öyle bi tepki veriyosunki sanki gelmiycem dedim dedi..gelicem ama şuan kesin tarih veremiyorum dedi....biraz haklı sanırım ben saçmalıyorum bazen:delphin:

haklısın canım...şimdi mesela güzel konuştu benle...az önce seni kırdımmı dedim..biraz tavır falan yaptım gereksiz yere...oda hayır nedenki dedi....ne bilim gergindim biraz acaba hani yanlış bişey dediysem dedim...yok yok rahat ol dedi....çok seviyorum ben seni dedim bende seni çok seviyorum dedi....:1hug: evet ne oluyorsa sabırsılığımdan oluyor....

trip yaptığım konuya gelince ne zaman gelmeyi planlıyosun dedimn...temmuzun 2.3.haftası senin için uygunmu dedim...canım kesin tarih veremiyorum dedi..bende bozuldum...oda dediki öyle bi tepki veriyosunki sanki gelmiycem dedim dedi..gelicem ama şuan kesin tarih veremiyorum dedi....biraz haklı sanırım ben saçmalıyorum bazen:delphin:

HakLı bence kesin bir tarih veremeyebiLir.
Bi aksiLik, sorun vs gibi şeyLer çıkabiLir.
O gayet rahat geLicek ve görüşeceksiniz.
Seninde dediğin gibi tek sorun sabırsızLığın sende hakLısın ama bekLemeLisin. (:

HakLı bence kesin bir tarih veremeyebiLir.
Bi aksiLik, sorun vs gibi şeyLer çıkabiLir.
O gayet rahat geLicek ve görüşeceksiniz.
Seninde dediğin gibi tek sorun sabırsızLığın sende hakLısın ama bekLemeLisin. (:

sağol canım yaa içimi rahatlattın:1hug: gayet rahat gelecek ve görüşceksiniz dedin ya içime su serpildi sanki fala bakmışsın gibikaydirigubbakcemile3

ahh ahh benim bu sabırsızlığım nolcak bölee...:delphin: çocuk gibi huysuzlandırıyo beni bu huyum bazen

çok sağol canıma.s.

sağol canım yaa içimi rahatlattın:1hug: gayet rahat gelecek ve görüşceksiniz dedin ya içime su serpildi sanki fala bakmışsın gibikaydirigubbakcemile3

ahh ahh benim bu sabırsızlığım nolcak bölee...:delphin: çocuk gibi huysuzlandırıyo beni bu huyum bazen

çok sağol canıma.s.

aaahh ahh ne tatlıdır şimdi o heyecan :) kaydirigubbakcemile3

aaahh ahh ne tatlıdır şimdi o heyecan :) kaydirigubbakcemile3

ayy hiç sorma canım yaa...kendimi 15likler gibi hissediyorum bazen...kaydirigubbakcemile3 aklıma geldikçe karnıma ağrılar giriyor...ama işte aynı heycanı onda görmüyorum o sinir ediyor beni...insan heycanlanmazmı dedim hatta ona bi keresinde...o da heycanlanmadığımı nerden biliyosun dedi...söylemem ben dedişakkıdı

offff geçsede günler çabucak gelseeekaydirigubbakcemile4

çok sağol canıma.s.

Rica ederim cnm gerçektende öyLe.
SabırsızLığına yapabiLcemiz bişi yook. =]
BekLiceksin. (:
Bak ona Ohh ne rahat sende onun gibi düşün beLki faydası oLur. ,)yerimseniben

ayy hiç sorma canım yaa...kendimi 15likler gibi hissediyorum bazen...kaydirigubbakcemile3 aklıma geldikçe karnıma ağrılar giriyor...ama işte aynı heycanı onda görmüyorum o sinir ediyor beni...insan heycanlanmazmı dedim hatta ona bi keresinde...o da heycanlanmadığımı nerden biliyosun dedi...söylemem ben dedişakkıdı

offff geçsede günler çabucak gelseeekaydirigubbakcemile4

sakinleş ama yine de. havalardasın şimdi uçuyosunkaydirigubbakcemile4 yüksekteyken birden düşersen canın çok yanar dikkat et :teselli:

senin ikilemlerini oda yaşıyor olabilir canım,sonuç itibari ile hiç yüzyüze görüşmemişsiniz,bi evlilik lafı çıkmış ağzından eminim istiyordur da ama önce bi yüzyüze görüşün,dokunun birbrinize,bakalım o elektriği alacakmısınız birbirinizden...

Rica ederim cnm gerçektende öyLe.
SabırsızLığına yapabiLcemiz bişi yook. =]
BekLiceksin. (:
Bak ona Ohh ne rahat sende onun gibi düşün beLki faydası oLur. ,)yerimseniben

evet haklısın öyle düşüniyim en iyisiidelikafadulden bendede ortası yoktur bişilerin saldımmı tam salarım yanikaydirigubbakcemile3

sakinleş ama yine de. havalardasın şimdi uçuyosunkaydirigubbakcemile4 yüksekteyken birden düşersen canın çok yanar dikkat et :teselli:

aman allah korusun düşmiim yüksekten falan:bbo:ama ayaklarım yere basmıyo doğruu canımm

senin ikilemlerini oda yaşıyor olabilir canım,sonuç itibari ile hiç yüzyüze görüşmemişsiniz,bi evlilik lafı çıkmış ağzından eminim istiyordur da ama önce bi yüzyüze görüşün,dokunun birbrinize,bakalım o elektriği alacakmısınız birbirinizden...

aynen canım benim...belkide geldiğinde hiç bişi olmıycak burdan göründüğü gibi hissetmiycez belkide....ama sanmıyorum yaa:utangac:

bence haklısın o da yaşıyor ikilemleri....emin olmak istiyor bendende kendindende...

nasıl sevgilisi varken sizinle sevgili olmuşsa belki şimdi de sevgilisi vardır...umarım suçlamazsınız onu çünkü hatayı başta yapmışsınız

nasıl sevgilisi varken sizinle sevgili olmuşsa belki şimdi de sevgilisi vardır...umarım suçlamazsınız onu çünkü hatayı başta yapmışsınız

sevgilisi varken benimle sevgili olmadıki....halada sevgili değiliz...yazdıklarımı doğru okumamışsınız:1no2:

nasıl yazsam tam açıklarım bilemem bir zamanlarda baya oluyor. nette biriyle tanıştım inan bana nette rahat konuştuğun kadar normal konuşmak, yüzyüze konuşmak çok farklı oluyor. yüz yüze gelince konuşcak bişi bulunmuyor kendinizi kasmaya sıkılmaya başlıyosun "ya diyosun bumu benim konuştuğum insan diyosun" anlayacan görüş bu söylediklerim daha mantıklı gelecek, net üzerindi bişi anlamıyosun, 1 senedirki sürekli netteyseniz nete girmediği zaman ne yaptığını bilmiyosun üzülen taraf sen olursun o amacına ulaşmış, baksana şimdiden başarmış üzmeyi erkekler böledir. ilk başlarda kendini çekeceksinki çekici gelesin tam tersi olursa ilgi gösterisen kaçarlar ağırdan al bence fazlada güvenme bolşanslar.

nasıl yazsam tam açıklarım bilemem bir zamanlarda baya oluyor. nette biriyle tanıştım inan bana nette rahat konuştuğun kadar normal konuşmak, yüzyüze konuşmak çok farklı oluyor. yüz yüze gelince konuşcak bişi bulunmuyor kendinizi kasmaya sıkılmaya başlıyosun "ya diyosun bumu benim konuştuğum insan diyosun" anlayacan görüş bu söylediklerim daha mantıklı gelecek, net üzerindi bişi anlamıyosun, 1 senedirki sürekli netteyseniz nete girmediği zaman ne yaptığını bilmiyosun üzülen taraf sen olursun o amacına ulaşmış, baksana şimdiden başarmış üzmeyi erkekler böledir. ilk başlarda kendini çekeceksinki çekici gelesin tam tersi olursa ilgi gösterisen kaçarlar ağırdan al bence fazlada güvenme bolşanslar.

aynı şeyi bende düşündüm...bir araya geldiğimizde ya böyle olmassak diye...çünkü görüntülü görüşürken bile bazen konuşcak bişi bulamadığımız oluyodu..bide ben daha konuşkanım o öyle değil...yani daha az konuşuyo...ilk başlarda daha çok konuşurdu ama son dönemde az konuşuyofisfisfis

neyse hele bi gelsin bakalım neyin ne olacağı anlaşılır...bana düşen sabırlı olmak...tabi başarabilirsem...

Back