- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.063
evliyim kizim ve oglum var.gecen aksamoglum esim ben oturuoruz kizim odasinda.bende esime telf.ver kardesimle konsayim dedim.konustum.tam kapatirken,dur bende tel karstiriyim dedim.o da ne karstiriyon ver .bende neden.derken olay buyudu.bende neden izin vermiosun demekki gizledigin birsey var dedim.o benim telf.istedigi zmn baki..benimse hakkim yok.elimden telf.zorla aldi.bende cok kotu kufur ettim ama telefonaaa....o da cocgun yaninda bole mi solenir dediii...kulagimaaa felaket sekilde yapistirdiii.ogluma odana cik.dedi.bende ozr dileyecek sandim.bogazimi slktl.ben agliyorum tabikide.defoldu gittiii..gece gelmedii ...telefonlari acmadi.bir sonraki gunde gelmedi.....ogluma yaptigim kufru duyup duymadigini sordumm.....aa anne ne dedinki dedii...cunku ben onu sessiz soylemistimmmm.....neyse.cocuklar babaaneme gidelim dedi bende gonderdim onlari.kalcaz dediler.tmm.dedim.babaannesindeyken oglm babasini ario biz burda kalcaz ablamla die.o da annen nerede evde demis.bende arkadasimdaydim aksam eeve geldim araba kapida.battaniye almis uzanmis.ne isin var evde dedim sanane dedi.sustum.uzerimi degistim o da cikti tam iki dk sonra eve dondu yanima geldi kim getirdi seni nerdeydin dedi.cevapladim bende.o gunden beri yatak odasinda oturuyor.cocklar ve ben odadayiz.orada uzaniyor ve uyuyor.kim hakliiiiiiiiiiiii.....ve benim en kotu huyum hep ozur dileyen benimmm.hic bir zmn ozur dilemez.devamli kus kaliyoruz.simdi ben barismak istemesem uc ay kus kalabilirizz.ama benim gururum yokmuuuuu.ayri yatiyoruz.ve aa sunu unuttum evden gittigi gunun ikinci gunun sabahi coc.okula goturmek icin geldi kizim acti kapiyi .gelmionuzmu dedi.kizimda ben gidiyorum.kardesim gitmiyor.kizim yuruyerek gidicem dedi.oda ne trip yapion die uzerine yuruduuu.indi sokagin karsisina gecti ve disaridan kizima adi serefsiz.adi serefsiz die bagirdiiiii....saat sabah 08.15...dusunun halimi....esimi gorseniz her kez onu modern bilir.ama birde bana sorun.