Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Oestro Kullanan Var mı?

fenomencim ben reklam değilim gerçeğim:))) bu kremle 4cm. büyüttüm istemeyen inanmasın sonra birazda kilo aldım eski haline göre 5 cm. büyüme oldu ama dediğim gibi yeterli değil üç cm. daha büyüse çok daha iyi olacak

kizlar bende 1 yil kararsizliktan sonra siparis verdim ikili paket kardesim turkiyede onun adresine inanin 3 günde ulasti cuma verdim siparisi pazartesi gelmis kardesime simdi oda bana postaylayollucak insallah bi sonuc alirim

tamam crazycim zaten iki kutu iki aylikmis dimi ben ilk ikiyi deniycem daha krem gelmedi haftaya elimde olur insallah iki kutu etkilise diger ikisinide alirim

kızlar iki aydan sonra etki etmeye başlıyor düzenli kullanın ve acele etmeyin
canim ben sitesindeki yorumlara baktim agri basladi falan diyo ilk 10 günde sen ne zaman hissettin degisimi iki ay bitincemi yada daha önceden herhangi bir sizi yada kasinti falan oldumu canimturkbayragi unutmadan bide ben masaji anlamadim resimli ama anlamadim iste ben sadece parmak uclariyla dairesel masaj yapiyorum sitesindeki gibi degil sen nasil yaptin

canım bu kremi annem tv de bir profesörden dinlemiş kullanılabilir ve etkili bir krem diye benim kullandığım dönemde fazla çeşit yoktu bu krem dikkatimi çekmişti inan annem tvde dinledim dedi ve gaza geldim bir anda kullanmaya karar verdim annem sayesinde benim kullandığım dönemler fiyatı 198 liraydı ve indirim ve kampanyada yoktu ilk iki ay kullandım etkisi olmadı pesetmedim 3. ayda etkisi başladı 4 ay kullandım sonrasında haftada iki defa sürdüm sadece etkisi sürsün diye hala arada bir sürerim ama kesinlikle kalıcı sen dört ay değil altı ay kullan bence çünkü fiyatı şuan daha uygun ve diğer kremlere göre daha etkili ama çook büyük bir değişim beklemesin kimse bende 5cm.gelişme oldu ama ben 29 yaşında başladım hala başka çabalar içindeyim yaşı küçük olanlara daha fazla etki edebilir kullanıp kullanmamak size kalmış kızlar

esmacım sızı olduğunu hatırlamıyorum birde masajı çok bilinçli yapmadım inan kafama göre sürdüm sağdan soldan şimdikiler daha bilinçli yapıyorlar ama bildiğim kadarıyla parmak uçlarıyla saatin tersi yönünde iki göğüs içinde yumuşak hareketlerle yapılmalı sanırım

canim ben tam 1 haftadir kullaniyorum senin de dedigin gibi iki üc ay sonra baslar etkisi 22 yasindayim ben insallah daha erken etki eder

Kızlar oestro kullanan arkadaşlar nerde?Sonuçları yazabilirler mi?Eskiye oranla fiyatlar düşmüş,eskiden bir kutusu 198 tlymiş sanırım,şimdi 89 tl diyor sitesinde..sonuç alanlar yazarsa sevinirim..

ben iki aya yakin kullandim ama bir kere aksatmadan sonuc maalesef fos etki etmedi bende ne ümitle almistim ya cok moralim bozuldu cok güvenmistim belki etki edenler vardir bünyeler farkli nede olsa

kizlar ben kizlar denendi onaylandi isimli topiktekini deniycem ama burda bulamam malzemeleri izinde alicam onuda artik

merhaba arkadaşım.ben oestroyu bir aydan fazla bir süredir kullanıyorum.ve açıkçası memnun kaldım.eski göğüslerime göre şu anki göğüslerim çok iyi durumda.içleri doldu cildi sıkılaştı.ve hacim olarakta büyüdü.ikinci ayın sonunda dahada iyi olacaklarına inanıyorum açıkçası.bende almadan çok düşünmüştüm ama denemeye değer buldum ve memnun kaldım.eğer imkanın varsa alıp bir dene.çünkü 198 ytl.ve en az iki kutu tam olarak etkisini gösteriyor.bide soğuk su masajı yap ve bunu her gün yapmayı ihmal etme çok yarını göreceksin.

çook reklam kokuyo bu yorum. kendiniz bndan para kazanıo olablrsnz ama insanların umuduyla oynuyorsunuz :eek:lmaz:
çok ayıp
yani bu dünyanın öteki tarafıda var kul hakkına girmektende mi korkmuyorsunuz :kızgın:

..................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
X