Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim ben sitesindeki yorumlara baktim agri basladi falan diyo ilk 10 günde sen ne zaman hissettin degisimi iki ay bitincemi yada daha önceden herhangi bir sizi yada kasinti falan oldumu canimturkbayragi unutmadan bide ben masaji anlamadim resimli ama anlamadim iste ben sadece parmak uclariyla dairesel masaj yapiyorum sitesindeki gibi degil sen nasil yaptinkızlar iki aydan sonra etki etmeye başlıyor düzenli kullanın ve acele etmeyin
merhaba arkadaşım.ben oestroyu bir aydan fazla bir süredir kullanıyorum.ve açıkçası memnun kaldım.eski göğüslerime göre şu anki göğüslerim çok iyi durumda.içleri doldu cildi sıkılaştı.ve hacim olarakta büyüdü.ikinci ayın sonunda dahada iyi olacaklarına inanıyorum açıkçası.bende almadan çok düşünmüştüm ama denemeye değer buldum ve memnun kaldım.eğer imkanın varsa alıp bir dene.çünkü 198 ytl.ve en az iki kutu tam olarak etkisini gösteriyor.bide soğuk su masajı yap ve bunu her gün yapmayı ihmal etme çok yarını göreceksin.