Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Oestro Kullanan Var mı?

pxixrxixl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2006
144
1
46
kızlar bu kremi çok duyuyorum ama ne denli doğruluk payı var bilmiyorum kullanan var mı aranızda?

Ben oestro kullandım ama 1 kutu kullandım 3 kutu kullanınca büyüyormuş kutusu 198 ytl. sonuç alamıyacağımı düşündüğüm için 2.sini almadım 1 kutu kullandım hiç bi etkisini görmedim k.ü.ç. tozu bile ondan daha etkili oldu k.ü.ç tozunu kullandığımdan bu yana biraz toparlanma var...

oestro deilde bir bant varmıs. direk kana karsıtıgı için etkili oluyormus. onu kullanan var mı? memnun alan varsa bende kullanmak istiyrm

merhaba arkadaşım.ben oestroyu bir aydan fazla bir süredir kullanıyorum.ve açıkçası memnun kaldım.eski göğüslerime göre şu anki göğüslerim çok iyi durumda.içleri doldu cildi sıkılaştı.ve hacim olarakta büyüdü.ikinci ayın sonunda dahada iyi olacaklarına inanıyorum açıkçası.bende almadan çok düşünmüştüm ama denemeye değer buldum ve memnun kaldım.eğer imkanın varsa alıp bir dene.çünkü 198 ytl.ve en az iki kutu tam olarak etkisini gösteriyor.bide soğuk su masajı yap ve bunu her gün yapmayı ihmal etme çok yarını göreceksin.

Kızlar bu oestro göğüsleri mi sıkılaştırıyor yoksa kütlesel oalrak büyüme mi sağlıyor?

bence almayın arkadaşlar oestroyu.hiç bir şeye yaramıyor.bizzat denedim.para tuzağı sadece.

kızlar ben 4 ay kullandım zaten en az 4 ay kullanılması gerekiyormuş 3cm. büyüdü şuan haftada bir veya iki kez sürüyorum korumak amaçlı

kızlar boşverin bunları yaaa.aman ha ilaç vb yöntemlerle bu işi yapmayın..doğal hali en güzeli bence...o kısımda o kadar çok süt bezi,damarlar,sinirler vb var ki..nolursunuz bozmayın böyle şeylerle vücut dengesini..ALLAH korusun süt bezlerine falan etki eder,sonra da ileride çok sorun çekersiniz..her ilaç bir zehirdir der bizm hocalarımız.

oestro kendi sitesinde 4 lü paket 439 ytl tek paket 119 ytl fiyat uygun hale gelmiş denesek mi acaba? deneyenler oldu mu b u arada merak ediyorum boşa para vermeyelim fikri olanlardan yardım rica ediyorum lütfen

Arkadaşlar ben 1 haftadır kullanıyorum Oestro'yu ve gerçekten memnun kaldım. Alırken büyüteceğine pek inanmıyordum (tabii yine de umut vardı) esas dikleştirme amacıyla aldım. 75 beden sutyen kullanıyorum. Kremin kutusunu gördüğümde biraz irkildim çünkü çok ufak geldi, nasıl 1 ay yetecek diye düşündüm. Az miktarda kullanıyorum dairesel hareketlerle (göğüs ucu hariç tutulacak kullanırken) ama sadece 1 kez kullandım günde. Herhangi bir acı, ağrı hissi olmadı şimdilik. Ama bariz bir dolgunlaşma var, 75 bedenlik sutyenin içini tam doldurmaya başladılar. Eczacı hanım alırken yapacağımız masajın da etkisi olacağını (hatta esas onun etkisi olacağını:)) söyledi. Ben de sırf kremi deneme amaçlı masajı çok az tuttum. Öyle 5 dak. filan değil, şöyle iyice cilde yedirip bıraktım. Bu yüzden bu etkinin tamamen kremden kaynaklandığını düşünüyorum. İlerki zamanlarda etkisini mutlaka buraya yazacağım.

Ayrıca Oestro ile beraber k.ü.ç.'ne de kısa zamanda başlıyacağım, bakalım neler olacak...

ya bende kullanmak ıstıyorum yalnız yasmınde içiyorum,hormonal dengemı bozmasın :) acaba ıkısı bırlıkte kullanılırmı bılgınız varmı?

Arkadaşlar, ben geçen hafta sipariş verdim ve bir dünya para ödeyerek bu kremi satın aldım. 5 gün kadar kullandıktan sonra hemen kesmek zorunda kaldım. Göğüslerimde dirileşme, toparlanma beklerken aksine müthiş bir şekilde yumuşama ve gevşeme oldu. Bir ya da iki aylık bir süre kullanma gerektiğini söylemişler ve sitelerine de yazmışlar. Tamam 5 günde bir mucize beklemiyordum ancak göğüslerimde de böyle bir olumsuzluk beklemiyordum.
Kendilerine telefon açtım ve kibarca durumu anlattım.
Önce kremi aldırıp paranızı iade edeceğiz dediler. 3 gün sonra genel müdürleri açtı ve prensiplerine aykırı olduğu için iade alamayacaklarını belirttiler. Bu konudaki memnuniyetsizliğimi, müşteri memnuniyeti haklarımızı anlatsam da hiç umursamadılar, netice almak için 2 aylık bir süre kullanmam gerektiğini ve kremi iade alamayacaklarını belirttiler. Ben de kendilerine küçücük bir olumlu gelişme görseydim tabi ki 2 ay sürekli kullanacak olduğumu ama 5 günde gördüğüm bu kadar olumsuz netice doğrultusunda daha fazla kendimi riske atamayacağımı ve devam etmeye cesaret edemediğimi söyledim ancak hiç oralı olmadılar.

Bende gecen sene oestro kremı kullandım 3 kutu kutusu cok ufak ve dunyanın parası 15 gun gıdıyor bır kutusu evet sertlesme ve buyume oluyor ama bıraktıgın anda eskı gogsume gerı dondu yanı tamamen dıger arkadasında dedıgı gıbı para tuzagı

arkadaşlar ben oestro yu geçen sene aldım ve dört ay kullandım ilk 10 günden sonra gelişmeleri hissettim. bu krem gögüsleri sadece topluyor bana sanki yağlandırdığı için topladığı gibi geldi.bu yüzden kullanan arkadaşlar kremin büyüttüğünü iddia edebilir ama asla büyütmüyor sadece dokuları yağlandırarak dikleşmesini sağlıyor.ben memnun kaldım açıkcası kendime güvenim geldi ve kremi kullanmayı bıraktıktan sonrada etkisinin geçtiğini görmedim tavsiye ederim ama eczanelerde cok pahalı kendi sitesinden temin edebilirsiniz ekonomik kriz nedeniyle indirim falanda yapmışlar

oestro ve haplar yağlandırmıyor bunlar bitkisel östrojen hormonu içeriyor ve regl dönemindeki gibi geçici dolgunluk sağlıyor.

Başka bir konudaki arkadaşın yazısıyla araştırdım bu hapların kanserojen olabileceği konusunda milliyet gazetesind çıkmış bir yazı var

Göğüs büyütme hapları faydasız

Kadınların Pamela Anderson gibi yıldızlara benzemek için aldığı bitki özlü göğüs büyütme haplarının sanıldığının aksine hiçbir işe yaramadığı açıklandı

DIŞ HABERLER SERVıSı

Parayı sokağa atıyorlar
ABD'DEKı George Washington Üniversitesi'nden Dr. Adriane Fugh Berman'a göre bilimsel olarak yararlılığı ispatlanmamış göğüs büyütme ilaçlarına başvuran kadınlar paralarını sokağa atmakla kalmıyor, uzun vadede sağlıklarını da tehlikeye atıyor.

Östrojeni taklit ediyor
BıTKı özlü bu hapların öströjen hormonunu taklit ettiği için başta göğüs kanseri olmak üzere çeşitli risklere davetiye çıkardığını savunan Berman, kadınlardan enerjilerini özgüvenlerini geliştirmek için harcamalarını istedi.

Bizim uzmanlar ne diyor?
Östrojen etkisi varsa kansere yol açabilir
• Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu (Estetik ve Plastik Cerrah): Bu hapların bir işe yaramadığı kesin. Göğüs büyütme gibi bir etki, hapla olacak şey değil. Hormon olsa sadece memeleri büyütmez, pek çok yan etkisi olur. Memeleri büyütme etkisi olsa bütün vücudu etkilemesi lazım.
• Prof. Dr. Coşkun Tecimer (Hematolog - Onkolog): Eğer içinde östrojen varsa kansere yol açma ihtimali olabilir. Göğüs büyüttüğüne göre östrojen içeriyor olabilir. Menopoz sonrasında kullanılan östrojen preparatlarının da kansere yol açtığı yönünde görüşler var. Son çalışmalarda bu preparatların kanseri bir miktar artırdığı tespit edildi.
• Dr. Can Gürbüz (Türk Meme Hastalıkları ve Meme Kanseri Vakfı Başkanı): Bu tür hapların ne içerdiğini bilmiyorum. Östrojen içerebilir. Östrojen hormonu içerdiği takdirde menopoz sonrası meme kanseri riski ne kadarsa, bu hapların yol açtığı kanser riski de aynı düzeyde olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bende kullandım yeni çıktığı zamanlar ilk başlarda az biraz dolgunluk oldu ama herkeste olduğu gibi söndüüü :KK43: şimdi de hap kullanmayı düşünüyorum ama karar veremedim :S tavsiyelerinizi bekliyorumm

ne yazıkki bu ürün en cok para verip de(198) hiç birr etkisini göremediğim ürün.bir de eczanelerde satılıyor.ben 2 sene önce denemiştim para biriktirip almıstım :a015:

valla kızlar ben etkisini gördüm kremden önce ölçüm 91 di kremden sonra 95 oldu dört ay düzenli olarak kullandım hala korumak amaçlı arada bir sürüyorum eski haline dönmedi

saçmasaçma şeyler Oestro ymuş breastmış falann başka hapmış kremmişş kremin büyüttüğ hiçç inandırıcı değill. mantığı olan kullanmaz paraya zamana yazk.o zaman neden bütn ünlüler silkon yaptırıyor

X