Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir öküz hediye edebilirsin kendine bakar durur :)
manevi degeri olan kucuk birsey verebilirsiniz aranizda birsey ifade eden herhangi birsey iste
mesela ne olabilir![]()
bence ikinize ozel olmali bu... yani ben baktigimda onun ne anlama geldigini bilmemeliyim ama size hemen birsey hatirlatmali.. ozel bir aninizi hatrlayin onu sembolize eden hatirlatan minik birsey var mi ?
benm bi arkadasimin sevgilisiyle tanismasi bir ugurbocegi sayesinde olmustu buyuzden tanisma yildonumune ona kucuk ugurbocekleri almiti tahtadan :) bunun gibi birsey yani
sevgilisinin adını tesbihe yazdırttıp hediye edenleri duymuştum
sizde yapabilrsinz aslında
odunmuş ya
tesbihle fln arası ıyıdr belki sevgilinizin :)
Daha önce bir başka topicte gördüğüm bir fikir vardı, saçından bir tutamı kesip kurdeleyle bağlayıp küçük bir kutuya koyup ver diye, bunu yapıp çok iyi reaksiyon almıştım zamanında.. Denenebilir![]()
Bunu benimkine yapsam ' ne demek istiyorsun sen bana kel miyim yani ben ! '' diye tepki alırım herhalde hahahaDaha önce bir başka topicte gördüğüm bir fikir vardı, saçından bir tutamı kesip kurdeleyle bağlayıp küçük bir kutuya koyup ver diye, bunu yapıp çok iyi reaksiyon almıştım zamanında.. Denenebilir![]()
Kızlar özel bir günümüz değil , erkek arkadsıma küçük ama hoş bıse almak ıstıyorum sizce olabilir![]()