odunsu kokulardan önerileriniz??

kılzaaar kış için böyle değişik hoş odunsu koku istiyorum..odunsu kokulara bayılıyorum..for away - gucci rush - gibi kokuları kullandım çok ama değişik bişey istiyorum farklı tavsiyelerinizi bekliyorum..boshayallersmile

ghost deep night en ala odunsu kokusur bence bir de body shop white musk ama erkek versiyonu mor şişede olan

ghost deep night en ala odunsu kokusur bence bir de body shop white musk ama erkek versiyonu mor şişede olan

bu yazdıklarını daha önce hiiiç duymadım bi bakayım benim bunlardan niye haberim yok:1shok:
birdeeee ben kenzo amour lardan denedim geçen kahverengi şişede olan nasıl toprak ve odun kokusu karışımıydı yaaa hiç bukadar odun ve toprak kokusuna yakın koku duymamıştım daha önce tabi birazda tatlımsııı çook beğendim ama üstümde nasıl dururu kokladıkça oda beni bayarmı bilemedim almadım oyüzdende bikaç kez üstümde deneseydim anlardım .. oyüzen dolumu varsa bakıp küçük bişişesini deneyceğim bu arada amour ların diğer bikaç kokusuda güzel bide
kenzonun şu şişesinde içinde çiçek olan parfümü varya adını bilmiyorum oda bu sıcaklara bahara çok uygun gibi geldi bana şöyle biriki aylığına ondanmı alsam acabaa yaa karar veremyorum bi türlüüüsırnaşık şey

slm kızlaarr...
kullandığınız yada bildiğiniz odunsu kokulardan önerilerinizi rica edicem..dolumu olup olmadığını biliyosanız onuda ve biliyosanız fiyatınıda yazarsanız sevinirim..

Canım avondan 60's mod çok güzel kokuyor..Arkadaşım almıştı herkes çok beğenmişti..Ocak ayının kataloğunda yok kalkacak şu an indirimde 55 tl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…