odunsu kokulardan önerileriniz??

brangelina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
372
3
96
İstanbul
slm kızlaarr...
kullandığınız yada bildiğiniz odunsu kokulardan önerilerinizi rica edicem..dolumu olup olmadığını biliyosanız onuda ve biliyosanız fiyatınıda yazarsanız sevinirim..

tşk cnm..evt guccide odunsu ve tatlımsı bi koku çook seviorum ve çok kullandım ama artık kullanamıyorum...başka odunsu koku önerileri pls..

brangelina egerki koku favorilerimiz tutuşuyorsa lacoste un da hoşuna gideceğini düşünüyorum. odunsu diyemem ama esintiyle buram buram hoş bir koku yayıyor

cnm evt lacoste kullandım hemde çok severek beğenerek..harika bi koku..ama şuan istediğim daha değişik bişey.. yani bu odunsu kokular ne şekerli meyveli oluyo ne çiçekli falan..bu avondaki soft musk tarzı bi koku..genelde içinde gül olur, misk olur..bunların dışında sandal ağacı sedir ağacı özleri olur....o tarz koku arayışı içindeyim..topladığım örnekleri sizlerlede paylaşıcam yakında

ama sanki angel odunsu değil de daha bi yanık şeker kokusu gibi geliyor bana. çok severim aslında ama ağır bu mevsim için.

Dieselin parfümleri odunsudur...(bayan erkek farketmiyor)
Saygı duyarım sen de kızma lütfen ama insan niye odunsu koku almak ister anlamıyorum... çiçeksi, meyveli, baharatlı şekerli vs kokular dururken...
odunsu kokular benim midemi bulandırıyor...

bence XS BLACK dene. bazı yerlerde dolumda var ben aldım 50cc 15 tlydi sanırım. mystical diye bir dolum yerinden. erkeği de çok güzel.. şiddetle tavsiye ediyorum sengözlerimebaksanab

Bunlardan bazilari ciceksi ve odunumsudur ama benim bildigim odunumsu kokular bunlar parfümerie gidip sorarsan daha cok tavsilerde bulunurlar.

dior addict onerırım tatlım ama dolumu yok dıye bılıyorum ben tekın acardan 180 lıraya almıstım cok kalıcı bısı tavsıye ederım:CüvCüv:

ben yaz aylarında hafif meyvalı sandığım,ürün açıklamasında odun kokusu olduğunu öğrendiğim
"escada pasific paradise" yi kullanıyorum.

herkes çok beğenir bu kokumu,tavsiye ederim

SLM KIZLAARR :)
öncelikle paylaşımlarınız için tşkkrr ederim,bilmediğim değişik kokular önermişsiniz..meyveli koku pek sevmiyorum, çiçekli kokuların çoğu başımı ağrıtıyor ağrıtmayan bulursam kaçırmıyorum çok seviyorum çünkü..genelde baharat pudra ve odunsu kokuları tercih ediyorum rahatlıkla kullanabiliyorum..ama odunsu kokular diğer kokular kadar bilindik değil..ben yazdıklarınızı not alıyorum, hafta sonuna kadarda yazacağım hepsini, :dance:hafta sonu bakma fırsatım olacak, ayrıca dolumu olup olmadıklarınıda yazmışsıonız bunlarada ayrıca tşşkk boşuna aramış olucam.sevgiler

bence XS BLACK dene. bazı yerlerde dolumda var ben aldım 50cc 15 tlydi sanırım. mystical diye bir dolum yerinden. erkeği de çok güzel.. şiddetle tavsiye ediyorum sengözlerimebaksanab

slm cnm black xs i nerden alabilirim bazı dolumlarda var demişsin ben sordum bikaçyere yok dediler..aradım onu bulamadım, ama aradığım koku kesinlikle o çünkü dolumcudan kokusuna baktım ama sadece tester i vardı ellerinde kalmamıştı alamadım..sen bildiğin yerleri bana yazarmısın alim kendime..birde ben odunsu koku olarak kendime for away aldım 2 şişe..umarım onuda beğenirim ve tenime uyar, yine istediğim tarzda bi koku olduğu için şimdilik onu tercih ettim..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…