Peripella Hiç birşey sebepsiz değildir. tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Peripella #1 Kizlarr ben odunsu kokulari cok seviyorum. Ama nedense iste benim kokum diye bir koku belirleyemedim. Var mi sizin tavsiyeleriniz. Mesela avon tomorrow cok seviyorum bunun tarzi kokular
Kizlarr ben odunsu kokulari cok seviyorum. Ama nedense iste benim kokum diye bir koku belirleyemedim. Var mi sizin tavsiyeleriniz. Mesela avon tomorrow cok seviyorum bunun tarzi kokular
H Hickimse_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Peripella #2 Chanel Chance çok güzel odunsu çiçeksi bir kokudur tavsiye ederim.. :)
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 25 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Peripella #3 Aynen bende chanel chance başta olmak üzere versace woman'ınıda tavsiye ederim.
Rosanera Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Peripella #4 elie saab le perfume, black xs, glorıa ve issey mıyake parfumlerı